Prebolel sem meningitis, angine, nekaj grip, divje vnetje sinusov.
Tole je neki čist drugačnega. Ni sam mal posmrkat.
A Švedov ni več ali kako (kot ste sredi leta že napovedovali paničarji ?Za evropsko civilizirane svede so izpadli pravi amaterji. Aampak tam zdaj modro molcimo.
Hm, nekej novga, da pljuča bolijo.ynos Ne znam povedat točno. Počutim se kot bi parkiral buldožer na men, pri gripi se počutiš, kot bi te povozil buldožer, filing, da me kuha 40 vročine, vročine pa 36,5. Bolijo pa tisti deli telesa, ki so tud ponavad slabši. V glavnem drugač kot vse do zdej, tko mal spuki.
Tud pljuča bolijo drugje, kot pri mojih klasičnih vsakoletnih prehladih.
Oziroma pečejo. Pa filing je, da ti en stoji na prsnem košu.Hm, nekej novga, da pljuča bolijo.![]()
Ne sliši se fajn. :s Držite se!
Btw, očitno si je res več ljudi snelo app ostani doma, ker mi zadnje dni javlja dost več stikov kot prejšnje tedne.
Če bo tko, bo ok. Hvala.Ne sliši se fajn. :s Držite se!
Btw, očitno si je res več ljudi snelo app ostani doma, ker mi zadnje dni javlja dost več stikov kot prejšnje tedne.
Poglej priponko 40067
Uuuu, ti se pa vornk družš okol. Ne upoštevaš ukrepov! Ti s kriu za vse. Sam tok da ti twittnem namest JJ.![]()
Ja glej, apetita pa zanimiv, ne skensla covid. Tud okus in vonj imam.Mau shujšej.Sorry, zajebavam.
Tis pa kvizko. A to se u špegu gledaš, pa se režiš?Uuuu, ti se pa vornk družš okol. Ne upoštevaš ukrepov! Ti s kriu za vse. Sam tok da ti twittnem namest JJ.![]()
Kot dosledni uporabnik vseh preventivnih ukrepov, se ti je uspelo okužit. Ne, da te dražim, samo jaz sem to vedel v samem štartu, da počasi tiktaka čas, da bomo to vsi dobili. Zato se mi zdijo ti vsi ukrepi debilni.ynos Ne znam povedat točno. Počutim se kot bi parkiral buldožer na men, pri gripi se počutiš, kot bi te povozil buldožer, filing, da me kuha 40 vročine, vročine pa 36,5. Bolijo pa tisti deli telesa, ki so tud ponavad slabši. V glavnem drugač kot vse do zdej, tko mal spuki.
Tud pljuča bolijo drugje, kot pri mojih klasičnih vsakoletnih prehladih.
Kot dosledni uporabnik vseh preventivnih ukrepov, se ti je uspelo okužit. Ne, da te dražim, samo jaz sem to vedel v samem štartu, da počasi tiktaka čas, da bomo to vsi dobili. Zato se mi zdijo ti vsi ukrepi debilni.
Drugače pa saj veš, mal čajčka, pa mal horizontale, pa bo.![]()
Vsak umre samo 1xJe bilo že 100x rečeno. Če jih zboli preveč prehitro, bo smrtnost veliko večja kot je trenutno.
Pa je ta virus res tako hud, da si zasluži takšno/tolikšno zaustavitev svoboščin in teptanje vsega k čemer "svobodni" svet stremi? Morda? Sam menim, da bo cena leta 2020 visoka za vse razen kitajce.
Sicer midva verjetno ne bova prišla skupaj z mišljenjem glede samega problema, vendar ali dopuščaš možnost, da kitajci imajo nekaj z čemer uspešno zdravijo/preprečujejo bolezen?
Ker tudi še takšni lockdowni ne pomagajo, ko začneš populacijo mešat od vsepovsod, sploh v obsegu, katerega trenutno izvajajo kitajci tudi na domnevnem mestu izbruha.
Sam nisem pristaš teorije zarot, vendar mi tu nekaj konkretno smrdi. Ali kitajci lažejo ali imajo nekaj z čimer bodo "osvojili" svet.
Drugim, ki jih poznam, sta okus in vonj izginila sele po parih dneh prebolevanja, tako da to zna se priti.Ja glej, apetita pa zanimiv, ne skensla covid. Tud okus in vonj imam.![]()
Upam, da so se ti ze odprle oci, koliko folka je ze pre(o)kuzenega.Ne sliši se fajn. :s Držite se!
Poglej priponko 40067