stevilo hospitaliziranih se lahko prej kot v 14 dneh tudi vec kot podvoji, ko bi v teoriji sele zaceli delovati ukrepi. Zato je treba z vidika hospitaliziranih treba ukrepati veliko prej kot pa sele ko rata kriticno. Ce bodo ukrepi prepozno, smo dobri do junija. Kokr sovrazim ukrepe jih raje vidim zdaj za 2 tedna kot pa, da zadeva spet eskalira u PM.
Politiki se bodo zbrali, da jim zdravstveni delavci predstavijo stanje in predloge. Tudi na začetku drugega vala je stroka predlagala še bolj strogo zapiranje, vendar politika zaradi pričakovanega upora državljanov in vpliva na gospodarstvo ni šla v to.
Zato Janša hoče prisotnost opozicije in tudi javni prenos sestanka, da se vidi, na osnovi katerih podatkov in predlogov se sprejemajo ukrepi. Ker opozicija ves čas govori, da je potrebno upoštevati stroko, hkrati pa kritizira ukrepe.
Loool. Kdo je že TEŠ gradil in je pol mia EUR naštepal?Težko, da bi bilo kaj drugače, mogoče se edino ne bi toliko nakradlo.
No ja... Kdo ga je začel in upal na svoj delež. Kdo je kasneje zavlačeval s potrditvijo poroštev, kar je dvigalo ceno? Ni vse glih tako enostavnoLoool. Kdo je že TEŠ gradil in je pol mia EUR naštepal?
A misliš tako, da jih povabi, potem jih pa popljuva in naredi itak vse po svoje, tako kot dela s strokovno skupino?Mislim, da Janša že ves čas vabi opozicijo k sodelovanju v boju proti virusu, vendar mora le-ta zaradi svojih volilcev vabila zavračati in se sprenevedati glede razmer.
OK, to bi načeloma bilo res. Veš pa dobro, kako je s temi ukrepi za dva tedna. Gantar je oktobra rekel da bo za dva tedna, pa smo šli do pomladi.stevilo hospitaliziranih se lahko prej kot v 14 dneh tudi vec kot podvoji, ko bi v teoriji sele zaceli delovati ukrepi. Zato je treba z vidika hospitaliziranih treba ukrepati veliko prej kot pa sele ko rata kriticno. Ce bodo ukrepi prepozno, smo dobri do junija. Kokr sovrazim ukrepe jih raje vidim zdaj za 2 tedna kot pa, da zadeva spet eskalira u PM.
Če bi bil sedaj oktober valda, ker pa je pred vrati že april je paničarit čisto nepotrebno. Karkoli se bo naredilo itak ne bo imelo učinka, ker je folku prišlo že to prek glave in se bodo samo najbolj zagriženi dejansko držali ukrepov.
Če bi bil sedaj oktober valda, ker pa je pred vrati že april je paničarit čisto nepotrebno. Karkoli se bo naredilo itak ne bo imelo učinka, ker je folku prišlo že to prek glave in se bodo samo najbolj zagriženi dejansko držali ukrepov.
ja lej ko ti prvi "paničarji" začnejo paničart potem zna nekaj bit.ynos Mi je zanimivo kok rataš aktiven, ko je treba spet paniko zaganjat. Vmes je bla kr mal tišina. A spet kdo kiha v kampu? In Janše ne bo nihče obesil za jajca, brez skrbi, edini od vladne garniture bo lepo preživel kljub vseb blesarijam, ki so jih sproduciral v imenu boja proti epidemiji. Bi pa rekel, da imaš v tem smislu prav, da bi moral politiki stopit skupaj, sam to se ne bo zgodilo, nikoli, ker imajo vsak svoj interes, pa to nisi ti, pa nisem jaz..
Ma glej, jest ne vem, kdo pa? Aja rdeči. Kdo so že to? Bi blo fajn, če bi si kak Tonin recimo mal jajčk prišil. Ta je mene osebno kr mal zaročaral, ker mi je zgledal bolj pokončen. Tko pa daje občutek, da se obnaša ko majhen otrok, ki so ga tavelki sprejel medse.eh to so samo malenkosti, saj vsi vemo kdo ima dedno pravico do oblasti pri nas
ynos Mi je zanimivo kok rataš aktiven, ko je treba spet paniko zaganjat. Vmes je bla kr mal tišina. A spet kdo kiha v kampu? In Janše ne bo nihče obesil za jajca, brez skrbi, edini od vladne garniture bo lepo preživel kljub vseb blesarijam, ki so jih sproduciral v imenu boja proti epidemiji. Bi pa rekel, da imaš v tem smislu prav, da bi moral politiki stopit skupaj, sam to se ne bo zgodilo, nikoli, ker imajo vsak svoj interes, pa to nisi ti, pa nisem jaz..
PS: Pa to ne pomeni, da mislim, da bi bilo pod drugo stranjo v tem preteklem letu kaj boljše....