Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
To je sicer komicno, tile UK bobiji, nimajo za burek in na koncu ljudje naredijo scit za njih? Komedija.

ce bi prisli roboji, pa bi bilo drugace :)

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.773
15.837
113
To je sicer komicno, tile UK bobiji, nimajo za burek in na koncu ljudje naredijo scit za njih? Komedija.

ce bi prisli roboji, pa bi bilo drugace :)

Ma saj tudi če bi bilo bobijev kaj več bi bila slika malo drugačna, če bi pa obstajalo še malo samokontrole (pri bobijih, ki so začeli odrivat folk za brezveze kot deluje na začetku videa) bi bila pa situacija sploh drugačna. Vprašanje kako bi pa bilo, če bi nad njih poslali konjenico kot je bilo videti v enem prispevku pred dnevi pri enemu protestu, folk se je razbežal preden si rekel keks.

P.s. sem preveril datume in gre za star dogodek ter ne za anticovid demonstracije

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: darjan

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.773
15.837
113
No, če res natančno pogledaš posnetek vidiš, da je sitacija malce drugačna kot zgolj črno-bela in da eni res mahajo s pendrekom naokoli za brezveze, spet drugi pa poizkušajo mahnit koga, ki jih napade ali z nepričakovanim udarcem s pestjo od strani ali pa s kakšnim predmetom. Policaji na splošno pa ne samo da so se zaradi nemočnega položaja v konkretni manjšini umikali praktično od samega začetka konflikta (z izjemo ene manjše skupinice, ki je vztrajala malenkost dlje) ampak so v zadnjih momentih dobesedno bežali nazaj k ograjenemu vhodu na travnik ter bili nato v bistvu zaščiteni s strani civilistov.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.773
15.837
113
Zgrešen način izvedbe prekinitve koncerta/druženja? Sploh glede na to kako malo jih je bilo bi morali poizkusiti ubrati kakšno bolj taktično oz. mirno varianto.
Dobro bi bilo vedeti kaj točno je sploh bila njihova naloga.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.366
-2.867
113
Kaj so sploh meli za zacet folk rivat bobiji?
To je stara taktika policije. Začnejo rinit v folk, jih po malem provocirat, dokler ne naletijo na nekoga, ki se ne pusti in udari nazaj. Potem policija dobi legitimiteto, da protestnike označi za nasilne, potem od zadaj pridejo druge enote, ki razženejo nasilne proteste. Tu se je policajem taktika malo sfižila, ker so ljudje naredili obroč okoli policajev in jih ščitili.
Pri nas policaji začnejo tako, da mirne protestnike odrivajo iz prizorišča, boljpočasne legitimirajo, pišejo kazni, dokler ne naletijo na nekoga, ki se ne pusti legitimirat, ki se upira, potem uporabijo pendrek, seveda tudi protestniku kdo priskoči na pomoč, pa se začne. In potem drug dan beremo, kako je policija razgnala nasilne protestnike. To je za policijo win-win situacija, protesta ni, protestniki so jih fasali po hrbtu in denarnici, pa še protestniki so označeni za nasilno drhal. vlada in policija zmaga, saj so ubranili red in mir pred nasilneži.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.366
-2.867
113
To je stara taktika policije. Začnejo rinit v folk, jih po malem provocirat, dokler ne naletijo na nekoga, ki se ne pusti in udari nazaj. Potem policija dobi legitimiteto, da protestnike označi za nasilne, potem od zadaj pridejo druge enote, ki razženejo nasilne proteste. Tu se je policajem taktika malo sfižila, ker so ljudje naredili obroč okoli policajev in jih ščitili.
Pri nas policaji začnejo tako, da mirne protestnike odrivajo iz prizorišča, boljpočasne legitimirajo, pišejo kazni, dokler ne naletijo na nekoga, ki se ne pusti legitimirat, ki se upira, potem uporabijo pendrek, seveda tudi protestniku kdo priskoči na pomoč, pa se začne. In potem drug dan beremo, kako je policija razgnala nasilne protestnike. To je za policijo win-win situacija, protesta ni, protestniki so jih fasali po hrbtu in denarnici, pa še protestniki so označeni za nasilno drhal. vlada in policija zmaga, saj so ubranili red in mir pred nasilneži.
Če pa protestniki niso dovolj "aktivni" pri upiranju policiji, pa zna policija med protestnike vrinit tudi svoje provokatorje, ki napadejo policijo, da ima potem policija razlog razgnat proteste.
Se spomnimo protikanglerjevih protestov v mariboru, ko je kamera ujela med protestniki v prvih vrstah pred policijo prav mestnega svetnika s kanglerjeve liste, (s kapuco), ki se je trudil zanetit nemire.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
V četrtek je bilo s 4442 PCR-testi odkritih 949 okužb. Cepljenje je v veliki meri prekinilo širjenje okužb v DSO-jih. Ob tem vsak dan umirajo ljudje v 60. in 70. letih, ki bi se po besedah Bojane Beović že lahko cepili, če bi izkazali interes.

Torej...kapacitete bolnišnik so na "OK" nivoju, od napovedanega tretjega vala še samo odmeva laž stroke/vlade/ijs-ja.
Cepivo je tu in tisti ki se želi, se lahko cepi, na cepljenje kličejo tudi mlajše, ker se "rizični" več ne odzivajo na poziv.
Situacija podobna gripi torej.

Zakaj se vse ne odpre? A zdaj hočejo prisilit ljudi, da bi se cepili, zakaj že?

• Všeč mi je
Reactions: Gonzo in jendomen

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
V četrtek je bilo s 4442 PCR-testi odkritih 949 okužb. Cepljenje je v veliki meri prekinilo širjenje okužb v DSO-jih. Ob tem vsak dan umirajo ljudje v 60. in 70. letih, ki bi se po besedah Bojane Beović že lahko cepili, če bi izkazali interes.

Torej...kapacitete bolnišnik so na "OK" nivoju, od napovedanega tretjega vala še samo odmeva laž stroke/vlade/ijs-ja.
Cepivo je tu in tisti ki se želi, se lahko cepi, na cepljenje kličejo tudi mlajše, ker se "rizični" več ne odzivajo na poziv.
Situacija podobna gripi torej.

Zakaj se vse ne odpre? A zdaj hočejo prisilit ljudi, da bi se cepili, zakaj že?

New world order vzpostavljajo, ne gre več niti za virus, samo za cepiva, da se jih na vsak način vbrizga vsakemu. Če te vlada sili v nekaj, potem veš da to ni dobro.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in darjan

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.941
2.643
113
  • Jezen sem
Reactions: darjan

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.941
2.643
113
Zato da nam zjebe.jo deco! Za otroke gre!

P.S. aja pa za vodo tud gre.

• Všeč mi je
Reactions: Ted