V bistvu niti nisem, ker je skoz dž.p4pe odvisno od posameznika, zdaj si itak vec na soncu
V bistvu niti nisem, ker je skoz dž.p4pe odvisno od posameznika, zdaj si itak vec na soncu
Nisi bil par dni nazaj ma moru?Pri nas je prvi začel smrkat tamali. Zgleda je prinesel iz vrtca, čez 2 dni še žena, zdaj pa ležim še jaz. No upam da ni covid. Okus imam, smrkam in kašljam pa na polno. Bomo vidli kako bo jutri, če bo kaj bolje.
Sem ja. Ta mali je ravno tisti dan začel krehat, ko smo dol prišli, žena čez 3 dni jaz pa čez 5. Je pa obisk morja trajal 3 dni. Doli nismo nikjer pohajkovali. Jutri pokličem dohtarco. 100% je iz vrtca prišlo. Je pa hecno da nimam vročine, potim se precej, smrkam, kašljam in ležim. Okus še vedno imam.Nisi bil par dni nazaj ma moru?
In ti odgovarjaš na te provokacije. Sej veš, prosto po sandra fašeš prehlad sam na Hrvaškem...Sem ja. Ta mali je ravno tisti dan začel krehat, ko smo dol prišli, žena čez 3 dni jaz pa čez 5. Je pa obisk morja trajal 3 dni. Doli nismo nikjer pohajkovali. Jutri pokličem dohtarco. 100% je iz vrtca prišlo. Je pa hecno da nimam vročine, potim se precej, smrkam, kašljam in ležim. Okus še vedno imam.
Govora je o belgijski vladi, ki ji bo mogoče sodišče naložilo naj plača kazen 250,000 eur, pa sprašujem komu bo plačala? sebi?Vlada al dezavljani?
Če se vračaš v roku 72 ur velja test iz Slo.
Sem klical šefa, da me jutri ne bo na šiht, pa je imel in ima skoraj čist iste simptome, kot jaz s to virozo oz. prehladom al karkol že je, pa še njegov otrok je nekaj zbolel. Je pa zanimivo, da je tud šef nehal D vitamin konzumirat v tem času, tako kot jest. Nekej bo na tem.Je pa zanimivo, da vse skupej sovpada ravno v tem času, ko sem nehal jemat D-vitamin okoli 2 tedna pred tem, ker mi ga je končno zmanjkal. Nisem pristaš teh dodatkov, ampak lani sem ga kupil, ker je bil tak halo okoli tega, ampak kot taprav gorenjc, sem ga pač do konca pokonzumiral.
Ajde znalci in doktorji, a je možno, da ima to kaj veze pri očitno nekem konkretnem upadu delovanja mojega imunskega sistema? Mislim predvsem v tem smislu, da se je telo najprej navadlo na dodaten D-vitamin med zimo, ko sem ga pa nehal jemati, mi je pa upadla imunost še toliko bolj, kot takrat, ko ga sploh nisem jemal?
Ja seveda sem bil s šefom v stiku. Drugač ne gre. Samo ti ciljaš verjetno na to, da imamo vsi isti virus korone al dopuščaš možnost, da je še kej druzga v zrak!?Ali mate pa vsi isti virus, če ste bili kaj v stiku zadnjih 14 dni.
Ja to se pa zmer zadej za kšnim printerjem, kuko pa. Treba je nekak zaslužt plačo, če že z delom ne.Ja....da sta se lupčkala na skrivaj!
Nic, samo da je bolj verjetno da sta se od sefa nalezla kaksnega virusa kot pa, da gre pri obema za efekt po koncu jemanja vitamina D.Ja seveda sem bil s šefom v stiku. Drugač ne gre. Samo ti ciljaš verjetno na to, da imamo vsi isti virus korone al dopuščaš možnost, da je še kej druzga v zrak!?
Ja, to pa ja. Sorry, ker sem te obtožil.Nic, samo da je bolj verjetno da sta se od sefa nalezla kaksnega virusa kot pa, da gre pri obema za efekt po koncu jemanja vitamina D.