Ker se pri njih kontrolira karantene in pišejo kazni ne kot pri nas kjer ti prosto hodjo.na šiht v trgovino...Niso tako družabni kot mi in se skrivajo vsak v svoji hiši
Ker se pri njih kontrolira karantene in pišejo kazni ne kot pri nas kjer ti prosto hodjo.na šiht v trgovino...Niso tako družabni kot mi in se skrivajo vsak v svoji hiši
Alter mode on:Ker se pri njih kontrolira karantene in pišejo kazni ne kot pri nas kjer ti prosto hodjo.na šiht v trgovino...
Najprej je potrebno dobiti odločbo za karanteno. Že tukaj se pri nas zatakne.Ker se pri njih kontrolira karantene in pišejo kazni ne kot pri nas kjer ti prosto hodjo.na šiht v trgovino...
Jp, vsak se skriva v svoji hiši!Niso tako družabni kot mi in se skrivajo vsak v svoji hiši
Kako lahko USA tako dobro hendlajo folk, ce 3/4 folka sploh ni zavarovanega...kolaps bi moral biti ravno v USA zaradi njihove politike zavarovanja?
Eh tole je pa čist za nabiranje klikov.![]()
Fauci admits to LYING about Covid-19 herd immunity threshold to manipulate public support for vaccine, moves goal post to 90%
Dr. Anthony Fauci, the epidemiologist revered almost religiously as a hero by mainstream media outlets and Democrat politicians, has admitted that he lied to Americans to manipulate their acceptance of a new Covid-19 vaccine.www.rt.com
Samo eno vprašanje Andy1... poglej, motiti se je človeško, vsak se je kdaj zmotil, pa se bo še zmotil... ampak priznati, da se je kdaj zmotil, to, vidiš, to me zanima... pustimo Švedsko in Hrvaško, me zanima na splošno, je tebi težko priznati zmoto, če seveda do nje pride? Recimo, v šoli, matematika za primer... 8x8, pa nekako nekje dobiš rezultat 63... it ti tovarišica reče, da je pravilni rezultat 64... bi priznal zmoto, pa če tudi na račun kakega izgovora, da ti je zdrsnil svinčnik in je iz 4 nastala 3 ali kaj podobnega? Ali bi za vsako ceno obračal pogovor toliko časa, da bi zvonec oznanil konec ure in bi (pri tebi) obveljal tvoj rezultat? Samo vprašam kako je s tem, priznati napako, če jo seveda storiš...![]()
Fauci admits to LYING about Covid-19 herd immunity threshold to manipulate public support for vaccine, moves goal post to 90%
Dr. Anthony Fauci, the epidemiologist revered almost religiously as a hero by mainstream media outlets and Democrat politicians, has admitted that he lied to Americans to manipulate their acceptance of a new Covid-19 vaccine.www.rt.com
Samo eno vprašanje Andy1... poglej, motiti se je človeško, vsak se je kdaj zmotil, pa se bo še zmotil... ampak priznati, da se je kdaj zmotil, to, vidiš, to me zanima... pustimo Švedsko in Hrvaško, me zanima na splošno, je tebi težko priznati zmoto, če seveda do nje pride? Recimo, v šoli, matematika za primer... 8x8, pa nekako nekje dobiš rezultat 63... it ti tovarišica reče, da je pravilni rezultat 64... bi priznal zmoto, pa če tudi na račun kakega izgovora, da ti je zdrsnil svinčnik in je iz 4 nastala 3 ali kaj podobnega? Ali bi za vsako ceno obračal pogovor toliko časa, da bi zvonec oznanil konec ure in bi (pri tebi) obveljal tvoj rezultat? Samo vprašam kako je s tem, priznati napako, če jo seveda storiš...
Mi med deseto in pol enajsto, ko smo se peljal domov, nismo srečal nobenga. Je blo pa na cesti polno avstrijskih in švicarskih tablic. Je pa baje Kaco neki bluzu po radiju, da se kao domov lohk pelješ, da na ulici se pa ne smeš družit..... Men je visel dol, če nas ustavjo al pa ne, še utrip se mi ne bi dvignu.In se zatika tudi naprej - tudi če dobiš odločbo (mimogrede - a jih zdaj spet izdajajo ali se je ponovno ustavilo?) živ buh ne ve al jo maš al nimaš - kontrolirat pa tudi bolj po redko hodijo.
Se je pa včeraj zvečer ob 20:40, ravno ko smo se vračali iz božične večerje, peljala patrulja v smeri “prelaza” (meja med regijami) - po mojem lovit “zamudnike”.
edit:
Sem pa še vedno mnenja, da bi morali bistveno bolj delati na ozaveščanju in pozitivni motivaciji in manj na represiji.
A še vedno tudi represija - ampak ciljana - kršenje karantene. Bureke in maske na praznih trgih pa bolj opozarjati - IMHO bistveno večji efekt, če uradna oseba pristopi k takemu kršitelju in mu razloži, da veljajo pravila za vse in da daje hudičevo slab zgled, če se ne drži pravil.
Vsi anticepilci in vsi "ogroženi so itak samo penzionisti" pojdite si na pediatrično kliniko malo pogledat.
Trenutno je tam 15 mladoletnikov (od 8 do 16 let), ki imajo vsi miokarditis. Težava, ki se pojavi 2-6 tednov po COVIDu. Prej so bili vsi zdravi.
Večina od teh ima 50% okvaro srčne mišice.
Kar pomeni, da bodo invalidi preostanek življenja.
Za gripo ne vem če. Nezdravljena angina pa lahkoNo kolikor vem tud gripa, rdečke, ošpice lahko povzročijo vnetje srčne mišice, al se motim? Ni pa to hec in definitivno nismo kr vsi ki smo pod 65 let varni. Darjanu pač ni jasno.
No kolikor vem tud gripa, rdečke, ošpice lahko povzročijo vnetje srčne mišice, al se motim?
To vem. Sam govora je o povezanosti vnetja srčne mišice s covidom. Do covida mi je blo znano, da je to lahko tudi posledica gripe, ošpic in nezdravljene angine.