Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.035
16.170
113
Čisto vsak poznani, ki je bil v zadnje pol leta v bolnici zaradi kakršne koli stvari, pove da se na koncu tam okužil še s covid-19. Čeprav uradne številke ne in izjave naših gpvorcev ne kažejo, da bi bilo to možno.

To jih tam zaposleni namerno okužujejo lepo po navodilih vlade, 100%. Ponoči, ko pacienti spijo, pridejo ta okuženi do njih in jim kašljajo v obraz, zraven pa salutirajo z iztegnjeno roko in šepetajo "Für führer, volk und vaterland, sieg heil!".

• Haha
Reactions: McGiver in kajpace

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.508
-3.543
113
Zanimivo...da so vas zaprli kot pse. Maš kakšno fotko ?
evo fotka
ljubljana 1.1.2021.jpg

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.251
3.883
113
To jih tam zaposleni namerno okužujejo lepo po navodilih vlade, 100%. Ponoči, ko pacienti spijo, pridejo ta okuženi do njih in jim kašljajo v obraz, zraven pa salutirajo z iztegnjeno roko in šepetajo "Für führer, volk und vaterland, sieg heil!".
Jaz sem jih razgnal s pestjo ob svoje, kakopak sence. Pomaga!

• Všeč mi je
Reactions: Matey

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.182
7.031
113

Kaj bi (še) neodločene lahko motiviralo?

Kaj le...represija, to kar se gre vlada.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113

Kaj bi (še) neodločene lahko motiviralo?

Kaj le...represija, to kar se gre vlada.
KEŠ! 300€ v bonih pa bo vrsta od Gospodarca do Leona Štuklja!

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.182
7.031
113
Tiste, ki so bolj naklonjeni, a ne prepričani v cepljenje proti novemu koronavirusu, bi za cepljenje v večji meri kot odločene motivirali razlogi, kot so "družinski član sodi v rizično skupino" (30 odstotkov) ter potrebe delovnega mesta.

Lepo izsiljevanje...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.182
7.031
113

Pri verskih obredih brez PCT-pogoja​

In to tam, kjer je praviloma več starejše - rizične populacije?
V nekem lolaku pa mora bit PCT - kjer je praviloma mlajša - nerizična populacija?

Kdo se s koga norca dela pri teh pogojih?

• Všeč mi je
Reactions: novaa

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.182
7.031
113
Raziskava NIJZ-ja o vplivu pandemije na življenje je pokazala, da je skoraj petina vprašanih že bila ali pa pravkar je okužena z novim koronavirusom, med temi pa jih 82 odstotkov poroča, da je bil potek bolezni lahek, 18 odstotkov pa, da je bil hujši.

Za 18% hujšega poteka delamo tako dramo in zapiramo državo? noro.

Dve tretjini vprašanih menita, da bi vsem morala pripasti dva brezplačna PCR-testa na mesec​

Ite nekam z rivanjem palčk, nehite s to paranojo in virus bo čudežno zginil.

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.182
7.031
113
Da gre za "zadnji korak v mračni sagi", opisujejo tuji mediji, ko poročajo o izkopu kar 13.000 ton trupel minkov, ki so jih lani novembra na Danskem pobili iz strahu pred širjenjem mutriranih sevov novega koronavirusa. Način pokopa živali je bil namreč poln napak in nezakonit, množična grobišča pa so označili za ekološke bombe, ki v nekaterih primerih ogrožajo celo vir pitne vode.

Budale.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.956
9.498
113
Raziskava NIJZ-ja o vplivu pandemije na življenje je pokazala, da je skoraj petina vprašanih že bila ali pa pravkar je okužena z novim koronavirusom, med temi pa jih 82 odstotkov poroča, da je bil potek bolezni lahek, 18 odstotkov pa, da je bil hujši.

Za 18% hujšega poteka delamo tako dramo in zapiramo državo? noro.

Dve tretjini vprašanih menita, da bi vsem morala pripasti dva brezplačna PCR-testa na mesec​

Ite nekam z rivanjem palčk, nehite s to paranojo in virus bo čudežno zginil.
Dej darjan, prosim, uporabi tistih par celic v glavi in mal razmisli.