Ne, ampak deco bi pa po gobc užgal, če jim kej ni všeč. Sploh razvajene sončke. A je teb škodil v vojsk, k s v hrbt dobu kr nekej? No sej vprašanje, če si tok star?Deco bi cepil za bolezen ki jim nic ne skodi?
Ne, ampak deco bi pa po gobc užgal, če jim kej ni všeč. Sploh razvajene sončke. A je teb škodil v vojsk, k s v hrbt dobu kr nekej? No sej vprašanje, če si tok star?Deco bi cepil za bolezen ki jim nic ne skodi?
Ti svoje mlat po gobcu, druge pa lepo na mir pust.Ne, ampak deco bi pa po gobc užgal, če jim kej ni všeč. Sploh razvajene sončke. A je teb škodil v vojsk, k s v hrbt dobu kr nekej? No sej vprašanje, če si tok star?
Darjan ni bil v vojski 100%, ker takih ne more pisat en, ki je dal vojsko čez.Ne, ampak deco bi pa po gobc užgal, če jim kej ni všeč. Sploh razvajene sončke. A je teb škodil v vojsk, k s v hrbt dobu kr nekej? No sej vprašanje, če si tok star?
On je brezjajčnik, ki izkorišča otroke za doseganje svojih agend. Jih poznam precej v naši okolici, ponavadi začnejo: sej mene briga, jaz nimam otrok, ampak ej a veš tisti otroki so pa bogi. Nimajo jajc povedat, kaj oni mislijo in hočejo. Ko otroci ne ustrezajo njihovi agendi, bi jih pa mrtvohladno pod vlak cuknali.darjan nehej že pamže kovat v zvezde, kakor da so the one and only. A jih maš tolk, a kaj? Pa pregovor: "Children are our future" je pase!
darjan nehej že pamže kovat v zvezde, kakor da so the one and only. A jih maš tolk, a kaj? Pa pregovor: "Children are our future" je pase!
Childrens are...
je passe ja, upam da se boste spomnil tega ko se bo spet sprejemal kaksen zakon ki bo bo v nasprotju s krscanskimi vrednotami.
Jaz govorim o samotestiranju, kater je zdej cel problem.Vi bi svoje otroke cepili z eksperimentalnimi cepivi? Generacijo v kateri ni enega mrtvega?
Se samo tko reče in nisem dobesedno mislu, da se nauš užgal zarad tega zdej.Ti svoje mlat po gobcu, druge pa lepo na mir pust.
Iz tvojih ust, v Božje roke!Se samo tko reče in nisem dobesedno mislu, da se nauš užgal zarad tega zdej.
Takoj, ko bosta Ema in pediater rekla da lahko.Vi bi svoje otroke cepili z eksperimentalnimi cepivi? Generacijo v kateri ni enega mrtvega?
A ti spet ne gre razumevanje in matematika najbolje od rok?Ocitno nisi prebral, kaj je johan_blond napisal. Ne ves, koliko od teh 200.000 je bilo ponovno izpostavljeno virusu. Lahko jih je bilo le 1000?
Tvojih 0.10% je bilo izracunanih na domnevi, da je bilo vseh 200.000 ponovno izpostavljenih virusu.
Ah, darjan ima v vsaki objavi neprekosljive intelektualne dosežke.Jaz sem odkril tole funkcijo in si začel shranjevati "pametne" izjave. (ne ciljam na tvojo, ampak eno od darjana sem že shranil).
Poglej priponko 44603
Ma ja saj vem da nima smisla.ah brez veze se trudite.
je potrdil da bo nehal spamat (ker to počne s miljaužnt prispevki ki so brez večje vrednosti) če pride tretji val.