Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.002
6.174
113
Ali pa tam, kjer otrok nima dostopa do interneta, ali racunalnika

Tem je že pri prvem valu bilo zagotovljeno, šole in občine so bile precej uspešne tukaj. Mislim da danes ni enega ki nebi imel teh pogojev. Glede na to da smo globoka socialna država, kjer si mamice na socialki lahko privoščijo umetne nohte in lasne vsadke...

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.002
9.527
113
Tem je že pri prvem valu bilo zagotovljeno, šole in občine so bile precej uspešne tukaj. Mislim da danes ni enega ki nebi imel teh pogojev. Glede na to da smo globoka socialna država, kjer si mamice na socialki lahko privoščijo umetne nohte in lasne vsadke...
No kle ga mim pihaš. So območja v naši državi, ki so bele lise in tudi tam živijo šolarji in na te je bilo pozabljeno. Sam dejmo nohte in vsadke ven privlečt....bojnk

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.825
647
113
Konec policijske ure?
Glede omejitve gibanja v nočnem času pa je Hojs za Televizijo Slovenija napovedal možnost odprave omejitve gibanja v nočnem času. Ocenil je namreč, da omejitev, ki jo je predlagala strokovna skupina pri ministrstvu za zdravje, ni smiselna, saj ukrepa, po katerem bi se v nočnem času lahko gibale skupine iz istega gospodinjstva, ne bi bilo mogoče nadzirati. Notranje ministrstvo bo vladi predlagalo ukinitev ukrepa in Hojs pričakuje, da bo predlog sprejet.

Kaki klovni:valjamse:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.248
7.048
113

Mi smo donirali ene 40 pc/laptopov in nam je drustvo reklo da je se vedno veliko povprasevanje in da naj damo karkoli lahko, predvsem stajerska rabi

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in Matey

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.248
7.048
113

Hospitalizacije rastejo, ampak do 1000 številke imamo še veliko fore, ker, začuda, ni rast exponentna, ampak linearne z zelo malim prirastkom:

1617956835480.png

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.002
6.174
113
Ja, kako je lepo ko gre tebi lepo, drugim pa slabo.

Vem da je naše osnovno šolstvo precej "po domače". Vsaka OŠ je svoj vrtiček, predvsem pa vrtiček ravnateljev, ki jim je znanje in red pri učencih postranskega pomena. Že to, da te na začetku leta učiteljica vpraša iz katerega učbenika bomo jemali snov, je mimosun da glava boli. Kaj nimamo enotnega šolstva? Da lahko starši tukaj izbirajo katera snov se bo jemala je idiotizem brez primere. Snov bi morala biti enotna, učbenike pa naj tiska 100 tiskarn zaradi mene, da bomo kapitalisti in ne bomo ovirali konkurence. Vsebina naj bo enaka, platnice pa kakršnekoli že.

• Všeč mi je
Reactions: sad in jonny77
2. okt 2007
3.862
2.383
113

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.248
7.048
113
V Avstriji že od februarja potekajo redna testiranja šolskih otrok na novi koronavirus, pri vrtcih pa trenutno velja, da se redno testirajo le zaposleni. Da bi naredili vrtce varnejše, v treh avstrijskih deželah potekajo pilotni projekti testiranja vrtčevskih otrok z lizikami.

Ti jodlarji so fajn trešjeni...

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: sad in jendomen

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.002
6.174
113
  • Všeč mi je
Reactions: darjan

luka51

Guru
16. avg 2007
14.495
5.790
113
Že to, da te na začetku leta učiteljica vpraša iz katerega učbenika bomo jemali snov, je mimosun da glava boli. Kaj nimamo enotnega šolstva? Da lahko starši tukaj izbirajo katera snov se bo jemala je idiotizem brez primere. Snov bi morala biti enotna, učbenike pa naj tiska 100 tiskarn zaradi mene, da bomo kapitalisti in ne bomo ovirali konkurence. Vsebina naj bo enaka, platnice pa kakršnekoli že.
Si že slišal kdaj za učni načrt in potrjene učbenike?
No če nisi poguglaj kaj je to. Če pa si pa ne zavajaj.