Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.182
7.031
113
"Za cepljene obiskovalce in tiste, ki so koronavirus preboleli, verjetno ne bo ovir. Preostale pa bo treba verjetno testirati. Res ne želimo nikogar diskriminirati. Potem je tu še vprašanje osebnih podatkov obiskovalcev, ki je tudi izjemno pomembno," je še dejal Kadič.

• Všeč mi je
Reactions: kalbo

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
norost in obsesija s tem cepljenjem.

ljudem se mesa.

za redno cepljenje otrok ni bilo takega haloja, ce se kdo ni hotel cepit. pa se gre za resne bolezni.

za to korone se pa kr trsejo vsi, samo da lahko nekako vsilijo svojo voljo.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.182
7.031
113
Točno tako ja, resnice.

To pa lahko naredijo mediji, ki so sejali strah med ljudmi z "udarnimi šokantimi novicami".

btw, pred cca mesecem se je na veliko pisal, da je bosna na robu kolapsa zaradi kovida (predvsem sarajevo). Ve kdo kakšno je zdaj stanje tam?

• Všeč mi je

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.182
7.031
113
Ne to ni res, to je celoten problem. Bolezen ni tako resna, kot so resni ukrepi in sedaj siljenje s cepljenjem.

Če bi ljudje cepali, bi vsak komot čamal v kleti 1 leto in komaj čakal na cepivo ali koloidno srebro. Tako pa...

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in sajkek

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Ker so tam le posamezni idioti in ne idiotske 1/3 države, kot v tem primeru. Opaziš razliko? Pa ne seri s "saj je samo prehladek", ker vprašanje se ne tiče tega

jest tudi mislim, da je problem resnost bolezni.

če bi se ljudje počutili ogrožene, bi v vrsti stali za cepljenje, ne pa za hitre teste. in ne bi ponarejali potrdil o testih ali prebolevnosti.

pejt delat anketo cepljenih, koliko se jih cepi zaradi svobode in koliko zaradi strahu pred boleznijo.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.068
-8.769
113
pejt delat anketo cepljenih, koliko se jih cepi zaradi svobode in koliko zaradi strahu pred boleznijo.
V tvoji anketi manjka alineja:
- koliko se jih cepi z zavedanjem, da višji % precepljenosti onemogoča širjenje virusa, posledično se manjša tudi število mutacij, ter se zelo skrajšuje čas do trenutka, ko bo nova korona res "samo še en prehlad"

Ampak ja, sej vem, za tako razmišljnje moraš imeti IQ nad 60, kar zgleda velik % populacije ne dosega

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.508
-3.543
113
- koliko se jih cepi z zavedanjem, da višji % precepljenosti onemogoča širjenje virusa, posledično se manjša tudi število mutacij, ter se zelo skrajšuje čas do trenutka, ko bo nova korona res "samo še en prehlad"

Ampak ja, sej vem, za tako razmišljnje moraš imeti IQ nad 60, kar zgleda velik % populacije ne dosega
A pri IQ 65 pa že veš, da se cepljeni tudi lahko okužijo, zbolijo, in širijo virus naprej?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113

hja, o tem se pa res premalo govori ja.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.508
-3.543
113
Pri IQ -23 že vedo, da imajo precepljenih veliko manj možnosti za okužbo, ter da tudi okuženi manj širijo virus, kot necepljeni.
In še vedno čakam, da bo kdo izračunal, koliko se jih je v Trbovljah v dso cepilo, če se je okužilo 26 cepljenih, cepivo pa ščiti pred okužbo v 95odstotkih.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.068
-8.769
113
Mislim, da bo vsak poizkus izračuna in razlage statistike pri tebi identičen temu, da jaz polža učim premet nazaj z obratom

• Všeč mi je
Reactions: sad

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.176
3.639
113
Marlbor
In še vedno čakam, da bo kdo izračunal, koliko se jih je v Trbovljah v dso cepilo, če se je okužilo 26 cepljenih, cepivo pa ščiti pred okužbo v 95odstotkih.
Delež novih okužb v starostni skupini nad 65 let imam enak kot pred cepljenjem. Delež težjih potekov in smrtnost imamo enako kot pred cepljenjem. Toliko o učinku cepiva v starostni skupini z najvišjo precepljenostjo.

• Všeč mi je
19. jul 2007
2.879
1.611
113
A pri IQ 65 pa že veš, da se cepljeni tudi lahko okužijo, zbolijo, in širijo virus naprej?

mirsi, v življenju sta samo dve stvari 100%, davki in smrt

vse ostalo je pa lahko, zato z lahko nisi nič povedal. Ker vsega ne vemo, potem uporabljamo besede: zelo verjetno, verjetno, enako verjetno, malo verjetno, zanemarljivo.

Tako da če bi želel kaj povedati (pa vem, da nisi želel nič povedati, samo iztočnico si rabil da bi prilimal kakšnega :bonk:ali :evil: ali :fredi:), bi lahko uporabil kakšno od zgoraj naštetih besed.

Saj tudi drugče se hitro loči zrnja ob plevel, eni uporabljajo besedo lahko, drugi pa zelo verjetno, verjetno, enako verjetno, malo verjetno, zanemarljivo.
Prve daš na shit listo, druge pa poslušaš.