Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.953
2.641
113
1+1=2

Folk se okuži in je kužen tudi po tem, ko je cepljen. A ni zdaj to že jasno?
Ma ti nisi čito čist. A veš koliko je to 181. Več jih je v nedeljo pozitivnih. Itak da se lahko okužiš samo možnost je n. krat manjša.

Zaradi mene če se ti nikoli ne cepiš pa vsakič ko boš hotel v trgovino greš na test. Mi ki se bomo pa cepili bomo pa končno vsaj dokaj normalno spet zaživeli.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.947
9.487
113
Ma ti nisi čito čist. A veš koliko je to 181. Več jih je v nedeljo pozitivnih. Itak da se lahko okužiš samo možnost je n. krat manjša.

Zaradi mene če se ti nikoli ne cepiš pa vsakič ko boš hotel v trgovino greš na test. Mi ki se bomo pa cepili bomo pa končno vsaj dokaj normalno spet zaživeli.
No, to zadnje je nadneumnost in je pomoje sam EPP da se bo kak andy cepil. Takrat, ko bodo okužbe praktično na nuli bo to mal težko spravt čez ustavno sodišče.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.062
-8.772
113
Problem je pa da dvomim da bo kljub cepljenju večjega dela populacije to omogočilo kaj drugačno zimo/pomlad kot je bila letos oz. lani. To je sedaj tisti problem.
Vsekakor bo naslednja zima z manj problemi. Koliko manj, je odvisno predvsem od % precepljenih do takrat-pri nas bo to vsekakor premalo.
Jasno pa da korona ne bo izginila. Verjetno bodo v kritičnih mesecih potrebne maske v zaprtih prostorih, kjer je veliko ljudi, ter razkuževanje rok na vhodu. Omejitev, kot smo jih imeli letos, pa ne bo.

Ter vsako leto bo malo bolje. Koliko bolje, je pa odvisno predvsem od nas vseh

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.135
4.114
113
Vsekakor bo naslednja zima z manj problemi. Koliko manj, je odvisno predvsem od % precepljenih do takrat-pri nas bo to vsekakor premalo.
Jasno pa da korona ne bo izginila. Verjetno bodo v kritičnih mesecih potrebne maske v zaprtih prostorih, kjer je veliko ljudi, ter razkuževanje rok na vhodu. Omejitev, kot smo jih imeli letos, pa ne bo.

Ter vsako leto bo malo bolje. Koliko bolje, je pa odvisno predvsem od nas vseh
To da bo manj problemov s covidom je čisto jasno, že brez cepljenja bi bilo manj problemov, s cepljenjem pa še manj. Ne pa nič.

Bolj me skrbi da bomo imeli situacijo marec 2020, torej vse zaprto zaradi par primerov XXX seva in tako dalje od oktobra do maja.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.062
-8.772
113
Po moje ne. Naši bodo itak na približno kopirali ostale EU države z nekaj lokalnimi idiotizmi.
Mogoče se nam nasmehne sreča in se do takrat že znebimo Hojsa in ostalih debilov :evil:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.150
7.024
113
Po moje ne. Naši bodo itak na približno kopirali ostale EU države z nekaj lokalnimi idiotizmi.
Mogoče se nam nasmehne sreča in se do takrat že znebimo Hojsa in ostalih debilov :evil:

Hojs in debili bodo sedaj dobili EU žezlo, teh se ne znebimo do volitev, pa še takrat verjetno ne, ker bodo itak naredili koalicijo z žnj strankami.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.150
7.024
113
V glavnem...

- Št. pozitivnih: 471 (11,9 %)
- Št. hospitaliziranih: 443
- Št. oseb na intenzivni negi: 125

Super številke in trend padanja, ampak zdaj so nam še zeleno fazo zajebali s PCT.

A je kje napisan, kdaj se bo nehalo s PCT posiljevanjem?

Spet neki ukrep, kjer vidi človek, da je vse uperjeno za posiljevanje cepljenja in spet bo šlo to v odpor.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.101
4.097
113

181 je bila stevilka za prebolevnike. Za cepljene nam stevilke niso povedali.

Na Sejselih so populalcijo precepili s Sinofarmom in AZ, pa imajo hujsi val okuzb kot so ga kadarkoli imeli.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.965
11.094
113
skoraj 3 do 4 x manjšo imamo 7 dnevno povprečje, intezvina še vedno nafilana. Logike ni.

BojanP

24. jul 2007
3.953
2.641
113
Vglavnem so bili cepljeni z Sinofarmom, ki z ostalimi cepivi ravno nima veze.

BojanP

24. jul 2007
3.953
2.641
113
V glavnem...

- Št. pozitivnih: 471 (11,9 %)
- Št. hospitaliziranih: 443
- Št. oseb na intenzivni negi: 125

Super številke in trend padanja, ampak zdaj so nam še zeleno fazo zajebali s PCT.

A je kje napisan, kdaj se bo nehalo s PCT posiljevanjem?

Spet neki ukrep, kjer vidi človek, da je vse uperjeno za posiljevanje cepljenja in spet bo šlo to v odpor.
Saj je jasno iz semaforja. PCT ne nameravajo ukiniti. Na koncu bo ostal samo CT.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.563
4.712
113
181 je bila stevilka za prebolevnike. Za cepljene nam stevilke niso povedali.

Na Sejselih so populalcijo precepili s Sinofarmom in AZ, pa imajo hujsi val okuzb kot so ga kadarkoli imeli.
57% cepljenih je dobilo Sinopharm, 43% pa AZ. Med ponovno pozitivnimi IN cepljenimi so praktično vsi Sinopharm. Jasno je, da je učinkovit manj kot 50%, kar raziskave tudi kažejo. Res pa je tudi, da imajo zelo malo število resno bolnih, kar je konec koncev uspeh. Če pa glupa vlada uvaja ukrepe samo zaradi okužb, ne gledajo pa stanje bolnic, potem pa nič ne moremo.

Med našimi cepivi so po učinkovitosti (dve dozi) top Pfeizer, Moderna in tudi AZ. Malo za njimi je Jenssen, a rabi samo eno dozo, čeprav testirajo tudi koliko bi bil boljši z dvema dozama.

• Všeč mi je
Reactions: jest5 in BojanP