Torej lahko pričakujemo vikend twist in bodo vsi doma?Kustec: V ponedeljek se otroci vračajo v vrtce, učenci in dijaki pa v šole | 24ur.com
Na vladni novinarski konferenci je ministrica za izobraževanje Simona Kustec sporočila, da se naslednji teden otroci vračajo v vrtce, vsi učenci vrnejo v osnovne šole, za dijake pa bo veljal model C, kar pomeni, da se bodo tedensko izmenjevali.www.24ur.com
PRENOS V ŽIVO: Kustec: V ponedeljek se otroci vrnejo v vrtce, učenci in dijaki pa v šole
Ali je capo di banda že dal svoj blagoslov?Kustec: V ponedeljek se otroci vračajo v vrtce, učenci in dijaki pa v šole | 24ur.com
Na vladni novinarski konferenci je ministrica za izobraževanje Simona Kustec sporočila, da se naslednji teden otroci vračajo v vrtce, vsi učenci vrnejo v osnovne šole, za dijake pa bo veljal model C, kar pomeni, da se bodo tedensko izmenjevali.www.24ur.com
PRENOS V ŽIVO: Kustec: V ponedeljek se otroci vrnejo v vrtce, učenci in dijaki pa v šole
Dokler se otrokom krati temljna pravica do izobrazbe, si odgovorni samo zaslužijo takšne nazive. Pa še kaj drugega bi si.
En sesalec bo treba kupit.Danes hotel posesati avto, pa sem spet presenecen ugotovil (nevem zakaj sploh presenecen..), da so zaprli ZUNANJE AVTOPRALNICE. Hahaha keri idioti.
Mamo verjetno kar malo boljsega od tebe. So se mi pa zadaj v avtu raztrgale vrece stiroporja v kroglicah in nebi basal domacega sesalca. Se pa verjetno strinjas, da je ts ukrep bedarija?En sesalec bo treba kupit.
kaj pa je tukaj ravnatelj ali učitelj kriv, če na vrhu ne znajo komunicirat in so odgovorno, da se otroci ne šolajo
On more šefa vprašat, če se lohk strinja.Mamo verjetno kar malo boljsega od tebe. So se mi pa zadaj v avtu raztrgale vrece stiroporja v kroglicah in nebi basal domacega sesalca. Se pa verjetno strinjas, da je ts ukrep bedarija?
Karcher globinski požre vse.Mamo verjetno kar malo boljsega od tebe. So se mi pa zadaj v avtu raztrgale vrece stiroporja v kroglicah in nebi basal domacega sesalca. Se pa verjetno strinjas, da je ts ukrep bedarija?
Nbne ulice in afne guncat. Drug tedn vsi v šoloLahko se zoperstavijo, grejo na ulico, ipd
Najlazje je rect da je nekdo drug kriv