PajkiTi si tudi v uber zabit. Zgleda je bilo že v tvojih časih pomanjkanje izobraževanja.
Dej povej mi, kam gredo otroci vsak dan po šoli? Kdo si deli z njimi bivalne prostore?
Torej je nacionalna strategija cepljenja bila v tej točki zgrešena.
Meni je vseeno koga se cepi, samo če imaš neko strategijo in pocepiš ljudi mora to imet nek namen. Če pocepiš šolnike in potem uvedeš šolanje na daljavo je to nesmisel, dejansko stran vrženo cepivo. Mar bi cepili tiste ki delajo v gospodarstvu s strankami, recimo trgovce.
...Folku in narodu vedno bolj dol visi za ukrepe in omejitve. Ko se bo nabralo dovolj pritiska, se bo znala na hitro in spontano zgoditi ulica in potem bo kar bo....
Zdaj pa še ti!?
Še enkrat ponovimo - prvi primer afriškega seva je prišel v SLO PRED njegovim povratkom iz Namibije. Dokazano je, da se od njega NI ŠIRIL nikamor - vsi njegovi stiki živi in zdravi!
Vsi primeri so bili iz drugih virov.
Ti lahko smatraš, kar in kolikor hočeš, pa še vedno ne bo res. Iz prve roke poznam eno osnovno šolo v Ljubljani s skupaj cca 1000 učenci, kjer ni bil cepljen še nihče. Se pa bojo to soboto.Kacin ravnokar:
... jst smatram, da razen snežinkic ki se niso želele cepit, je vzgoja in izobraževanje pocepljeno.
Glede druge doze AZ. Za razliko 6% večje efektivnosti, kolikor je uraden podatek je druga doza nesmislena. Čisto znanstveno gledano, je druga doza, samo booster doza in bi jo imelo smisel aplicirat min. 3 mesece po prvi in tako nadalje za optimalno zaščito.
In tole je odgovor na ulico. Nadaljevanje sledi
V torek potrdili 1288 novih okužb s koronavirusom | 24ur.com
V torek so ob 6979 PCR-testiranjih potrdili 1288 okužb z novim koronavirusom. Umrlo je devet covidnih bolnikov. Hospitaliziranih je 500 bolnikov s covidom-19, 99 jih potrebuje intenzivno nego. Kot je izpostavila epidemiologinja Eva Grilc, se epidemiološka situacija zaostruje. Nekoliko se je...www.24ur.comRazmere niso najboljše, število okužb v šolah narašča
"Številke povedo svoje, situacija se hitro spreminja. Evropa je pomembno žarišče okužb, ostale regije pa ji počasi sledijo," je na današnji novinarski konferenci vlade o aktualnem epidemiološkem stanju v državi povedala Eva Grilc, epidemiologinja z NIJZ. Najbolj stabilno stanje je pri...siol.net
Lej *****(res ti ne morem reči drugače, ker to je isto, kot da bi razlagal v vrtcu. Še tam imajo boljše sklepanje od tebe). Nima veze tista posamezna kritična oseba.
Ko se okuži razred, se okužijo tudi doma. Nato starši zanesejo okužbo v službo, sodelavci k sebi domov,... A si zmožen pomisliti, kako gre tole naprej brez ukrepanja?
Pol boš pa jokcal, kako je še kar zaprto, pa fitnes ne dela, pa kako strašijo s 4000 okuženimi
Za bralno razumevanje nesposobna 1 in 2, sem kdaj napisal, da podpiram proteste ali nasilje?
Drugače pa verjemita, da se vam glede mojega poguma in odločnosti ni za sekirati. Država me je usposobila in me še vedno plačuje, da na dnevni bazi obvladujem nasilje, katero ja za povprečnega janeza nepredstavljivo.
Sicer pa hvala za skrb.
“The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.”Kritične pa se pač izolira, simple.
Jebite se, kanzlager ss-ovci.Janezek vam je poklonil frej urice
Kaco že napovedal cepljenje jeseni
Ponovno se bo redko kdo cepil. Bodo prej pocrkali ...A ponovno, al bodo do takrat glih nabrali dovolj cepiva, da vse prvič cepijo?