No za razliko od tebe jaz vem. Ker debatiram s par osebami iz tistih koncev.Ah, kaj pa mi vemo, kako je res v Vietnamu
No za razliko od tebe jaz vem. Ker debatiram s par osebami iz tistih koncev.Ah, kaj pa mi vemo, kako je res v Vietnamu
Spet tipičen Flokizem, nabijanje na pamet
![]()
Australia COVID - Coronavirus Statistics - Worldometer
Australia Coronavirus update with statistics and graphs: total and new cases, deaths per day, mortality and recovery rates, current active cases, recoveries, trends and timeline.www.worldometers.info
Čestitke, zelo verodostojno. Kot par Američanov komunicira z Lukom Mescom, pa vedo vse o Sloveniji.No za razliko od tebe jaz vem. Ker debatiram s par osebami iz tistih koncev.
Na javnem prevozu imas vecjo razdaljo med ljudmi kot v osebnem vozilu, poleg tega pa vsi nosijo maske - imas nadzorovano okolje.Ne razumem kaj je slabšega kot če se 4je sodelavci skupaj vozijo na eno delovno mesto, kot da se jih 30 vozi na različna delovna mesta. Kje bi se po tvojem virus bolj širil ali razpršil. Andy včasih ga pihneš mimo, veš.
Veliko verodostojnejše, kot tvoje bluzenjeČestitke, zelo verodostojno. Kot par Američanov komunicira z Lukom Mescom, pa vedo vse o Sloveniji.![]()
To je teorija. V praksi je zgledalo mal drugač.Na javnem prevozu imas vecjo razdaljo med ljudmi kot v osebnem vozilu, poleg tega pa vsi nosijo maske - imas nadzorovano okolje.
Se ti zdi, da bodo stirje sodelavci, ki sedijo v enem avtu, brez ustrezne razdalje med njimi, garantirano vsi nosili maske? Poleg tega, pa ce odmislimo maske, verjetnost prenosa okuzbe znotraj enega osebnega vozila je neprimerno vecja kot na vlaku ali avtobusu, kjer je ze volumen zraka in prezracenosti, vecja, ne samo distanca med osebami.
Na javnem prevozu imas vecjo razdaljo med ljudmi kot v osebnem vozilu, poleg tega pa vsi nosijo maske - imas nadzorovano okolje.
Se ti zdi, da bodo stirje sodelavci, ki sedijo v enem avtu, brez ustrezne razdalje med njimi, garantirano vsi nosili maske? Poleg tega, pa ce odmislimo maske, verjetnost prenosa okuzbe znotraj enega osebnega vozila je neprimerno vecja kot na vlaku ali avtobusu, kjer je ze volumen zraka in prezracenosti, vecja, ne samo distanca med osebami.
Meni glih ne ... se vam ne zdi nekaj v redu? Po hitrih testih (ki naj bi bili 80% zanesljivi) in PCR (ki naj bi bili 99% zanesljivi) imamo razmerje med obemi 1: 4 razmerje v pozitivnih. Nekaj ne štima z enimi ali drugimi... vse jasno...
Meni glih ne ... se vam ne zdi nekaj v redu? Po hitrih testih (ki naj bi bili 80% zanesljivi) in PCR (ki naj bi bili 99% zanesljivi) imamo razmerje med obemi 1: 4 razmerje v pozitivnih. Nekaj ne štima z enimi ali drugimi... (7,5 proti 30% okuženih po zadnjem poročilu) pri nas ...
Sam toliko vam povem. A se res sploh se zanasate na sploh bilo kako informacijo? A ste tes cist fuk...njeni? Prosim, stopite ne 1m nazaj, ampak 1km nazaj... Kaj ne vidite, sa smo ljudje s custvi, da tudi na teh mini polozajih vodilni ljudje odlocajo pravila s svojimi custvi...na svetu je par glavnih in tem sledijo pic..ke majhne, ki imajo pod sabo pac par milj.. folka...isto, kot v firmi....kaj se ima za usajat nek delovodja, ce je glavni sef nekje visoko gor....prenesite to v nas svet. Razprite siroko svoje mozgane, saj niste trdi ali pac? A res mislite, da svet deluje, kot vam ga predstavljajo. Jaz sem ze zdavnaj pogruntal, da sem ovca in dokler ne pogruntate tudi vi, nam ni pomoci!
Sinonim za ovco vzemite tako, da jaz sam ne morem obrnit sveta, vse ovce pa ga lahko! Prestejete samo stevilo politikov na svetu in stevilo ljudi....kaksno je razmerje in kdo dejansko ima moc?! Dokler vam bodo pleskali sihte, do takrat bomo v gnoju...
Jaz sem spoznal realnost, ko jo bodo VSI ljudje, takrat bo moc neizmerna! Zapomnite si to....ajde...en, dva, tri..levi, desni, ajde ovcice... Dejte se kregat, ko ene budale...ajmo...bedaki!