Saj se ne bojimo covida zaradi znakov prehlada, ampak zaradi možnih zapletov.A une grafe madžarske si spregledal? (spodaj naši). Al rabiš še kakega iz bosne in drugih držav, kjer so že v tretjem valu. Mi pa ne bomo imeli tretjega vala, praviš?
Saj se ne bojimo covida zaradi znakov prehlada, ampak zaradi možnih zapletov.A une grafe madžarske si spregledal? (spodaj naši). Al rabiš še kakega iz bosne in drugih držav, kjer so že v tretjem valu. Mi pa ne bomo imeli tretjega vala, praviš?
Seveda, sam fantje vztrajno paničarjo. Primerjat tole zdaj s sebtembrom je kot bi primerjal jabloko s krompirjem.
Sej darjan ga piha mim ko strela velikokrat, sam tole primerjat s sebtembrom je pa trapasto. S tem, da delamo po 30 tisoč testov dnevno proti nekaj tisoč sebtembra.Če število hospitaliziranih in na intenzivni negi vztrajno raste bomo prej ali slej prišli na veliko višje številke kot je 500. Ob zatiskanju oči in neukrepanju v bistvu prej in ne slej. Ali je to stopnjevanje in posledice res tako težko razumeti, da moraš vsak nad večkrat na dan ponavljati isto zadevo?
edit: hitriprsti
Saj SLO-2021-03 in SLO-2021-04 nas ne skrbi zaradi SLO-2020-09 ampak zaradi CZE-2021-03 in HU-2021-03Seveda, sam fantje vztrajno paničarjo. Primerjat tole zdaj s sebtembrom je kot bi primerjal jabloko s krompirjem.
On primerja z prejšnjim valom, ne jaz. Jaz zgolj pravim, da če zadeva raste lahko tudi zraste.
Po mojem nisi razumel mojega komentarja. Ne vem kaj bi naredila levosučna vlada, če bi bila na oblasti v tem času. Lahko si pa mislim (oz. upam), da ne bi delala bedarij tipa Hojs. Verjetno bi sledili istim ukrepom kot ostale EU države, ampak mogoče z malo manj tiranskega obnašanja, odkritega delanja norca iz ljudi in žuganja s prstom. Mogoče bi imeli isto sranje, ampak bi ga prenašali veliko lažje. Sem drugače oseba, ki je navajena spoštovat npr. policijo, inšpektorje, zakone, ukrepe... Ampak se mi že gladko j*** za vse skupaj.
Sandra, kolk mačk maš ti doma? Sam prašam.Zapret meje za vse in to je to. Ker karanten nobeden ne upošteva.