Če pa me kdo vpraša, bi te teste morali razdelit tudi med delodajalce in tako postati splošno uporabni.
Okužbe v šolah SE širijo. Pa od kot vam ti kretenizmi? A virus se na delavnih mestih širi, v šolah pa ne. A je to taki pameten virus, ki reče glej jaz se med dvema v šolski klopi nebom širil, se mi ne da, bom raje po pisarnah med sodelavci.
Še enkrat, smo v prosveti in vemo kako se virus širi, lahko vidimo iz prve roke. Po izdani karanteni za cel razred na koncu ni okužen samo en učenec. Vedno jih za seboj potegne par. Iz prve roke!
Jaz sem prepričan, da se med otroci v šolah ne širi. Se pa v šolah zagotovo širi med učitelji.
Jaz sem prepričan, da otroci v šolah niso omembe vredni prenašalci virusa. Se pa zagotovo širi v šolah, med učitelji.Okužbe v šolah SE širijo. Pa od kot vam ti kretenizmi? A virus se na delavnih mestih širi, v šolah pa ne. A je to taki pameten virus, ki reče glej jaz se med dvema v šolski klopi nebom širil, se mi ne da, bom raje po pisarnah med sodelavci.
Še enkrat, smo v prosveti in vemo kako se virus širi, lahko vidimo iz prve roke. Po izdani karanteni za cel razred na koncu ni okužen samo en učenec. Vedno jih za seboj potegne par. Iz prve roke!
Jaz imam 2 roki, tako da ti pišem iz prvih dveh rok.Spet en pameten. Glej, jaz ti pišem iz prve roke. Bo šlo? Nevednost ni izgovor v prepričanje.
Če so prenašalci ne vemo, vemo pa da jim od tega kovida v veliki veliki večini nič ni!Jaz sem prepričan, da otroci v šolah niso omembe vredni prenašalci virusa. Se pa zagotovo širi v šolah, med učitelji.
Če bi jih imel 10, bi pač napisal 5x toliko kretenizmov, kot sedajJaz imam 2 roki, tako da ti pišem iz prvih dveh rok.
Fino.Če so prenašalci ne vemo, vemo pa da jim od tega kovida v veliki veliki večini nič ni!
Strokovnjaki so objavili, da otroci v manj kot 10% okužijo ostale družinske člane (ki so mimogrede precej bolj dovzetni za okužbo, kot njihovi sovrstniki). Verjamem stroki.Če so prenašalci ne vemo, vemo pa da jim od tega kovida v veliki veliki večini nič ni!
Opravičilo? Zakaj le?..Vse kar bi bilo treba, je 10 sekundno opravičilo, ...
In to v času, ko ste jih imeli doma. SIC!Preveč otrok je na psihiatriji. Preveč je tudi predebelih, preveč je prepotentnih učiteljev, ki se nočejo cepit itd.
Popravek. Edini roki, ki jih imaš!Jaz imam 2 roki, tako da ti pišem iz prvih dveh rok.
V kakšnem času ti testi pokažejo rezultat?Če pa me kdo vpraša, bi te teste morali razdelit tudi med delodajalce in tako postati splošno uporabni.
Opravičilo? Zakaj le?
Saj gre za tvojega sončka da ti ne prinese virusa ali njegovih sošolcev v razredu.
Mečete Avstijo naprej. V razredu samo ENA družina proti testiraju.
......!
Fino.
S starši pa ni več tako fajn. Pa s sodelovci, ki jih starši okužijo tudi ne
Oh ja... Ko bi te res skrbelo za otroke. Si kot zapohanci, ki z "medicinsko uporabo travce" želijo opravičevati svoje zadevanje.Še vedno, od cca 50 okuženih za katere vem "osebno", ni nihče rabil hospitalizacije.
Če pa doma kašlja, ali zgubi okus, ali se mu zmanjša aerobna kapaciteta, pa to ni razlog za kršenje temeljnih otrokovih pravic.
kaj takega naj uvedejo v Sloveniji.V sosednji AT bodo začeli v naslednjih dneh poskusno testirat v vrtcih "lollipoptest", če se bo obneslo, pa bodo razširili na celotno državo
Einfach selbst testen - Offizieller Webshop
Zuverlässige Testergebnisse im Handumdrehen. Der Lollipop Test - jetzt online bestellen.lollipoptest.at
V jesenskozimskem valu se je virus lepo šitil, pa so bile šole zaprte. Torej bi težko kriili šole.Okužbe v šolah SE širijo. Pa od kot vam ti kretenizmi? A virus se na delavnih mestih širi, v šolah pa ne. A je to taki pameten virus, ki reče glej jaz se med dvema v šolski klopi nebom širil, se mi ne da, bom raje po pisarnah med sodelavci.