Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.427
2.584
113
Ne v UL in brez kazni je OSNOVNOŠOLSKA napaka. Ni opravičila.

p.s. Kolikor je meni znano, IJJ ni napisal plačilnega naloga oz. podal predlog za kazenski postopek (ne zapenat za dikcijo).
Niti ni dal navodila za izvajanje tega (zahteva po nošenju maske). Kdo je izvajal? Hojsovi! Da policaj ne ve, kako se streže pri taki stvari - kršenje odloka o maskah?
Teršak je dober, vendar na drugi strani od vlade. :) Bo pokazal svoje sposobnosti, ko bo levica gor!

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113

Čakš Jager: "Število okužb med starejšimi od 65 let upada, DSO-ji skoraj brez okužb"​

Torej zakaj je še panika potem? Kritični so precepljeni, kdo pa se ne cepi, pa je sam kriv, če pristane v bolnici. Tako kot vsako leto ko je sezona gripe.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.366
-2.867
113
Ne v UL in brez kazni je OSNOVNOŠOLSKA napaka. Ni opravičila.

p.s. Kolikor je meni znano, IJJ ni napisal plačilnega naloga oz. podal predlog za kazenski postopek (ne zapenat za dikcijo).
Niti ni dal navodila za izvajanje tega (zahteva po nošenju maske). Kdo je izvajal? Hojsovi! Da policaj ne ve, kako se streže pri taki stvari - kršenje odloka o maskah?
Teršak je dober, vendar na drugi strani od vlade. :) Bo pokazal svoje sposobnosti, ko bo levica gor!
Haha kakšno sprenevedanje. Zdej bi se pa vsi skrivali za tisti najnižjim policajem z ulice, ki je napisal listek.
Bodi prepričan, da je tisti policaj dobil zelo jasna navodila od svojega šefa, kako in kdaj naj piše kazni za nenošenje mask, Ta pa od svojega šefa, in tako dalje do predsednika vlade. Take stvari se ne dogajajo brez navodil predsednika vlade, ki je pravzaprav tudi podpisan pod odlok o maskah.

• Všeč mi je

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
  • Všeč mi je

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
Ljudje težko sledijo številnim priporočilom in navodilom za obvladovanje pandemije covida-19 in to pri njih povzroča stres, tematika covida-19 jih spravlja ob živce in nekateri med njimi že izgubljajo voljo do boja proti covidu-19, je razvidno iz poročila.

Kakega boja? To ni boj, ampak bedastoca

• Všeč mi je

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.773
15.836
113
darjan - Namesto prepričevanja represija pa to - pri ljudeh, ki "vedo, da maske (in ostali ukrepi) nimajo nikakršnega učinka ali smisla" boš mogoče več dosegel z represijo kot pa z lepim prepričevanjem, ki bi šlo na eni strani skozi uho not ter še isti moment na drugi strani ven iz glave, če se ne naleti na ignoranco že v štartu in to prepričevanje niti ne gre skozi proces obravnave. Nesposobnost oz. nepravilno pisanje odlokov/pravil/zakonodaje glede nošenja mask in ostalih ukrepov ter pretiravanje s spreminjanjem "pravil igre" je pa že druga reč.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Edini stres za Darjane in ostale enake primerke je to da niso zvezdaši na oblasti. To jih pa res živči :valjamse: :valjamse:
Bodo zmeraj kontra karkoli se bo zgodilo. Poklicna ćipiranost.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.833
5.933
113
Sodba

Na rtv kar dva članka (zgornji)
ter
Nepreklicno odstopljeni Hojs ga spet hojsa.

Ko sem prišel do omembe Faucija imunologa, sem vedel, da gre za propagando.
Ded je ob svinjski gripi govoril podobno.

Ko se tale zraven, potem veš, da gre za "mutna posla".

Nazadnje urejeno:

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Posnetek zaslona 2021-05-04 204209.png