Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.286
113
... pa bili utišani vsi, ki se niso strinjali s smernicami vlade?

Ah, to bi pa že ta objektivni mediji poskrbeli, da narod ne bi vedel, da takšni sploh obstajajo. Druga vlada bi bila enostavno popolna kar se tiče boja proti virusu, tistih par, ki bi pa vseeno kaj na kontra govorili pa bi bili po možnosti prikazani kot z realnostjo nepovezane osebe :cool:

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.544
-3.695
113
... pa bili utišani vsi, ki se niso strinjali s smernicami vlade?
misliš takole?
FB_IMG_1608182582513.jpg
FB_IMG_1608182582513.jpg

sousis

Guru
16. nov 2019
1.621
1.087
113
Ah, to bi pa že ta objektivni mediji poskrbeli, da narod ne bi vedel, da takšni sploh obstajajo. Druga vlada bi bila enostavno popolna kar se tiče boja proti virusu, tistih par, ki bi pa vseeno kaj na kontra govorili pa bi bili po možnosti prikazani kot z realnostjo nepovezane osebe :cool:
Torej tako kot zdaj? :)

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.286
113
Zelo podobno ja. Razlika bi bila zgolj v tem, da bi od vseh medijev procentualno gledano malo več medijev pisalo oz. delovalo provladno (#naši). Point - mi kot raja bi IMHO bili v bolj kot ne enakem sranju ne glede na to, kdo bi vodil vlado tako kar se sposobnosti delovanja tiče, protikoronskih ukrepov in pretakanja denarja v žepe tapravih.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.257
7.048
113
Mislim, da si nekje nekaj narobe razumel ali pa je to uspelo meni. Menim namreč, da nihče ampak res nihče ne dela na izkoreninjenju virusa ampak se računa na padec vpliva na vsesplošno življenje s pomočjo cepljenja ter prebolelosti.
In prekuženost bo zadostna na tisti točki, ko število obolelih in njihovo stanje ne bo več imelo vpliva na potek življenja pri nas in drugod po svetu.

Ja, ampak nihče ne pove na koliko hospitaliziranih ciljamo? Na 500, 400, 300, 200? Zakaj se ni uredilo dodatnih kapacitet za hospitalizirane? Imamo tudi vojaško mobilno enoto, pa ni bila aktivirana.
Pomeni rezerve je še, ampak raje gremo zapirat šole in gospodarstvo?

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Ciljamo verjetno na toliko, da druge zadeve ne bodo trpele. Da ne zapirajo celih oddelkov za covid oddelke itd... Če se ne motim smo že tam, ko se ostale bolnišnice tudi covid bolnišnice.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.257
7.048
113

Pa to je noro, na sodiščih se odloča o pobudat ZA ukrepen, namesto da bi ocenjevalo ustavnost "veljavnih" ukrepov.

• Všeč mi je

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.257
7.048
113
Ciljamo verjetno na toliko, da druge zadeve ne bodo trpele. Da ne zapirajo celih oddelkov za covid oddelke itd... Če se ne motim smo že tam, ko se ostale bolnišnice tudi covid bolnišnice.

Ampak na račun tega pa trpi gospodarstvo in šolstvo. Kaj je po tvoje bolj pomembno? Ker ko enkrat sfali denarja in izobraženega kadra, ti tudi bolnice ne bodo koristile...

• Všeč mi je

sousis

Guru
16. nov 2019
1.621
1.087
113
Zelo podobno ja. Razlika bi bila zgolj v tem, da bi od vseh medijev procentualno gledano malo več medijev pisalo oz. delovalo provladno (#naši). Point - mi kot raja bi IMHO bili v bolj kot ne enakem sranju ne glede na to, kdo bi vodil vlado tako kar se sposobnosti delovanja tiče, protikoronskih ukrepov in pretakanja denarja v žepe tapravih.
Po mojem nisi razumel mojega komentarja. Ne vem kaj bi naredila levosučna vlada, če bi bila na oblasti v tem času. Lahko si pa mislim (oz. upam), da ne bi delala bedarij tipa Hojs. Verjetno bi sledili istim ukrepom kot ostale EU države, ampak mogoče z malo manj tiranskega obnašanja, odkritega delanja norca iz ljudi in žuganja s prstom. Mogoče bi imeli isto sranje, ampak bi ga prenašali veliko lažje. Sem drugače oseba, ki je navajena spoštovat npr. policijo, inšpektorje, zakone, ukrepe... Ampak se mi že gladko j*** za vse skupaj.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.286
113
Po mojem nisi razumel mojega komentarja Ne vem kaj bi naredila levosučna vlada, če bi bila na oblasti v tem času.

No jaz pa mislim, da sem povsem razumel tvojo repliko. In ja, res je - ne veš kaj bi naredila levosučna vlada, jaz pa tudi ne. Tu v bistvu lahko zaključiva, ker so vse ostalo (z moje in s tvoje strani) zgolj ugibanja oz. predvidevanja, ki so lahko daleč od realnega stanja. Bom pa pripomnil, da glede na dosedanjo prakso za razliko od tebe nimam pozitivnega mnenja o morebitnih namestnikih in bi bili, kot sem že napisal, bolj kot ne na istem kar se tiče splošne (ne)sposobnosti (če ne bi delala bedarije tipa Hojs bi pa delala bedarije tipa Šarec ipd.), ukrepov (ki so bolj kot ne enaki če ne hujši tudi v tujini) in pa kraje denarja oz. prekanaliziranja v žepe "tapravih".

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.257
7.048
113
1616754862838.png

Torej ostajamo na 500 že mesec in pol, vlada pa nam vsiljuje paniko, češ da prejehamo v tretjo fazo?

1616754998913.png

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
A une grafe madžarske si spregledal? (spodaj naši). Al rabiš še kakega iz bosne in drugih držav, kjer so že v tretjem valu. Mi pa ne bomo imeli tretjega vala, praviš?
1616755485850.png

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.286
113
Torej ostajamo na 500 že mesec in pol, vlada pa nam vsiljuje paniko, češ da prejehamo v tretjo fazo?

Če število hospitaliziranih in na intenzivni negi vztrajno raste bomo prej ali slej prišli na veliko višje številke kot je 500. Ob zatiskanju oči in neukrepanju v bistvu prej in ne slej. Ali je to stopnjevanje in posledice res tako težko razumeti, da moraš vsak nad večkrat na dan ponavljati isto zadevo?

edit: hitriprsti

Nazadnje urejeno: