Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.249
7.048
113

Bolano da narod to trpi, oz nekateri se podpirajo

• Všeč mi je
Reactions: jendomen
19. jul 2007
2.893
1.609
113
Sem napisal že v RtvSlo temo, intervju na Val202 s Štrukljem je bil sramoten (s strani novinarke). In MMC (RtvSlo.si) je tudi poden. (Ne vem za ostale medije, ker jih ne spremljam, ampak glede Val202 in MMC lahko rečem, da je velika žalost, pa jih že dolgo spremljam).
Pripenjam še en komentar iz MMC:
"Žal mi je Štruklja, da se sploh izpostavlja, ker se marsikateri strokovnjak že zdavnaj ne. Bil je moj profesor in ne glede na to, kar bo večina ljudi govorila, on dejansko je strokovnjak, ki ima ogromno znanja.
Stranske ucinke AZ je postavil v kontekst kontracepcijskih tabletk (primerjava pogostosti pojava strdkov), je pa RTV kot pravi tabloid naredil iz tega udaren naslov, da se bo lahko folk pobijal na forumih glede tega.
Meni osebno je bil Strukelj izredno kredibilen profesor z ogromno znanja in glede na to, s koliko ljudmi sodelujem v sluzbi lahko iskreno recem, da imamo v Sloveniji na splosno res strokovnjake v svetovnem merilu.

RTV pa je zal na nivoju tabloida"

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.530
-3.651
113
To cepivo je varno. Če primerjamo s kontracepcijskimi tabletami, je tam 1100 venskih tromboz na milijon, tukaj pa je nekaj primerov na milijon. Potem lahko rečemo, da je cepivo tisočkrat varnejše, kot so neke običajne kontracepcijske tablete, pa jih ves svet uporablja že leta in leta."
Tudi po ciankaliju ni zaznanih nobenih venskih tromboz, torej je ciankalij tisočkrat varnejši.

• Všeč mi je
Reactions: Gonzo

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Še dobro da si me spomnil. Seveda naj bi ta navodila bila tudi za tebe.
Jaz jih ne rabim :)
Tile so bili enakega mnenja:
1617866499232.png

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.249
7.048
113
Ampak zanimivo, kako brez problema kritizirate starše + "sončke". Ko pa se gre za 85+, ki se ne znajo samoizolirati, pa ni slabe besede. Zaradi njih se pa komot dvigne nivo tolerance in sprejema neumne ukrepe.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja seveda. iz starejsih se pa ja ne spodobi norcevat!

vidite kako dobro so nas v jugi vzgojili - k glih tece podobna tema nekje zraven.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.576
4.723
113
ker 85+ generacija je znana po tem, da ga vsak večer žurajo na kupu. Dopoldan gre v portorož na kavico, zvečer se pa dobijo skupaj na partiju.
85+ manj, ampak 65+ generacija "žura" veliko bolj kot povprečna družina z majhnimi otroki, ki se dnevno borijo za preživetje in jih j***** vsi po spisku s svojimi neumnimi ukrepi. Poleg tega so to ukrepi, ki naj bi ščitili točno te 65+, ki sili v vsako trgovino, na vsako druženje, v vsak hrib, kjer najde kup somišljenikov. Sedaj bodo še prvi cepljeni in bodo rinili še toliko bolj, da ne omenjam pavšalov pri sosedih.

Solidarnost je pogrnila na celi črti, ampak ne solidarnost mladih proti starejšim. Obratno.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.249
7.048
113

2. okt 2007
3.863
2.383
113
  • Všeč mi je
Reactions: bertoncl

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Če zgornjemu dodaš še dejstvo, da se trenutno v gostilne hodi skozi službene vhode in kuhinje (100% drži), je jasno da odprtje TERAS lokalov kvečjemu pomaga pri preprečevanju okužb. Tudi ne vidim neke hude razlike med odprtimi terasami in odprtimi TOGO lokali.

• Všeč mi je
Reactions: bertoncl in Matey