Oblika v stilu:Kok fajn slika, pol ure rabiš, da dojameš kaj je kaj.
Ne morejo uporabit rdečega fonta, ker je ozadje rdeče
Poglej priponko 41754
Ja, 20 ljudi v prostoru od katerih mora bit samo en testiran. Ostali pa niso.Dobro so si šolniki to poslali.
V ponedeljek zjutraj na test. Potem lepo smučat.
V torek, ko pa ta test za smučanje več ne velja, pa lepo nazaj v službo.
Ta isti test, ki za smučanje več ni dober, pa seveda velja za glasno govorjenje v zaprtem prostoru proti gruči otrok brez mask.
Ti si tako že celo življenje navajen klečati in se priklanjati, zato nisi relevanten.Če lahko tvojega lopova prenašamo, bomo še malo tudi jajota. Sicer pa ne vem kaj se oglašaš, nisi starš, zato te to naj ne zanima.
Zanimiva mi je tudi ideja o nujnem varstvu v šoli v vseh regijah. To je v času, ko poteka pouk na daljavo. Domnevam, da šole niti pod razno nimajo toliko računalniške opreme, da bi v primeru nerodnih urnikov lahko pouk spremljalo nekaj več učencev, ki bi bili v tem varstvu in verjamem, da ga starši krvavo rabijo.
Na daljavo iz šotora za testiranje in iz vrste ????V ponedeljek vse šole zaprte (tudi v rdečih regijah) zaradi testiranja, pouk bo tudi za njih potekal na daljavo.
V ponedeljek vse šole zaprte (tudi v rdečih regijah) zaradi testiranja, pouk bo tudi za njih potekal na daljavo.
Mogoče sem butl, samo meni ni jasno kako lahko - kljub testiranju - pouk izvajajo na daljavo, ne morejo ga pa v živo.
Sem mislil da HAT traja enih 10 sekund + 2 minuti birokracija.