Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Pripombe o Svedski prisparaj za tam. Tukaj pa pokomentiraj pricanje s prejsnje strani namesto, da hoces speljati temo na drugi tir.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Pripombe o Svedski prisparaj za tam. Tukaj pa pokomentiraj pricanje s prejsnje strani namesto, da hoces speljati temo na drugi tir.

Glede da v sosednji temi modro molcis moramo se tu kaj o svedski napisat.

Sicer pa ce sebicni soncek gleda odvec na intenzivo saj so (po njegovem) tam le 75+, nevem kaj bi se komentiral? Da verjetno tudi v intenzivah osebje mask potrebuje, saj po menju tvojih YT neuravnovesencev covid ocitno prebija atomska zaklonisca...

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Tkole ti bom povedal, samo revni v glavi druge stalno klicejo s ponizujocimi vzdevki.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Bejz bejz, kaksna samoviktimizacija neki. Dol mi visi za tvoje vzdevke. S tem sam sebe kazes, kaksen si. Pac nisi sposoben normalnega dialoga, ne da bi drugace mislece ponizeval.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Preprosto ne mores iz svoje koze ponizevanja z vzdevki, kajne? Si ze tako predvidljiv.

Za razliko od tebe, jaz priznam napako, se iz nje nekaj naucim in grem naprej. Za razliko od tebe in se nekoga, ki namesto, da bi pokomentiral vsebino, takoj skoci na diskreditacijo.
Upam, da niso vsi medicinci taka kot vidva.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Si ze tako predvidljiv.
Za razliko od tebe, jaz priznam napako......

No priznaj se to napako...

Se vceraj si bevskal kako hrvati "lagano-sportski" vozijo skozi epidemijo... da ne rabijo strogih omejitev (ki so ga btw ze dnevno kritizirali strokovnjaki na HR)

Evo rezultat:

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Ampak preden je bilo znano kaj vec o casovnici cepiva si bil za naravno credno imunost, je to se ok al je bols mal pocakat na cepivo ter resit nekaj zivljenj?

• Všeč mi je
Reactions: piagolo

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Preprosto ne mores iz svoje koze ponizevanja z vzdevki, kajne? Si ze tako predvidljiv.

Za razliko od tebe, jaz priznam napako, se iz nje nekaj naucim in grem naprej. Za razliko od tebe in se nekoga, ki namesto, da bi pokomentiral vsebino, takoj skoci na diskreditacijo.

Ne, ti tvoje napake prodajaš na dolgo in široko vsakemu, ki te posluša in tudi tistim, ki te ne, ko pa se izkaže, da so enostavno laži, ki se jih propagira čez youtube pa se potuhneš in začneš z novo resnico, ki si jo našel v nekem obskurnem videu. In ker si nekako prišel do moderatorske funkcije, te žal ne morem s funkcijo ignorirat. Te bom začel pa samoiniciativno. Ker si trd ko kamen. Ali pa mogoče še malo bolj.

• Všeč mi je
Reactions: sad

luka51

Guru
16. avg 2007
14.560
5.876
113
A zakaj smo se izogibali trajektov? Sem ze 1000x povedal, pa bom samo zate se 1x, ker se ti ocitno bolj pocasi zapise. Ni nam bilo, da bi bili sredi poletja v karanteni (takrat se 14 dnevni). Daj vtisni si to ze v svoj spomin.
Daj tole enkrat končno razloži. kako vezo ma karantena s tem, da familjo v avto zapreš?

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Sem isto gruntal. Ocitno je hotel povedat da ce bi dobili virus da bi to ignorirali in se delali da nic ni. Kasna karantena neki... Ko jebe ostale.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.174
11.080
113
kod Džej-Zija

Dosedaj nisi priznal še niti ene napake, pa s(m)o ti dokazali že kup neumnosti, ki jih širiš. Širiš jih pa z zagnanostjo avtoritete. Ampak ti ne rečeš kot dedec, da si ga posral, in se motil, ampak ponikneš ali menjaš temo. Poleg hidrokloroksina je bilo še marsikaj, zečenši s Švedsko. Ne lepiš legitimniš člankov, ampak obskurne videe iz YT sumljivih avtorjev, ponavadi druge stroke, npr. doktorja nege. Ker si neumoren in "trd", ti je določene stvari treba povedati neolepšano. Pravzaprav bi ti marsikdo stvari povedal še bolj direktno, pa bil fasal ban. Kot sem ga jaz, ko sem darjan -u rekel bedak. Očitno ni politično korektno danes bedaku reči bedak, čeprav dokazano piše in lepi bedarije.

• Všeč mi je
Reactions: sad

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
A ne boste nic komentirali 20.088 posta?
A mislite, da zivite v mehurcku ugodja in da tole ni mozno? Ste sploh prebrali?
A veste, kdo je ponudil cepivo na genski osnovi? Jp, Gates...dejte prosim si vzet 20min, pa vse prebrat. Ne, ni znanstvena famtastika....ZF nas sisa po levi in desni strani. A mislite, da nam bodo ves napredek, ki se dogaja, povedali.
A mislite, da je Musk spustil satelite in jih se spusca zaradi zastonj interneta. Jp..to bo to, zastonj internet. Dejte prebrat post od Ytbnd-ja. Lahko mi recete teoretik zarote, ampak, vsi dokazi so pred vami v linku in mene resnicno skrbi, kaj bo iz tega ratalo.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: jendomen

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.610
1.001
113
49
KR
A ne boste nic komentirali 20.088 posta?
A mislite, da zivite v mehurcku ugodja in da tole ni mozno? Ste sploh prebrali?
A veste, kdo je ponudil cepivo na genski osnovi? Jp, Gates...dejte prosim si vzet 20min, pa vse prebrat. Ne, ni znanstvena famtastika....ZF nas sisa po levi in desni strani. A mislite, da nam bodo ves napredek, ki se dogaja, povedali.
A mislite, da je Musk spustil satelite in jih se spusca zaradi zastonj interneta. Jp..to bo to, zastonj internet. Dejte prebrat post od Ytbnd-ja. Lahko mi recete teoretik zarote, ampak, vsi dokazi so pred vami v linku in mene resnicno skrbi, kaj bo iz tega ratalo.
Iz tega bo ratalo, da bo tebe pobral k se že zej sekiraš, mi bomo pa za šankom pil. Sam povem. :nazdravje: