Mogoče veš kateri? Oziroma lahko prosim navedeš vir?Belgijsko sodišče je odločilo, da so nekateri vladni ukrepi med pandemijo covida-19 nezakoniti.
Mogoče veš kateri? Oziroma lahko prosim navedeš vir?
Vsesplosna imunost je itak padla vecini teh, ki so se drzali omejitev, to je logicno.
Belgijsko sodišče je odločilo, da so nekateri vladni ukrepi med pandemijo covida-19 nezakoniti.
Je pa zanimivo, da vse skupej sovpada ravno v tem času, ko sem nehal jemat D-vitamin okoli 2 tedna pred tem, ker mi ga je končno zmanjkal. Nisem pristaš teh dodatkov, ampak lani sem ga kupil, ker je bil tak halo okoli tega, ampak kot taprav gorenjc, sem ga pač do konca pokonzumiral.No, očitno sem fasal močnejši prehlad al nekej, ker mam že 2 dni vročino, pa gru me peče. No, upam da nisem po 3 mescih spet korono fasal.
Komu bo vlada plačala 250.000 eur globe, če bo do tega prišlo?
V bistvu niti nisem, ker je skoz dž.p4pe odvisno od posameznika, zdaj si itak vec na soncu
Nisi bil par dni nazaj ma moru?Pri nas je prvi začel smrkat tamali. Zgleda je prinesel iz vrtca, čez 2 dni še žena, zdaj pa ležim še jaz. No upam da ni covid. Okus imam, smrkam in kašljam pa na polno. Bomo vidli kako bo jutri, če bo kaj bolje.
Sem ja. Ta mali je ravno tisti dan začel krehat, ko smo dol prišli, žena čez 3 dni jaz pa čez 5. Je pa obisk morja trajal 3 dni. Doli nismo nikjer pohajkovali. Jutri pokličem dohtarco. 100% je iz vrtca prišlo. Je pa hecno da nimam vročine, potim se precej, smrkam, kašljam in ležim. Okus še vedno imam.Nisi bil par dni nazaj ma moru?
In ti odgovarjaš na te provokacije. Sej veš, prosto po sandra fašeš prehlad sam na Hrvaškem...Sem ja. Ta mali je ravno tisti dan začel krehat, ko smo dol prišli, žena čez 3 dni jaz pa čez 5. Je pa obisk morja trajal 3 dni. Doli nismo nikjer pohajkovali. Jutri pokličem dohtarco. 100% je iz vrtca prišlo. Je pa hecno da nimam vročine, potim se precej, smrkam, kašljam in ležim. Okus še vedno imam.