Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.599
4.788
113
Pa je komu dejansko jasno kaj se pri nas sploh dogaja? Imamo procentualno daleč najvišjo stopnjo Covid smrti na svetu. Vlada nabija, da smo krivi mi, čeprav je država ustavljena. Pa je kdo pogledal te mrtve? So to otroci (šolarji)? Niso. Je to delovno aktivno prebivalstvo, ki ždi zaprto v občinah z nagobčniki in upanju na službo? Noap.

So to starejši upokojenci, pretežno iz DSOjev? Bingo.

Zdaj pa ali naše bolnice nimajo blage strokovne veze kako take bolnike reševat, ali nimajo prave opreme? Če to ni krivo za smrti, zakaj se DSOjev ni primerno zaščitil z vsemi sredstvi, kar sem spet pisaril pred časom tukaj in bil deležen, da se to ne da, bla bla, ceneje in lažje je državo poslat v poden očitno. Tujina pa očitno zmore ali pa imajo sposobnejše zdravstvo.

V obeh primerih otroci in delovno aktivni z lastnim umiranjem na obroke rešujejo nesposobno vlado (zaščita DSOjev) ali/in zdravstva (zdravljenje starih).

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.787
113
Pa je komu dejansko jasno kaj se pri nas sploh dogaja? Imamo procentualno daleč najvišjo stopnjo Covid smrti na svetu. Vlada nabija, da smo krivi mi, čeprav je država ustavljena. Pa je kdo pogledal te mrtve? So to otroci (šolarji)? Niso. Je to delovno aktivno prebivalstvo, ki ždi zaprto v občinah z nagobčniki in upanju na službo? Noap.
Seveda je jasno. Totalni vladni zafuk prejšnji mesec z neizdajanjem odločb družinskim članom, ter sodelavcem okuženih.
Normalna vlada bi to vse uredila v naprej. Na pol sposobna bi reagirala takoj, ko se je videlo, da stvari ne štimajo. Kretenska vlada, ki jo imamo, pa je rabila 2+ tedna za kakršnokoli reakcijo. Bolj pomembno je bilo kadrovanje, obtoževanje levih za vse hudo, ter twittkanje. :bonk:

Ko imaš enkrat v populaciji dovolj okuženih, boš rabil veliko strožje ukrepe, da omejiš njegovo širjenje. Praktično kjerkoli imaš na kupu več ljudi, je kakšen potencialno okužen. Pisarne, proizvodnja, DSOji so fajn poligon za prenos:cheer:

• Všeč mi je
Reactions: böc in bizi
2. okt 2007
3.876
2.397
113
sedaj so kriva martinovanja, čeprav, pa nisem v mestu, se ne spomnim, da bi za martinov vikend bilo v našem okrožju tako mirno.

No, danes popoldan pa je Kacin že omenil, da prihajajo koline, in sedaj bodo koline krive. Ampak tudi na podeželju, se več ne delajo koline "na veliko" pa še manj jih je, saj se žal "ne splača".

potem bodo božični prazniki, pa novo leto,..... mater, vedno jim statistiko hebe en praznik...

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: jendomen in AndY1

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Pravoslavci so ostali brez šefov, vse je pobrala korona. Najprej črnogorskega patriarha, danes pa še srbskega, ki je vodil pogreb prvega.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.939
2.679
113
Pa je komu dejansko jasno kaj se pri nas sploh dogaja? Imamo procentualno daleč najvišjo stopnjo Covid smrti na svetu. Vlada nabija, da smo krivi mi, čeprav je država ustavljena. Pa je kdo pogledal te mrtve? So to otroci (šolarji)? Niso. Je to delovno aktivno prebivalstvo, ki ždi zaprto v občinah z nagobčniki in upanju na službo? Noap....

Odgovor:

brez mask.jpg

merend.jpg

• Všeč mi je
Reactions: Ginginova

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.208
3.571
113
Marlbor
Dogaja se to, da se paralelno odvijata dva svetova. Na eni strani se pripravlja teren na bedo, po drugi strani pa se že kopiči premoženje pri eliti.

• Všeč mi je
Reactions: Cash