Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.656
5.845
113
Vsak "normalen in zdrav človek" je varen.

Smo pa sedaj v odlični fazi "diktature", kjer smo zaradi 2% v policijski uri. Tepa če to ni višek demokracije...pa naj kdo reče, da so volitve volja večine nad manjšino :)
Pa koji qrac te tak boli ta policijska ura? Resno? Daj pri 3.14di razloži kaj ti je taki problem bit ob 21.00 doma? Si v službi do takrat? Pokažeš jebeni list da si v službi, in konec debate. Ali kaj te tako muči? Psico pelat srat ob 21.00. Pa pelji jo prej jabenti, pa si ob 21.00 namaži kruh s pašteto, namesto ob 20.30 in naj ob 21.00 čivava ****** spat.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.150
3.615
113
Marlbor
Pa koji qrac te tak boli ta policijska ura? Resno? Daj pri 3.14di razloži kaj ti je taki problem bit ob 21.00 doma? Si v službi do takrat? Pokažeš jebeni list da si v službi, in konec debate. Ali kaj te tako muči? Psico pelat srat ob 21.00. Pa pelji jo prej jabenti, pa si oba 21.00 namaži kruh s pašteto, namesto ob 20.30.
Če greš na obisk, moraš domov ravno takrat, ko postane najbolj fajn.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77 in jendomen

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.847
6.949
113
Bom odgovoril na tvoj način, katera država pa je imela povprečje kot Slovenija 100+dni, ali pa vsaj 1200+ zadnje 3 mesece?.

Francija ima policijsko uro od 16. oktobra, imajo jo po departmajih, odvisno od števila okuženih kot pri nas po regijah. Samo s tem da so pri nas vse regije mnogo višje kot katerakoli francoska.
Ampak Francozi ne jamrajo toliko kot slovenceljni.

Njivoi deparmani so pa kako gosto posljeni, in kako je slovenija? Tam je eno mesto večje od celotne slovenije, pa ni sestavljeno iz gora in jezer, ampak sam beton. Logo da boš tu omejil.

Za koji k mora bit v halozah policijska ura, kjer je sosed sosedu 50m narazen?

Enim ni jasno, kako represiven ukrep predstavlja "policijska ura" v demokratičnem svetu.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.656
5.845
113
Njivoi deparmani so pa kako gosto posljeni, in kako je slovenija? Tam je eno mesto večje od celotne slovenije, pa ni sestavljeno iz gora in jezer, ampak sam beton. Logo da boš tu omejil.

Enim ni jasno, kako represiven ukrep predstavlja "policijska ura" v demokratičnem svetu.
Ej. Če se boš iz Čermožiš peljal ob 22.00 do Žetal, pa strela jasna ti jaz plačam kazen, če te policaj tam ustavi.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.656
5.845
113
Kaj te zdaj moti toliko? Prekuži se, pa boš tudi ti lahko hodil k kolegom na rojstni dan.
Glej če nisi dojel, nimam jaz prodlemov z policijsko uro. Res da včasih sem v tem času še v službi, ampak imam s seboj en frdaman list papirja, kjer mi je delodajalec napisal od kdaj do kdaj sem v službi. Da bi pa ob 21.00 imel problem se domov spravit od enega rojstnega dneva. Pa ne, imamo podstrešje porihtano...

Pbutec

20. jul 2007
15.150
3.615
113
Marlbor
Glej če nisi dojel, nimam jaz prodlemov z policijsko uro. Res da včasih sem v tem času še v službi, ampak imam s seboj en frdaman list papirja, kjer mi je delodajalec napisal od kdaj do kdaj sem v službi. Da bi pa ob 21.00 imel problem se domov spravit od enega rojstnega dneva. Pa ne, imamo postrešje porihtano...
Potem se po nepotrebnem sekiraš za tiste, ki imamo problem s policijsko uro in podstrešjem.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77 in darjan

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.656
5.845
113
Ma saj ne da se sekiram, ampak na bruhanje mi že gre ob izlivih nekaterih na, policijsko uro, Hojs in Janša nas džijo na špagi, ker je to njihov fetiš, prehodi med občinami, policijska ura, vlada mora past, priimekKurc must veck, korona je prehlad, vsi bom zdravi Janša nas pa še vedno ne spusti iz lastne bajte in podobjih nebuloz. V resnici pa imamo zelo ohlapne in mile ukrepe, ravno prave, da lahko hodimo po tanki črti sposobnosti zdravstva.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.094
3.173
113

A te še enkrat osmešim. Haloze sestavlja 7 občin, v povprečju živi 50 ljudi/km2. Podatek star nekaj let.

V Franciji je 23 od 101 departmaja ki imajo povprečja nižja od tega. V povprečju okrog 35 ljudi/km2.

Pa imajo policijsko uro od 18h do 6h. Kazni za prva dva prekrška drobiž v tretje pa do 3700€ in 6 mesecev zapora.
Janša je amater.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

Floki

Guru
6. sep 2007
10.094
3.173
113
Seveda, Paris ima 35 ljudi na kilometer kvadrat.

Primerjaš Pariz in Haloze? :valjamse:.

Pri njih je bila incidenca 50 okuzenih/100k da so ti uvedli. Sedaj pa poglej sledilnik po obcinah/regijah pa boš videl kje smo jo mi uvedli in kdaj jo bodo pri nas ukinili. Pri ene 10 krat višji cifri.
Ti si tisti tipičen Slovenec ki iščeš vse izgovore samo da ne bi kurcem rabil mignit.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.657
9.461
113
Pa koji qrac te tak boli ta policijska ura? Resno? Daj pri 3.14di razloži kaj ti je taki problem bit ob 21.00 doma? Si v službi do takrat? Pokažeš jebeni list da si v službi, in konec debate. Ali kaj te tako muči? Psico pelat srat ob 21.00. Pa pelji jo prej jabenti, pa si ob 21.00 namaži kruh s pašteto, namesto ob 20.30 in naj ob 21.00 čivava ****** spat.
Ne sej ni problem. Res ne, pa par nepar tud ni bil problem, pa precej plač za razfukano novo stoenko tud ni bil problem.....
Kok se nekateri zlahka vdate v nebuloze.

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.921
2.631
113
Ma saj ne da se sekiram, ampak na bruhanje mi že gre ob izlivih nekaterih na, policijsko uro, Hojs in Janša nas džijo na špagi, ker je to njihov fetiš, prehodi med občinami, policijska ura, vlada mora past, priimekKurc must veck, korona je prehlad, vsi bom zdravi Janša nas pa še vedno ne spusti iz lastne bajte in podobjih nebuloz. V resnici pa imamo zelo ohlapne in mile ukrepe, ravno prave, da lahko hodimo po tanki črti sposobnosti zdravstva.
Sam kakor koli obrneš, policjiska ura je še zmeraj mimosun.

Pbutec

20. jul 2007
15.150
3.615
113
Marlbor
Je pa policijska ura zabavna...
Ko gledaš kake ameriške filme najstnik/najstnica prespi pri prijateljih in je to oh in sploh...
Zdaj delamo to odrasli... :cool:
Hehe, bo kar držalo. Za nekatere zabavna, da lahko malo kršijo zakone, iščejo obvoze in se s tem vsaj malo počutijo najstnika. Za nekatere pa očitno huda nočna mora, zaradi česar ne upajo od doma, predvsem pa se jezijo na vse tiste, ki si upajo za razliko od njih. :valjamse:

• Všeč mi je
Reactions: kajpace