Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Okužbe v šolah SE širijo. Pa od kot vam ti kretenizmi? A virus se na delavnih mestih širi, v šolah pa ne. A je to taki pameten virus, ki reče glej jaz se med dvema v šolski klopi nebom širil, se mi ne da, bom raje po pisarnah med sodelavci.
Še enkrat, smo v prosveti in vemo kako se virus širi, lahko vidimo iz prve roke. Po izdani karanteni za cel razred na koncu ni okužen samo en učenec. Vedno jih za seboj potegne par. Iz prve roke!

Ja in? Otrok pa je potem pristal v bolnici, ali je malo kašljal in je bil OK?

Če pa doma nimajo urejenih zadev in je poleg nek 90 letnik, ki ga ne znajo izolirat, pa je to problem njih, ne pa cele države.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.182
3.643
113
Marlbor
Okužbe v šolah SE širijo. Pa od kot vam ti kretenizmi? A virus se na delavnih mestih širi, v šolah pa ne. A je to taki pameten virus, ki reče glej jaz se med dvema v šolski klopi nebom širil, se mi ne da, bom raje po pisarnah med sodelavci.
Še enkrat, smo v prosveti in vemo kako se virus širi, lahko vidimo iz prve roke. Po izdani karanteni za cel razred na koncu ni okužen samo en učenec. Vedno jih za seboj potegne par. Iz prve roke!
Jaz sem prepričan, da otroci v šolah niso omembe vredni prenašalci virusa. Se pa zagotovo širi v šolah, med učitelji.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.807
2.607
113
..Vse kar bi bilo treba, je 10 sekundno opravičilo, ...
Opravičilo? Zakaj le?
Saj gre za tvojega sončka da ti ne prinese virusa ali njegovih sošolcev v razredu.
Mečete Avstijo naprej. V razredu samo ENA družina proti testiraju.

Preveč otrok je na psihiatriji. Preveč je tudi predebelih, preveč je prepotentnih učiteljev, ki se nočejo cepit itd.
In to v času, ko ste jih imeli doma. SIC!
Cepljenje učiteljev.
Kaj so naredili, da nebi bili prenašalci?
V času kolere v Jugoslaviji: Danes tile, danes pa tile. Pa je bil mer! Da, tudi taki so bili, za katere je Jugoslavija vedela, da jih ne sme cepiti. In jih NI!

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Fino.
S starši pa ni več tako fajn. Pa s sodelovci, ki jih starši okužijo tudi ne

Še vedno, od cca 50 okuženih za katere vem "osebno", ni nihče rabil hospitalizacije.

Če pa doma kašlja, ali zgubi okus, ali se mu zmanjša aerobna kapaciteta, pa to ni razlog za kršenje temeljnih otrokovih pravic.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.091
-8.774
113
Še vedno, od cca 50 okuženih za katere vem "osebno", ni nihče rabil hospitalizacije.

Če pa doma kašlja, ali zgubi okus, ali se mu zmanjša aerobna kapaciteta, pa to ni razlog za kršenje temeljnih otrokovih pravic.
Oh ja... Ko bi te res skrbelo za otroke. Si kot zapohanci, ki z "medicinsko uporabo travce" želijo opravičevati svoje zadevanje.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: sad in darjan

matej_

Guru
25. okt 2007
2.152
672
113
V sosednji AT bodo začeli v naslednjih dneh poskusno testirat v vrtcih "lollipoptest", če se bo obneslo, pa bodo razširili na celotno državo

kaj takega naj uvedejo v Sloveniji.
s tem bi pa še otroke testiral ampak samo, kadar bi bli prehlajeni ali kaj podobnega. Če je otrok zdrav ga nimaš kj testirat.

Tudi odrasel če je zdrav, se počuti ok nima kj za hodit na hitri test (razen za tiste ko rabijo za delo, kak bližnji stik,...)
Poznam eno ko je šla za foro -ker še nikoli ni bla in je brezplačno - zraven moža na hat (mož zaradi dela v A) pa je bla pozitivna. zdej čaka na pcr test. do testa je bla ok, zdej jo pa kr nekaj boli pa obliva pa ne vem kaj še vse.

• Haha
Reactions: brane_new

FireMan

Fizikalc
19. sep 2007
276
43
28
V lekarni 5 testov na antitelesa dobrih 70 ojrov. A kdo ve za kakšno cenejšo dobavo?

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.535
-3.644
113
V jesenskozimskem valu se je virus lepo šitil, pa so bile šole zaprte. Torej bi težko kriili šole.

In očitno je virus res pameten, da je ubijal po DSO-jih, v pisarnah komaj kaj, med otroci pa nič.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: jonny77 in jendomen