Misliš da bi v primeru druge oblasti tudi Krek postal šef NIJZ? Pa Beovička, ki se pojavlja na SDS-ovih kandidatnih listah, bi bila vodja strokovne skupine?
... pa bili utišani vsi, ki se niso strinjali s smernicami vlade?
Misliš da bi v primeru druge oblasti tudi Krek postal šef NIJZ? Pa Beovička, ki se pojavlja na SDS-ovih kandidatnih listah, bi bila vodja strokovne skupine?
In pol se stari ata sprehaja z masko na frisu, v trgovini ti pa ta isti ata rine v rit, sej ma masko.....
... pa bili utišani vsi, ki se niso strinjali s smernicami vlade?
Govorim o tem, da se ata striktno drži butastega pravila, logičnega in pametnega pač ne.
Torej tako kot zdaj?Ah, to bi pa že ta objektivni mediji poskrbeli, da narod ne bi vedel, da takšni sploh obstajajo. Druga vlada bi bila enostavno popolna kar se tiče boja proti virusu, tistih par, ki bi pa vseeno kaj na kontra govorili pa bi bili po možnosti prikazani kot z realnostjo nepovezane osebe
Mislim, da si nekje nekaj narobe razumel ali pa je to uspelo meni. Menim namreč, da nihče ampak res nihče ne dela na izkoreninjenju virusa ampak se računa na padec vpliva na vsesplošno življenje s pomočjo cepljenja ter prebolelosti.
In prekuženost bo zadostna na tisti točki, ko število obolelih in njihovo stanje ne bo več imelo vpliva na potek življenja pri nas in drugod po svetu.
Ciljamo verjetno na toliko, da druge zadeve ne bodo trpele. Da ne zapirajo celih oddelkov za covid oddelke itd... Če se ne motim smo že tam, ko se ostale bolnišnice tudi covid bolnišnice.
Na toliko, da število obolelih in njihovo stanje ne bo več imelo vpliva na potek običajnega življenja.Ja, ampak nihče ne pove na koliko hospitaliziranih ciljamo? Na 500, 400, 300, 200?
Na toliko, da število obolelih in njihovo stanje ne bo več imelo vpliva na potek običajnega življenja.
Manj kot 300 okužb dnevno. To pomeni potem manj kot 200 hospiraliziranih in manj kot 50 na intenzivi.In koliko je to, točna številka?
Po mojem nisi razumel mojega komentarja. Ne vem kaj bi naredila levosučna vlada, če bi bila na oblasti v tem času. Lahko si pa mislim (oz. upam), da ne bi delala bedarij tipa Hojs. Verjetno bi sledili istim ukrepom kot ostale EU države, ampak mogoče z malo manj tiranskega obnašanja, odkritega delanja norca iz ljudi in žuganja s prstom. Mogoče bi imeli isto sranje, ampak bi ga prenašali veliko lažje. Sem drugače oseba, ki je navajena spoštovat npr. policijo, inšpektorje, zakone, ukrepe... Ampak se mi že gladko j*** za vse skupaj.Zelo podobno ja. Razlika bi bila zgolj v tem, da bi od vseh medijev procentualno gledano malo več medijev pisalo oz. delovalo provladno (#naši). Point - mi kot raja bi IMHO bili v bolj kot ne enakem sranju ne glede na to, kdo bi vodil vlado tako kar se sposobnosti delovanja tiče, protikoronskih ukrepov in pretakanja denarja v žepe tapravih.
Po mojem nisi razumel mojega komentarja Ne vem kaj bi naredila levosučna vlada, če bi bila na oblasti v tem času.
Torej ostajamo na 500 že mesec in pol, vlada pa nam vsiljuje paniko, češ da prejehamo v tretjo fazo?