Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.377
5.651
113
In čez nekaj časa, ko se bodo zares okužili še ti danes lažno okuženi, bodo dohtarji ugotovili, da prekuženosti ni, in da se ljudje lahko večkrat okužijo tudi na krajši rok.
In se boste lahko s5 drli na protestih zakaj ponoven lockdown....pa da karkol vlada predlaga ni to to.....a tukaj javno priznate da načrtno izigravate ukrepe/sistem

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.533
854
113
Eno leto smo "vsi bili na istem čolnu," sedaj pa se izkaže, da je šlo za ladjo in da so na voljo rešilni čolni, ampak samo za nekatere. In potem se čudimo, da je prišlo do prerivanja?

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
1618247422980.png

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.239
7.044
113

Poklukar: Samotestiranje bo nov ukrep, ki ne bo namenjen samo šolarjem​

Ti niso gladki, še kar bodo posiljevali s tem...

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113

Poklukar: Samotestiranje bo nov ukrep, ki ne bo namenjen samo šolarjem​

Ti niso gladki, še kar bodo posiljevali s tem...

Meni se zdi samotestiranje dober ukrep in odlična alternativa za anticepilce. Škoda le, da v splošno uporabo ni prišel še pred lockdowni. Predlagam anketo, mislim da večina staršev ni proti, so pa tisti, ki so proti, veliko bolj glasni.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.239
7.044
113
Prej ni bilo možno, ker pač ni bilo tehnologije.

Ampak...epidemija kot takšne je že davno mimo, zdravstveni sistem ni padel januarja, ko je bil peak, karkoli bo zdaj prišlo, do manj obremenilno.
S temi nekimi dodatnimi testiranji pa samo podaljšujejo agonijo in apatičnost med ljudmi.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Prej ni bilo možno, ker pač ni bilo tehnologije.

Ampak...epidemija kot takšne je že davno mimo, zdravstveni sistem ni padel januarja, ko je bil peak, karkoli bo zdaj prišlo, do manj obremenilno.
S temi nekimi dodatnimi testiranji pa samo podaljšujejo agonijo in apatičnost med ljudmi.

Kako je mimo če smo v rdeči fazi in s 100 al 150 pacienti na intenzivi, št. mrtvih pa spet raste?
Količina virusa v odpadnih vodah je prav tako visoka oz. bistveno višja kot v 2/2 februarja in večini marca. Virusa je verjetno enako kot decembra, je pa precepljenost/prekuženost večja in se zato ne more tako širiti.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.085
-8.778
113
Ja je problem.

Normalen človek si želi, da je število na intenzivni enako 0, Kreteni kot je Darjan, pa se bodo počohali po svoji lubenici, če bo cifra tam nekje čez 5000

• Všeč mi je
Reactions: mosseero

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.795
2.597
113
Ko ste me zasmehovali, da se ljudje ne okužujejo namerno:
Dajo priviliegije, kot je svoboda gibanja in prehod meje, potem se pa čudijo, zakaj se po tem pojavijo nove okužbe in gre graf navzgor.
To se mi zdi enako kot mariborski štrajkači, ko so jih slikal.
Bi nosil maske, vas nebi prepoznali.
Bi se cepel, bi ne zboleli.

kar prekužite se. Ne uspe vedno vsakem. :)

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.992
9.529
113
Kako je mimo če smo v rdeči fazi in s 100 al 150 pacienti na intenzivi, št. mrtvih pa spet raste?
Količina virusa v odpadnih vodah je prav tako visoka oz. bistveno višja kot v 2/2 februarja in večini marca. Virusa je verjetno enako kot decembra, je pa precepljenost/prekuženost večja in se zato ne more tako širiti.
Ne ni konec. Sam da pa na Siolu spet govorijo, da je v UKC kot v Bergamu je pa bedarija kontra darjanovim.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.795
2.597
113
Dosegli so to, da sedaj folk išče "prijatelje" ki so dejansko ravno okuženi (pozitiven PCR) in se zmenijo, da se gre še enkrat testirat z njegovo zdravstveno kartico (pokliče dohtorco da ma simptome, ta mu da termin za drive-in test, na test gre pa dejansko okuženi z njegovo zdravstveno). Pa imajo potem pol leta mir z tedenskimi testiranji in prehodi meje.
Ne poštene.
Dejmo goljufa6t. Ja pol pa ukrepi in jokcanje by Kalbo