Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.914
113
Nisi bil par dni nazaj ma moru?
Sem ja. Ta mali je ravno tisti dan začel krehat, ko smo dol prišli, žena čez 3 dni jaz pa čez 5. Je pa obisk morja trajal 3 dni. Doli nismo nikjer pohajkovali. Jutri pokličem dohtarco. 100% je iz vrtca prišlo. Je pa hecno da nimam vročine, potim se precej, smrkam, kašljam in ležim. Okus še vedno imam.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.719
9.494
113
Sem ja. Ta mali je ravno tisti dan začel krehat, ko smo dol prišli, žena čez 3 dni jaz pa čez 5. Je pa obisk morja trajal 3 dni. Doli nismo nikjer pohajkovali. Jutri pokličem dohtarco. 100% je iz vrtca prišlo. Je pa hecno da nimam vročine, potim se precej, smrkam, kašljam in ležim. Okus še vedno imam.
In ti odgovarjaš na te provokacije. Sej veš, prosto po sandra fašeš prehlad sam na Hrvaškem...

• Haha
Reactions: sandra

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Zakaj provokacija? Odgovarja bolj v smislu da smo obveščeni tudi ostali....

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.605
998
113
48
KR
Je pa zanimivo, da vse skupej sovpada ravno v tem času, ko sem nehal jemat D-vitamin okoli 2 tedna pred tem, ker mi ga je končno zmanjkal. Nisem pristaš teh dodatkov, ampak lani sem ga kupil, ker je bil tak halo okoli tega, ampak kot taprav gorenjc, sem ga pač do konca pokonzumiral. :norec:
Ajde znalci in doktorji, a je možno, da ima to kaj veze pri očitno nekem konkretnem upadu delovanja mojega imunskega sistema? Mislim predvsem v tem smislu, da se je telo najprej navadlo na dodaten D-vitamin med zimo, ko sem ga pa nehal jemati, mi je pa upadla imunost še toliko bolj, kot takrat, ko ga sploh nisem jemal? :sprasujemse:
Sem klical šefa, da me jutri ne bo na šiht, pa je imel in ima skoraj čist iste simptome, kot jaz s to virozo oz. prehladom al karkol že je, pa še njegov otrok je nekaj zbolel. Je pa zanimivo, da je tud šef nehal D vitamin konzumirat v tem času, tako kot jest. :bonk: Nekej bo na tem. :fredi: