Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.816
390
83
Vipavska dolina
Pišete o nekih "potrdilih"...
Jaz sem bil pozitiven, pa razen treh klicev ne morem nikjer pokazat tega...
Sem pa tudi sam razmišljal potem ko govorijo da če si prebolel da ne moreš prenašat, pa ne zboliš, zakaj ne dobiš nekega potrdila pa te spustijo vsaj malce "z vrvice".

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.816
390
83
Vipavska dolina
Nič, kot sem rekel 3 klice (z mesta odvzema brisa, epidemiolog ter os. zdravnik.
Mogoče je pa krivo ker nimam nameščene aplikacije.
Je pa res da sem dobil karanteno že preden sem bil testiran.

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.816
390
83
Vipavska dolina
Nimam digitalnega potrdila, tako da...
OK sej mogoče če bi nekaj uvajali da bi bilo potrebno bi vprašal kako lahko dobim, dokler ni nekih razlik itak ni toliko pomembno.

19. jul 2007
2.925
1.638
113
Nimam digitalnega potrdila, tako da...
OK sej mogoče če bi nekaj uvajali da bi bilo potrebno bi vprašal kako lahko dobim, dokler ni nekih razlik itak ni toliko pomembno.
Pokliči medicinsko sestro/brata tvojega osebnega zdravnika in bi moral dobiti print izvida. Če si greš uredit digitalno potrdilo na UE, bi te izvid še vedno moral čakat.
(sem šel pogledat v zvem.ezdrav.si, moj izvid iz septembra je še vedno viden).

19. jul 2007
2.925
1.638
113
Pokliči medicinsko sestro/brata tvojega osebnega zdravnika in bi moral dobiti print izvida. Če si greš uredit digitalno potrdilo na UE, bi te izvid še vedno moral čakat.
(sem šel pogledat v zvem.ezdrav.si, moj izvid iz septembra je še vedno viden).

Sedaj sem opazil v zvem.ezdrav.si, da obstaja dokument Seznam testiranj na COVID-19 z trenutnim datumom (se pravi avtomatsko generiran pri logiranju, npr. kot Povzetek podatkov o pacientu (Patient Summary)).

KO odprem dokument Seznam testiranj na COVID-19 v dokumentu (PDF) je dokument prazen:
Seznam testiranj na COVID-19
Ni zapisov

Ločen dokument z izvidom pa obstaja v mojem zvem.ezdrav.si, se pravi da baze še niso sinhronizirane.

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.816
390
83
Vipavska dolina
Hvala, če bi slučajno rabil bom napravil tole, ampak kot sem rekel dokler sem zaprt v občini, dokler so vse "zanimive zadeve" prepovedane tako ali tako mi ne pomeni kaj dosti. Če bi se pa spremenilo in bi mi tako potrdilo lahko kaj pomagalo bi se pa verjetno zanj odločil. Aplikacije pa še vedno ne bom naložil... :)

19. jul 2007
2.925
1.638
113
Sedaj sem opazil v zvem.ezdrav.si, da obstaja dokument Seznam testiranj na COVID-19 z trenutnim datumom (se pravi avtomatsko generiran pri logiranju, npr. kot Povzetek podatkov o pacientu (Patient Summary)).

KO odprem dokument Seznam testiranj na COVID-19 v dokumentu (PDF) je dokument prazen:
Ni zapisov

Ločen dokument z izvidom pa obstaja v mojem zvem.ezdrav.si, se pravi da baze še niso sinhronizirane.
Sem preveril še za boljšo polovico, ona se je testirala novembra, tudi ona ima izvid na voljo, povzetek testiranj pa tudi prazen.
Ni zapisov

19. jul 2007
2.925
1.638
113
Hvala, če bi slučajno rabil bom napravil tole, ampak kot sem rekel dokler sem zaprt v občini, dokler so vse "zanimive zadeve" prepovedane tako ali tako mi ne pomeni kaj dosti. Če bi se pa spremenilo in bi mi tako potrdilo lahko kaj pomagalo bi se pa verjetno zanj odločil. Aplikacije pa še vedno ne bom naložil... :)
Ne odlašaj na jutri, kar lahko storiš danes :). Namesto smučanja, se boš pa drenjal na UE za potrdilo :) (ker bo prišel ukrep v uradni list ob 22.00 z veljavo za jutri).

Mi smo pa itak vsi negativni, tako da nam nič ne pomaga.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.673
742
113

Ni zapisov

verjetno je tisti dokument za testiranja po 14.12.
tedaj so nadgradili sistem in uvedli avtomatsko obveščanje po SMS

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.137
4.109
113
Ne odlašaj na jutri, kar lahko storiš danes :). Namesto smučanja, se boš pa drenjal na UE za potrdilo :) (ker bo prišel ukrep v uradni list ob 22.00 z veljavo za jutri).

Čakite mal, se pred mesecem ste me zajebavali in se posmehovali, ko sem trdil, da prebolelost Covida prinasa dolgotrajno imunost, zdaj pa bi se radi naokoli sprehajali s potrdili, da ste preboleli Covid?

• Všeč mi je
Reactions: Cash in mirsi

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska

Pri teh Čunga lunga hitrih testih za manj kot 1€, se sploh čudim, če komu pokaže, da je pozitiven.

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.816
390
83
Vipavska dolina
No jaz nisem nikogar zasmehoval, moj test pa ni bil hiter. In pa če so zadnjič pogojevali prehod občin v regiji z aplikacijo, a ne bi bilo bolj smotrno če bi jo z dokazilom o prebolelim virusom?

B81

22. jul 2007
38.245
11.352
113
Ksz, tule dam, da nove teme ne odpiram:

Torej clovek se je okuzil za Silvestrovo zvecer.
1.1. bili skupaj na kosilu, tj recimo slabe 3 ure druzenja za mizo.
3.1. dobi vrocino, 4.1. zjutraj gre na test in hitro dobi pozitivni rezultat.

Vprasanje, kaksne so moznosti za ostale? Sam pravim, da 100%.
Tnx