Covid-19 Covid-19 in zmedeni starši/šolarji/uČiteLji

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.809
388
83
Vipavska dolina
Noben ne vpraša delodajalcev kako bi pogledali da mu zmanjka pol fabrke šmrkajočih delavcev. Počasi se bodo morali odločit kaj želijo, 30 let sem mal šmrkal pa šel v šolo ali na delo, če je bilo takrat malce več gripe, je šmrkal še kdo drug, drugače je bilo to to. Če se res nisi slabo počutil si šel ali v šolo ali na delo. Zdaj pa če boš slučajno pozitiven, pa niti šmrkal ne boš boš pa moral bit doma.
Zaradi mene naj naredijo lockdown, da lahko grem iz hiše zgolj v hlev, sej krave verjetno ne bom okužil ali pač? Cepil se ne bom, dvakrat prebolel, še vedno sem živ, mogoče se hitreje utrudim, zdaj ali zaradi korone ali emšo ali pomanjanja kondicije... še vedno sem pa več kot dve uri gnal bcs-ko, ob lepi vročini, pa....
Pa naj delajo sami...

• Všeč mi je
Reactions: novaa in darjan
2. jul 2020
5.304
6.846
113
Počasi se bodo morali odločit kaj želijo, 30 let sem mal šmrkal pa šel v šolo ali na delo, če je bilo takrat malce več gripe, je šmrkal še kdo drug, drugače je bilo to to. Če se res nisi slabo počutil si šel ali v šolo ali na delo.

In šef je prišel do tebe, z solznimi očmi ti stisnil roko, ponudil cigaro in konjak, ter na 15. se je na plačilni listi pokazala nagrada, ker si hodil bolan na delo. Not.

Vsak delavec je zamenljiv in nihče ti ne bo postavljal spomenikov pred firmo, če ti bo zapadel kak dan dopusta ali boš hodil bolan na delo, ali pa če boš naredil kakšno neplačano naduro. Priznam, da sem bil enak debil. Ampak sedaj ne več.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Saj boš lahko svobodno izbiral. Rezultat bo upam da isti ne slabši.
Ker kot si napisal je nankrat lahko kup ljudi doma in nima kdo delat pa ne samo v fabrkah.

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.809
388
83
Vipavska dolina
In šef je prišel do tebe, z solznimi očmi ti stisnil roko, ponudil cigaro in konjak, ter na 15. se je na plačilni listi pokazala nagrada, ker si hodil bolan na delo. Not.

Vsak delavec je zamenljiv in nihče ti ne bo postavljal spomenikov pred firmo, če ti bo zapadel kak dan dopusta ali boš hodil bolan na delo, ali pa če boš naredil kakšno neplačano naduro. Priznam, da sem bil enak debil. Ampak sedaj ne več.
Ne rabim spomenika, hotel sem samo napisat da za vsako malenkost marsikdo ni ostal doma in je šel delat oz. v šolo. Koliko je kdo nadomestljiv ali ne se pa vidi marsikje.
Ne zanima kako bi te gledali če bi bil vsake 14 dni na bolniški ker ti teče iz nosu. Pa recimo da ne samo ti ali jaz, kdorkoli. Mogoče v taki službi kjer lahko marsikoga pogrešajo, kjer se pa pozna manjšo vsakih rok pa...

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Sorry sam če si kjerkoli kihnil/šmrkal zadnji dve leti te je vsak gledal kot največjega kriminalca.
Da bo to zimo drugač? Ne verjamem.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.110
7.017
113
Jaz namerno kihnem "ko pes", pol pa še zaklejem "prekleta korona".

Pa mi še ni nihče rekel, da naj grem kam, še ko so mi test ponujali sem jih nekam poslal.

Če komu kaj ne paše, mi lahko da odpoved, ampak potem ve kaj ga čaka...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.110
7.017
113
Čaka ga odpravnina, pa potem bom še na borzi vlekel lepo nekaj časa...

pa firmo lahko kar zapre, ker uvajat ne mislim nikoga, če se gremo grdo.

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.474
3.588
113
Koliko pa je te odpravnine? Ziher si kaj računal. Ne mislit, da tistih par jurjev delodajalec nebi mogu stisnit, če mu splezaš vrh qurca.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.470
5.766
113
Kr zajeban tale darjan...

Najlepše pri vsem skupaj pa je to, da taki zajebani so tisti, ki bi jih najmajn pogrešali delodajalci :)

Darjan ti si pa zapomni, da noben ni nezamenljiv.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek in darjan