A si na glavo padu? Sončkov se pa že ne bo cepl.Po mojem mnenju bi morali biti otroci prednostna skupina pri cepljenju, ker bi s tem spravili z dnevnega reda zapiranje šol in vsa sranja z maskami v razredih.
Otrokom dol visi za testiranje. Dramo delajo FB izobraženi starši, ker naš sonček pač nebo delal to kar Ivan reče. Skrb vzbujajoče je koliko je takih med nami.
Sam dokazuješ, da si pač bedak, pa še nepismen po vrhu.
"Opica" babja, pa iskreno se opravičujem opicam. Imam rajš vsako žival, bakterijo, virus, kot pa takega "človeka" oz. stvar... ma pločnik mam rajš, kt tole. Mi je čist vseen kurtz, če jo pobere takoj. Fak, kam gre ta svet. To je moje osebno mnenje, me ni treba napadat z raznimi vzdevki.
Dve skrajnosti.... pro/kontra vladiMedtem, ko v Mariboru napadajo UKC in zanikajo virus, v Celju umirajo.
A je to kakšna od teh dveh? Upam, da ne, ker te dve sta vsaj butast simpatične:
Sj....potem ko bo kdo zmed teh levih zdraharjev pristal v bolnici ...bo pa tulil zakaj ni bilo karantene in oh in ah.Medtem, ko v Mariboru napadajo UKC in zanikajo virus, v Celju umirajo.
A to pomeni, da samo desničarji pristanejo v bolnici?Sj....potem ko bo kdo zmed teh levih zdraharjev pristal v bolnici ...bo pa tulil zakaj ni bilo karantene in oh in ah.
Po mojem mnenju bi morali biti otroci prednostna skupina pri cepljenju, ker bi s tem spravili z dnevnega reda zapiranje šol in vsa sranja z maskami v razredih.