Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.624
15.672
113
Tako dolge in še daljše vrste (zaradi avtomobilov) so bile pred McDonaldsi, ko so se ti odprli po prvem valu lansko leto :D

• Všeč mi je
Reactions: sad in McGiver

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.778
5.912
113
In gospodarstvo mora s to napizdancijo testirati svoje zaposlene, ter za vsak test plačati 15eur. :bonk:
Vlada odobrila nakup od shady firme (Lah, Majbert)), sds dobil provizijo, problem ? :evil:

Sedaj morajo ta drek nekako spraviti v promet.
Zato tudi obvezna testiranja trgovcev, ki so prej 11 mesecev lahko delali brez testov in niso izumrli.

Pa kaj to zastonj stanovanja v Ljubljani delijo :bonk:.

Poglej priponko 42319
Mandatory stupidiy test.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.851
6.955
113
Na nekaj ste še pozabili, kar se tiče teh dolgih vrst...

AT je uvedla obvezen test pred vstopom, tudi za delavce migrante, in takšnih je iz SLO preko 20.000
Tudi ti se morajo testirati na teh hitrih testih in tudi s tem so obremenilo kapacitete...

A ste videli kaj je Trampuž infektolog začel bluzit o afriškem sevu?

Po vsej verjetnosti so že v Sloveniji in tudi drugih sosednjih državah. Edino poostritev ukrepov, ne sproščanje, bo lahko preprečila, da ne bo prišlo do tretjega vala. Politiki na žalost dajejo lažna upanja, da so padajoče številke že zadosten razlog za sproščanje ukrepov. Nasprotno, čaka nas nekaj trdih tednov. Prej kot bomo odkrito to povedali, boljše bo.

Zdaj, ko se končno začelo sproščanje, pa bi eni še kar španali naprej?

Potem pa...

Pričakujemo, da bo novi val prizadel predvsem mlajše ljudi, kar bo še večja tragedija.

Pomeni tregadija je, ker se bodo okužili mladi, ki itak prebolijo ta prehlad brez problema? Točno kaj bo tragedija, a statistika okužb ali prazne bolnice? A je vsako leto tragedija da skoraj vsi fašemo prehlad?

So že zunaj kakšne cifre kako dejansko so nevarni ti novi sevi? Zanima me predvsem smrtnost in potreba po hospitalizaciji.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Jah...Janezka je treba zrušit in teh problemov potem ne bo več.
Samo 10 glasov je treba zbrati....
Na nekaj ste še pozabili, kar se tiče teh dolgih vrst...

AT je uvedla obvezen test pred vstopom, tudi za delavce migrante, in takšnih je iz SLO preko 20.000
Tudi ti se morajo testirati na teh hitrih testih in tudi s tem so obremenilo kapacitete...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.851
6.955
113

Na prvi pogled sicer super rešitev, ampak ustvarjanje sterilnega okolja ni dobro za naš organizem. Že sedaj se vidi tandenca "sterilnih" mest, kjer imajo otroci potem v starejši dobi več alergij, ipd, medtem ko so otroci s podeželja bolj zdravi.

Takšno prezrečevanje sodi v DSOje, kjer se umetno podaljšuje življenja, ne pa da se meša v naravni razvoj človeškega telesa in uma.

Kam smo prišli...vse zaradi 2% populacije.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in Pbutec

corsol

Guru
11. mar 2010
2.972
958
113

Na prvi pogled sicer super rešitev, ampak ustvarjanje sterilnega okolja ni dobro za naš organizem. Že sedaj se vidi tandenca "sterilnih" mest, kjer imajo otroci potem v starejši dobi več alergij, ipd, medtem ko so otroci s podeželja bolj zdravi.

Takšno prezrečevanje sodi v DSOje, kjer se umetno podaljšuje življenja, ne pa da se meša v naravni razvoj človeškega telesa in uma.

Kam smo prišli...vse zaradi 2% populacije.
Prezračevanje, še zdaleč ni sterilizacija in je definitivno velik plus(razen energetske učinkovitosti).