Da maš zdravega človeka moraš s pcr potrdit. Ne vem kaj ti sanjaš?O kaki karanteni ti zdaj sanjaš? Zdravega človeka (+ par povezanih) boš 10 dni not držal zaradi napake v postopku testa ali/in slabe kvalitete testa?
Ne izvajajo ker je tako navodili NIJZ/vlade.
Vidiš ko nimaš pojma - si sploh prebral kaj sem zgoraj zapisal? Pozitiven HAGT je izenačen s PCR in se avtomatsko NE izniči z negativnim PCR - taka so navodila NIJZ/vlada. Moraš posebej zahtevat, da ti HAGT brišejo, pa še to je preudarek tistega, ki s tem upravlja. Seveda ob predpostavki, da te osebni zdravnik (drugi tega ne more!) sploh pošlje na PCR.Da maš zdravega človeka moraš s pcr potrdit. Ne vem kaj ti sanjaš?
Vprašanje: ko te nekdo vpraša o nečem, kar ne sede v tvoje stališče, je to tvoj odgovor.Bomo steli mrtve, ko bo epidemije konec.
Khmm, da so napake grupirane po lokacijah so ugotovili zato, ker testirajo med sabo povezan krog ljudi, ki med sabo hitro vidijo, da jih je recimo četrtina pozitivnih. (šolniki)Ljudje podcenjujejo človeški faktor.
Če bi bila samo škart roba v igri, bi bile napake razpršene, ko pa vidiš da so napake grupirane po lokacijah, se je pa pač potrebno vprašat ali je kakšen specifičen vzrok.
Ocitno si ti razdvojena osebnost, ker cooy-pasteas isto besedilo v dve temi.Vprašanje: ko te nekdo vpraša o nečem, kar ne sede v tvoje stališče, je to tvoj odgovor.
Ko v sosednji temi hvališ odprto Hrvaško in pljuvaš po zombi Sloveniji, pa ni potrebno čakati na konec epidemije, ampak je treba bruhat takoj sedaj?
A si razdvojena osebnost ali le navaden hinavc?
Kako pa veš, da med rezultati testov ni lažno negativnih?In kar je najpomembneje, je bolje, da je nekaj testov lažno pozitivnih kot lažno negativnih in kolikor mi je znano, se vsak pozitivni hitri test preveri s PCR, v kolikor oseba nima znakov bolezni.
Zakaj ne objaviš raje tega, iz našega Sledilnika:eno vprašanje za Alter epidemiologa Andy
Vse poletje smo poslušali kakšni id*oti smo, ker ne prekužujemo populacije poleti (naravni vitamin D, ...), da so se Švedi pametno odločili za pravočasno prekuževanje, ...
Na Švedskem je drugi val odnesel več življenj kot prvi (in že v prvem jih ni bilo malo), pa se je drugi val šele dobro ogrel.
Kakšen retrospektivni pogled nazaj mogoče na Andy Alter epidemiološke napovedi?
Pa še primerjava primerljivih: Švedska, Noveška, Finska
Poglej priponko 42293
Poglej priponko 42294
Poglej priponko 42295
Poglej priponko 42296
Očitno ti tudi osnovno razumevanje šepa. Jaz pastam ISTO besedilo, torej bom težko razdvojena osebnost. Ti pa na istih relacijah dveh primerov zagovarjaš diametralno nasprotna stališča.Ocitno si ti razdvojena osebnost, ker cooy-pasteas isto besedilo v dve temi.
Dej, omeji se na eno temo. Ne da se mi odgovarjati v dveh za isto stvar.Očitno ti tudi osnovno razumevanje šepa. Jaz pastam ISTO besedilo, torej bom težko razdvojena osebnost. Ti pa na istih relacijah dveh primerov zagovarjaš diametralno nasprotna stališča.
Ne pričakujem, da boš razumel.
Verjamem, da ne bereš vsega, ampak to enostavno ni res - samo na posebno zahtevo preko osebnega zdravnika.......je bolje, da je nekaj testov lažno pozitivnih kot lažno negativnih in kolikor mi je znano, se vsak pozitivni hitri test preveri s PCR, v kolikor oseba nima znakov bolezni. ....
Zakaj sem obljavil, to kar sem obljavil sem jasno napisal: Pa še primerjava primerljivih: Švedska, Noveška, FinskaZakaj ne objaviš raje tega, iz našega Sledilnika:
Mislil sem predvsem na prvi del posta.Verjamem, da ne bereš vsega, ampak to enostavno ni res - samo na posebno zahtevo preko osebnega zdravnika.
To ni čisto res. Ko sem bil kot asimptomatski pozitiven na HAT testu, so me iz covid ambulante poklicali še na PCR test. Moj osebni zdravnik o tem nič ne ve, vsaj jaz ga nisem nič obveščal.Vidiš ko nimaš pojma - si sploh prebral kaj sem zgoraj zapisal? Pozitiven HAGT je izenačen s PCR in se avtomatsko NE izniči z negativnim PCR - taka so navodila NIJZ/vlada. Moraš posebej zahtevat, da ti HAGT brišejo, pa še to je preudarek tistega, ki s tem upravlja. Seveda ob predpostavki, da te osebni zdravnik (drugi tega ne more!) sploh pošlje na PCR.
In v luči tega se mi spet postavlja vprašanje dvojnih vnosov dvojno testiranih.
Tudi ni povsem vseeno ali si enkrat dodatno zaveden kot pozitiven s stališča potencialnega cepljenja.