Dej prnesJaz lahko podarim precej cinkovih anod od jadrnice, če kdo nuca.![]()
![]()
Dej prnesJaz lahko podarim precej cinkovih anod od jadrnice, če kdo nuca.![]()
![]()
Aha, se mi je skoz nekaj zdelo v ozadju mojih možganov ... da je Kovid spolna bolezen ... jebali kitajci, najebali mi ostaliV bistvu je okužil ženo njen direktor...
Wuhan so zaprli očitno dovolj dobro , da jim drugam ni preveč ušlo,....drugje pa če je bil kdo pozitiven ali v "kritičnem" kontaktu, dvomim da je lahko šetal okrog....kot lahko npr.pri nas BP.
Mislim, da ni osebe na Alterju (pa i šire) ki bi mislila, da so bili vsi prebivalci 100% za lockdown. Enostavno jih nihče ni vprašal.Pa tudi, da ne bo kdo mislil, da so v 11 milijonkem + Wuhanu vsi prebivalci bili 100% za lockdown in so spoštovali ukrepe
Simply darjan....Aha, se mi je skoz nekaj zdelo v ozadju mojih možganov ... da je Kovid spolna bolezen ... jebali kitajci, najebali mi ostali![]()
------------------------------------
" ... I'll Be Back ..."![]()
imajo pač boljši nadzor(obvezne aplikacije, sledenje ... Mirsi to je prav nekaj zateZanimivo, da se je virus iz Wuhana hitro in množično razširil po vsem svetu, komaj kaj pa v druge dele Kitajske.
Pa zanimvo, recimo da so s strogim lockdownom zatrli virus v Wuhanu, da potem ko so lockdown odpravili in se množično družili, v Wuhan ni prišel noben "okužen smućar" da bi se vse ponovilo.
Zbudi seimajo pač boljši nadzor(obvezne aplikacije, sledenje ... Mirsi to je prav nekaj zate) nad državljani, če je treba jih zarad 1-ga rizičnega pač 20 al pa 100 pošljejo v karanteno, za katero dvomim, da si jih jo veliko upa kršit.
to da je tam poletje trenutno, verjetno nic ne vpliva na to...Avstralija in Nova Zelandija sta znali narediti zamejitev, ko je bilo to potrebno, in nimata resnih težav s covidom. Pustimo dejstvo, da sta otoški državi.
to da je tam poletje trenutno, verjetno nic ne vpliva na to...
Nima se kaj zbujat, ker dejansko je tako.Zbudi se![]()
Majstr, ti veš, da je Nova Zelandija popolnoma zaprla meje in da so imeli kar nekaj časa 0 (z besedo: NIČ) primerov covida? Kdor je pa že nekako prišel tja, je pa brez testov in človekovih pravic avtomatično fasal 14 dni karantene. To je bilo med našim poletjem. Ali pa Avstralija, zaradi parih primerov covida v popolni lockdown za več tednov spravili komplet zvezno državo?to da je tam poletje trenutno, verjetno nic ne vpliva na to...
Ne razumem kaj je slabšega kot če se 4je sodelavci skupaj vozijo na eno delovno mesto, kot da se jih 30 vozi na različna delovna mesta. Kje bi se po tvojem virus bolj širil ali razpršil. Andy včasih ga pihneš mimo, veš.tudi to je Fafangel poudaril in seveda še ena brihtna naše vlade, da so ukinili javni promet in potem zaposlene strpali, da se na delo vozijo v enem avtu.
Nima se kaj zbujat, ker dejansko je tako.
Recimo Vietnam. Zaradi enega okuženega je v karanteni zelo hitro 100+ ljudi. Za par okuženih se zapira dele večjih mest.
Spet tipičen Flokizem, nabijanje na pametPoleti(julij avgust)ko so imeli zimo situacija ni bila bistveno drugačna kot je danes.
Majstr, ti veš, da je Nova Zelandija popolnoma zaprla meje in da so imeli kar nekaj časa 0 (z besedo: NIČ) primerov covida? Kdor je pa že nekako prišel tja, je pa brez testov in človekovih pravic avtomatično fasal 14 dni karantene. To je bilo med našim poletjem. Ali pa Avstralija, zaradi parih primerov covida v popolni lockdown za več tednov spravili komplet zvezno državo?
Ampak ti kar bluzi o poletju, Triggerček naj ti pa palčke tala.
Ah, kaj pa mi vemo, kako je res v Vietnamu, pa na Kitajskem, vse, kar mislio da vemo, izvemo iz medijev, katerim pa ne gre za zaupat.Nima se kaj zbujat, ker dejansko je tako.
Recimo Vietnam. Zaradi enega okuženega je v karanteni zelo hitro 100+ ljudi. Za par okuženih se zapira dele večjih mest.