Stroka je že davno dala tak predlog.
Stroka tudi pravi da je bedarija zaprtje na občine in še kaj drugega, pa jih nihče ne jemle resno?
Stroka je že davno dala tak predlog.
Kdaj? Trenutno se to ne izvaja, odkar so HAGT obvezni "za sve i svašta". Povsem na začetku (decembra) pa je to bilo možno.To ni čisto res. Ko sem bil kot asimptomatski pozitiven na HAT testu, so me iz covid ambulante poklicali še na PCR test. Moj osebni zdravnik o tem nič ne ve, vsaj jaz ga nisem nič obveščal.
Število umrlih na 100.000 je navadno sranje.Zakaj ne objaviš raje tega, iz našega Sledilnika:
Dejstvo, ki ga želim izpostaviti je, da so vse nordijske države, vključno s Švedsko, po številu smrti na 100.000 prebivalcev daleč za nami.Zakaj sem obljavil, to kar sem obljavil sem jasno napisal: Pa še primerjava primerljivih: Švedska, Noveška, Finska
3 primerljive države (demografija, poseljenost, klima, tudi mentaliteta, ...). Glavna razlika je v pristopu - prekuževanje.
Bolj široko greš, več faktorjev je in moraš delati multifaktorsko analizo.
Seveda lahko poleg grafa, ki si ga prilepil, tudi poveš katero dejstvo (numerični podatek) želiš izpostaviti in kateri sklep sledi iz tega (po tvojem razumevanju situacije).
Moje vprašanje AndY1 je bilo konkretno in korektno (ne neko trolanje).
Na hitrem testu sem bil 13. januarja, na PCR pa 14. januarja. Napisal sem, da osebnega zdravnika jaz nisem o ničemer obveščal, nisem pa napisal, da tega ne ve. Gotovo bo izvedel, ko ga bom naslednjič obiskal, saj dvomim, da brska po e-zdravju za vsemi pacienti.Kdaj? Trenutno se to ne izvaja, odkar so HAGT obvezni "za sve i svašta". Povsem na začetku (decembra) pa je to bilo možno.
Tvoj osebni zdravnik ima dostop do vsega preko e-zdravja - če nima je sam kriv.
Mene bolj zanima, katere znanstvene metode so uporabili pri tem raziskovanju sledi virusa? Glede na to, da so si vzeli 1 uro časa, da so preiskali tržnico, potem pa vzorce preiskave 1 teden analizirali v hotelskem laboratoriju. Kaj so sploh ugotovili iz zbranih vzorcev.
Zgleda kot predstava za javnost.
Meni se tudi tako zdi, zato sem še pred to tvojo navedbo malo popravil svoj post v zadnjem stavku.Kitajcem se zelo gre, da nebi bili povezani s tem virusom kot mesto izvora...
naprej pa naj vsak sam razmisli
BudalaJa baje so našli nek podoben virus v nekem vzorcu starem 10 ali še več let, nekje v braziliji že...
Lahko da zadeva kroži okoli že leta, pa je pač zdaj tale kitajc zajebal,d a je dal ven zadevo...in sledika je panika in kolaps vsega
Ekipa WHO: Malo verjetno, da je virus ušel iz laboratorija, izvor virusa ostaja neznan