Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.520
-3.599
113
Kaj so sploh meli za zacet folk rivat bobiji?
To je stara taktika policije. Začnejo rinit v folk, jih po malem provocirat, dokler ne naletijo na nekoga, ki se ne pusti in udari nazaj. Potem policija dobi legitimiteto, da protestnike označi za nasilne, potem od zadaj pridejo druge enote, ki razženejo nasilne proteste. Tu se je policajem taktika malo sfižila, ker so ljudje naredili obroč okoli policajev in jih ščitili.
Pri nas policaji začnejo tako, da mirne protestnike odrivajo iz prizorišča, boljpočasne legitimirajo, pišejo kazni, dokler ne naletijo na nekoga, ki se ne pusti legitimirat, ki se upira, potem uporabijo pendrek, seveda tudi protestniku kdo priskoči na pomoč, pa se začne. In potem drug dan beremo, kako je policija razgnala nasilne protestnike. To je za policijo win-win situacija, protesta ni, protestniki so jih fasali po hrbtu in denarnici, pa še protestniki so označeni za nasilno drhal. vlada in policija zmaga, saj so ubranili red in mir pred nasilneži.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.520
-3.599
113
To je stara taktika policije. Začnejo rinit v folk, jih po malem provocirat, dokler ne naletijo na nekoga, ki se ne pusti in udari nazaj. Potem policija dobi legitimiteto, da protestnike označi za nasilne, potem od zadaj pridejo druge enote, ki razženejo nasilne proteste. Tu se je policajem taktika malo sfižila, ker so ljudje naredili obroč okoli policajev in jih ščitili.
Pri nas policaji začnejo tako, da mirne protestnike odrivajo iz prizorišča, boljpočasne legitimirajo, pišejo kazni, dokler ne naletijo na nekoga, ki se ne pusti legitimirat, ki se upira, potem uporabijo pendrek, seveda tudi protestniku kdo priskoči na pomoč, pa se začne. In potem drug dan beremo, kako je policija razgnala nasilne protestnike. To je za policijo win-win situacija, protesta ni, protestniki so jih fasali po hrbtu in denarnici, pa še protestniki so označeni za nasilno drhal. vlada in policija zmaga, saj so ubranili red in mir pred nasilneži.
Če pa protestniki niso dovolj "aktivni" pri upiranju policiji, pa zna policija med protestnike vrinit tudi svoje provokatorje, ki napadejo policijo, da ima potem policija razlog razgnat proteste.
Se spomnimo protikanglerjevih protestov v mariboru, ko je kamera ujela med protestniki v prvih vrstah pred policijo prav mestnega svetnika s kanglerjeve liste, (s kapuco), ki se je trudil zanetit nemire.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
V četrtek je bilo s 4442 PCR-testi odkritih 949 okužb. Cepljenje je v veliki meri prekinilo širjenje okužb v DSO-jih. Ob tem vsak dan umirajo ljudje v 60. in 70. letih, ki bi se po besedah Bojane Beović že lahko cepili, če bi izkazali interes.

Torej...kapacitete bolnišnik so na "OK" nivoju, od napovedanega tretjega vala še samo odmeva laž stroke/vlade/ijs-ja.
Cepivo je tu in tisti ki se želi, se lahko cepi, na cepljenje kličejo tudi mlajše, ker se "rizični" več ne odzivajo na poziv.
Situacija podobna gripi torej.

Zakaj se vse ne odpre? A zdaj hočejo prisilit ljudi, da bi se cepili, zakaj že?

• Všeč mi je
Reactions: Gonzo in jendomen

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.089
3.592
113
41
Lj
V četrtek je bilo s 4442 PCR-testi odkritih 949 okužb. Cepljenje je v veliki meri prekinilo širjenje okužb v DSO-jih. Ob tem vsak dan umirajo ljudje v 60. in 70. letih, ki bi se po besedah Bojane Beović že lahko cepili, če bi izkazali interes.

Torej...kapacitete bolnišnik so na "OK" nivoju, od napovedanega tretjega vala še samo odmeva laž stroke/vlade/ijs-ja.
Cepivo je tu in tisti ki se želi, se lahko cepi, na cepljenje kličejo tudi mlajše, ker se "rizični" več ne odzivajo na poziv.
Situacija podobna gripi torej.

Zakaj se vse ne odpre? A zdaj hočejo prisilit ljudi, da bi se cepili, zakaj že?

New world order vzpostavljajo, ne gre več niti za virus, samo za cepiva, da se jih na vsak način vbrizga vsakemu. Če te vlada sili v nekaj, potem veš da to ni dobro.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in darjan

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.956
2.633
113
  • Jezen sem
Reactions: darjan

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.956
2.633
113
Zato da nam zjebe.jo deco! Za otroke gre!

P.S. aja pa za vodo tud gre.

• Všeč mi je
Reactions: Ted

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
idi na test, da boš lahko vsaj na dopust šel normalno
To naj bi že tko al tko lahko, ker imam potrdilo o prebolelosti. Na hitrega bolan itak ne smem, tko da bo treba na PCR. Se mi pa res butast zdi, da bi spet korono dobil ali pa konc koncev kaj druzga, ker se res še zmerej ne družmo prov velik. OK, bil sm 3x v kafiču, ampak vse po protokolu, pa vsi preboleli okol. Čudn je tole vse skp, ker sem redkokdaj zbolel prejšnja leta. Po moje smo čist imunost zgubil na druge stvari s tem maskam. Včas ti je vsak dan kšn mal kihnu v ksiht pa je blo, zdej daš pa masko za 5 minut dol, pa te prehladn virus skor potamani. :bonk:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.977
6.149
113
Pri nas je prvi začel smrkat tamali. Zgleda je prinesel iz vrtca, čez 2 dni še žena, zdaj pa ležim še jaz. No upam da ni covid. Okus imam, smrkam in kašljam pa na polno. Bomo vidli kako bo jutri, če bo kaj bolje.

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Pri nas je prvi začel smrkat tamali. Zgleda je prinesel iz vrtca, čez 2 dni še žena, zdaj pa ležim še jaz. No upam da ni covid. Okus imam, smrkam in kašljam pa na polno. Bomo vidli kako bo jutri, če bo kaj bolje.
Aha, verjetno so potem to kakšne šolske viroze, katere tamali prnesejo domov.