Dr. Roger Hodkinson, ki med drugim prodaja tudi Covid teste, pravi da maske in distanca ne pomagajo, ker se virus širi z aerosoli 30m daleč. Virusa preprostno ni mogoče zadržati, hkrati pa ne gre za Ebolo ali Sars. Potrebno je zgolj zaščititi ranljivo populacijo.
Kaj je res in kaj ne bo žal pokazal čas.A ne boste nic komentirali 20.088 posta?
A mislite, da zivite v mehurcku ugodja in da tole ni mozno? Ste sploh prebrali?
A veste, kdo je ponudil cepivo na genski osnovi? Jp, Gates...dejte prosim si vzet 20min, pa vse prebrat. Ne, ni znanstvena famtastika....ZF nas sisa po levi in desni strani. A mislite, da nam bodo ves napredek, ki se dogaja, povedali.
A mislite, da je Musk spustil satelite in jih se spusca zaradi zastonj interneta. Jp..to bo to, zastonj internet. Dejte prebrat post od Ytbnd-ja. Lahko mi recete teoretik zarote, ampak, vsi dokazi so pred vami v linku in mene resnicno skrbi, kaj bo iz tega ratalo.
Saj nimajo tolk cepiva zaenkrat.Mene skrbi obvezno cepljenje med drugim. Cepiti se nikakor nocem...pa ne zaradi "cipov", ampak ker mi resno lahko pusti kake posledice na zdravju. Me ne zanima, ce so rekli, da ne bo obvezno. Ko bo Amerika in EU rekla, da je obvezno, bo obvezno!
Mi lahko kdo razloži kako zaščititi ranljivo populacijo brez da omejiš širjenje virusa med neranljivo? Me res zanima.
Za vse bo cepivo, ne skrbi. Kot otrok se zase nisem vedel, kako bom vedel za stranske posledice cepiva...
Tole cepivo je na genski osnovi in ni klasicno...ni to neka skrivnost. V clanku je napisano pac, kar je...in ja, se pac bojim cepiva. Zdej, al sem zmesan ali ne ne bom razpravljal, ampak politikom in novinarjem ne zaupam niti 0.0001%
Zato jim tudi tule ne zaupam cisto nic.
Cepivo na genski osnovi smo videli pri Krisu...baje je dobil samo eno injekcijo in okreva na ful. Kaj nam bodo dali v Korona cepivu pa vedo samo oni! Eno je dovolj!
Saj to so naredile vse države no bodo.Zakleneš vse v bajte. Ugasneš šolanje. Zapreš večino gospodarstva in trgovine. Zapufaš državo za 5 generacij vnaprej.
To je pa nekak to..... Aja, pa zdravstvo tolk zabremzaš, da korona niti ne bo tak problem, zaradi vseh neodkritih/nezdravljenih
bolezni.
V grobem več ne potrebuješ,ker zgornji ukrepi fantastično ščitijo najranljivejše.
Saj to so naredile vse države no bodo.
Vi se pa tukaj kregate levi desni...
Oni bogati mi pa hlapci.
Cash, tole, kar tebe daje, se sliši kot resna preganjavica. Obrni se na svojega osebnega zdravnika, če te bo tole še naprej zvijalo, ker se iz tegale lahko razvije shizofrenija.Pa neka simulacija pandemije septembra 2019, pa un, ko je rekel ze 2017, da se nekaj velikega pripravlja, pa nabave covid testerjev ze l 2017, katere so potem na hitro spremenili v medical testerje, pozabili so pa spremeniti kodo, katera pomeni Covid 19 testerji....ma WTF? Kaj to jaz sanjam al se res dogaja ena huda stvar?
Nasega Alter epidemiologa AndY1 smo to večkrat vprašali pa je očitno spregledal to.Mi lahko kdo razloži kako zaščititi ranljivo populacijo brez da omejiš širjenje virusa med neranljivo? Me res zanima.
Casovnica za cepivo se zdaj ni znana. Virus se bo sprehodil cez nas hocemo nocemo. Alternativa je samomor drzave. Ze tko bomo u riti.Ampak preden je bilo znano kaj vec o casovnici cepiva si bil za naravno credno imunost, je to se ok al je bols mal pocakat na cepivo ter resit nekaj zivljenj?
Familije jaz nisem zaprl. Sami so se odlocili, da ne bodo sli iz avta. Mene se zraven ni bilo.Daj tole enkrat končno razloži. kako vezo ma karantena s tem, da familjo v avto zapreš?
S kje si pa to potegnil? Kdo bi se delal, da ni nic? Kje sem to rekel?Sem isto gruntal. Ocitno je hotel povedat da ce bi dobili virus da bi to ignorirali in se delali da nic ni. Kasna karantena neki... Ko jebe ostale.
Bomo se videli, od cesa bo vecja skoda. Racun za vse te ukrepe se pride, pa ne bo samo financni.Zaščitite ranjive nas pa pustite.....pa še pustite nam da jih obiskujemo ker karkoli nasprotnega je tiranija.