Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.288
7.056
113
Saj je kup zadev na US, ampak ti mučkajo toliko časa, da je vse že mimo, ko končno razsodijo, da ni bilo zakonito.

Potem pa se neko EU sodišče ukvarja o STA (kar je sicer dejansko zelo resna zadeva), ampak wtf delajo drugače, a nikjer niso pogledali teh lokalnih represivnih ukrepov?
Ni mi jasno res...

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.022
9.552
113
Epidemiologi so spet za odpravo policijske ure, češ da to ne pripomore k zajezitvi "širjenja" kovida.

Mislim..po kaki logiki sploh ima Hojs to moč, da uvede policijsko uro brez pardona? V kakšni državi te to živimo?
V bistvu ima Hojs to moč sam v njegovi in Janezovi buči. Seveda pa slišiš od veleumnih, sej ni problem in s tem to direktno podpirajo.

• Všeč mi je
Reactions: kajpace

luka51

Guru
16. avg 2007
14.506
5.802
113
Pa vi ki o ustavnem sodišču bluzite vete kake so sploh posledice neupoštevanja sodbe?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.288
7.056
113
Dobro, ampak ne vem če se zavedat, ampak Hojs je pokazal, da lahko uvede policijsko uro brez pravega razloga in ne moremo nič narediti.

Dejansko nič.

Ker to se dogaja.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.288
7.056
113
Zjebali? Kako? Je NL stroka tudi rekla, da je policijska ura useless?

Pomeni ti zavračaš napotke stroke in pritrjuješ Hojsu, ki jo je uvedel brez strokovnega razloga?

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Zjebali? Kako? Je NL stroka tudi rekla, da je policijska ura useless?

Pomeni ti zavračaš napotke stroke in pritrjuješ Hojsu, ki jo je uvedel brez strokovnega razloga?

Ne jst nič ne pritrujem Hojsu samo povem ti kaj so odločili. Jaz bi policisko uro odpravil ampak bi obvezno pustil zaprte lokale po 9h zvečer. Ker vsi vemo kaj bi bil rezultat. Na Irskem je bila kak mesec nazaj objavljena raziskava obnašanja ljudi v lokalih v času kovida. Ko so prišli trezni v lokal (omejitve so seveda bile glede na število in distanco) so se še držali pravil. Po dveh pirih pa veš rezultat. Pri nas ne bi bilo nič drugače.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.288
7.056
113
Kar je seveda pri nas že itak urejeno, ker drugi odlok zapira gostince.
Hojs ima policijsko uro zaradi protestov zgleda

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Kdo je že pisal, da je Slovenija skoraj prekuzena, bosna pa da je ze zdavnaj prekuzena in da je to to. A je bil andy1 ali darjan? :sprasujemse:

33C910A4-E3DF-4606-9F1E-C72C43354022.jpeg

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Si si ogledal še prispevek iz Češke ki je bil sedaj ob 22h. Kaj pravijo zdravniki tam za katastrofalno stanje. Kriva je vlada.... ker je prekmalu sproščali ukrepe. Sicer pa imam kolega ki živi v Pragi. Pravi da je kaos, vojska na cestah med pokrajinami, folku se pa jebe. Zvečer vse zaprto izza zaprtih rulet pa slišiš žurke po celi ulici skoraj vsak dan. Policija nejebe prav veliko več. Pravi da so še bolj Balkanci kot smo mi.

• Haha
Reactions: Romzi

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.556
-3.742
113
Si si ogledal še prispevek iz Češke ki je bil sedaj ob 22h. Kaj pravijo zdravniki tam za katastrofalno stanje. Kriva je vlada.... ker je prekmalu sproščali ukrepe. Sicer pa imam kolega ki živi v Pragi. Pravi da je kaos, vojska na cestah med pokrajinami, folku se pa jebe. Zvečer vse zaprto izza zaprtih rulet pa slišiš žurke po celi ulici skoraj vsak dan. Policija nejebe prav veliko več. Pravi da so še bolj Balkanci kot smo mi.
Tudi mi bi imeli vojsko na ulicah in občinskih mejah, ki bi hebala občane, če bi vladi uspelo aktivirat tisti 37a člen.

• Haha
Reactions: Kamele0N

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Neda se mi brat vse solate, bom na kratko napisal. Vitamin D ne pomaga nekaj, andy1 nisi prebolel korone ce nimas niti protiteles, ta virus za zdrave ljudi ni nekaj nevaren. Je pa nekaj novega, sigurno. Folk je ze tok napsihiran s to korono da ze ce so slisali da ima sosed korono dobijo vrocino, pa bili pozitivni ali ne.
Hitri testi so zdaj kar zanesljivi, bili so problemi z dolocenimi proizvajalci. Seveda je tukaj tudi cloveski faktor vmes, pac vsak ni primeren za jemanje brisov. kdor zanika da novi virus obstaja po vsem tem casu je bedak, kdor misli da bomo zaradi njega vsi pocrkali je pravtako bedak.

Pa lp

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Se tole, ni taka fora da je zdravstveni sistem preobremenjen, problem so te karantene in nima kdo delat. Pozitivni svojci, sodelavci, vsi 10 dni karantene. Isto kot v solah, en ucenec pozitiven ali njegovibstarsi, cel razred 10 dni doma. Za to ste pa itak vi panicarji krivi, da se v bolnicah korono dobi in podobna sranja ki jih producirate tukaj na internetu. Na koncu imamo z enega bolnisnicnega oddelka 15 zdravih medicinskih sester za 10 dni zaprte doma.