Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.605
998
113
48
KR
idi na test, da boš lahko vsaj na dopust šel normalno
To naj bi že tko al tko lahko, ker imam potrdilo o prebolelosti. Na hitrega bolan itak ne smem, tko da bo treba na PCR. Se mi pa res butast zdi, da bi spet korono dobil ali pa konc koncev kaj druzga, ker se res še zmerej ne družmo prov velik. OK, bil sm 3x v kafiču, ampak vse po protokolu, pa vsi preboleli okol. Čudn je tole vse skp, ker sem redkokdaj zbolel prejšnja leta. Po moje smo čist imunost zgubil na druge stvari s tem maskam. Včas ti je vsak dan kšn mal kihnu v ksiht pa je blo, zdej daš pa masko za 5 minut dol, pa te prehladn virus skor potamani. :bonk:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.914
113
Pri nas je prvi začel smrkat tamali. Zgleda je prinesel iz vrtca, čez 2 dni še žena, zdaj pa ležim še jaz. No upam da ni covid. Okus imam, smrkam in kašljam pa na polno. Bomo vidli kako bo jutri, če bo kaj bolje.

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.605
998
113
48
KR
Pri nas je prvi začel smrkat tamali. Zgleda je prinesel iz vrtca, čez 2 dni še žena, zdaj pa ležim še jaz. No upam da ni covid. Okus imam, smrkam in kašljam pa na polno. Bomo vidli kako bo jutri, če bo kaj bolje.
Aha, verjetno so potem to kakšne šolske viroze, katere tamali prnesejo domov.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
Vsesplosna imunost je itak padla vecini teh, ki so se drzali omejitev, to je logicno.

Belgijsko sodišče je odločilo, da so nekateri vladni ukrepi med pandemijo covida-19 nezakoniti.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Ris

Pripravnik
27. apr 2021
88
26
18
  • Všeč mi je
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.773
15.836
113
Aha aha, zapiranje restavracij in kavarn je bilo določeno kot nezakonito, ker tega ukrepa ni odredila prava oz. za to pooblaščena oseba. Sem mislil, da je kaj drugega zadaj. Hvala obema.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
Bolj kot ne podobna jajca, kot pri nas, kjer je nekaj bilo iz strani sodišča "zadržano", ker pač vlada ni sledila pravim pravnim uradnim postopkom.

Beda.

Še vedno nima nihče jajca, da bi razsodil o neustavnosti ukrepov - razen pri nas, kar se tiče otrok s posebnimi potrebami, pa še to šele januarja letos.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Vsesplosna imunost je itak padla vecini teh, ki so se drzali omejitev, to je logicno.

Belgijsko sodišče je odločilo, da so nekateri vladni ukrepi med pandemijo covida-19 nezakoniti.
Posnetek zaslona 2021-05-01 204844.png

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.605
998
113
48
KR
No, očitno sem fasal močnejši prehlad al nekej, ker mam že 2 dni vročino, pa gru me peče. No, upam da nisem po 3 mescih spet korono fasal. :obesise:
Je pa zanimivo, da vse skupej sovpada ravno v tem času, ko sem nehal jemat D-vitamin okoli 2 tedna pred tem, ker mi ga je končno zmanjkal. Nisem pristaš teh dodatkov, ampak lani sem ga kupil, ker je bil tak halo okoli tega, ampak kot taprav gorenjc, sem ga pač do konca pokonzumiral. :norec:
Ajde znalci in doktorji, a je možno, da ima to kaj veze pri očitno nekem konkretnem upadu delovanja mojega imunskega sistema? Mislim predvsem v tem smislu, da se je telo najprej navadlo na dodaten D-vitamin med zimo, ko sem ga pa nehal jemati, mi je pa upadla imunost še toliko bolj, kot takrat, ko ga sploh nisem jemal? :sprasujemse: