Covid-19 Covid-19 in zmedeni starši/šolarji/uČiteLji

roscha

Fizikalc
27. jul 2007
301
49
28
Pih. T naj kar ostane, ampak plačuje naj si ga vsak sam. Me zanima koliko zagriženih bo še vztrajalo pri antivax.

Pri €€ se hitro neha.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.242
113
Če je majhen del ljudi (in ne celoten folk na splošno) pripravljen zgubit službe, potem je ta majhen del ljudi (in ne vsi) pripravljen na vse.

Pozor: Ta del s tem tudi dokazuje, da dejansko imaš možnost izbire in da cepljenje ni obvezno in prisilno kot jokajo nekateri.

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.231
7.039
113
Nisi mi odgovoril Matey, podpiras taksno vodenje drzave, kjer lahko vlada brez vecine preko odlokov sprejema tako pomembne omejitve, kot je PCT? In PC v JU?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.242
113
Seveda, da sem ti odgovoril ampak si očitno spregledal mojo repliko. Kar poglej nazaj.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.078
6.928
113
pri taščici
Ce je folk pripravljen zgubit sluzbe, potem so na vse.
Hojsu naj v petek zjutraj namesto dokaza o PC pogoju cetrtina policajev (polovica od ne cepljenih) prinese odpoved, pa da vidimo. Seveda lahko to naredijo tudi v vojski. Ampak tam ze majo clen da rezerva ne potrebuje pct pogoja ce se prav spomnim.
Kaj bo naredil ravnatelj ce mu to v soli naredijo ucitelji?
Kaj bo naredil zdravstveni minister, ko mu ze sedaj manjka 2k sester pa pol toliko druzinskih zdravnikov.
Res me zanima kako se bo tole odvijalo. Ali bo mrtva crka na papirju, ali se bo narod vdal ( in svtem bodo hojsu se dodatno zrastla krila) ali pa bodo zadevo ukinili.

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd in jendomen

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.490
3.589
113
Zakaj ne govorijo o tem, da 30 medicinskih sester odhaja iz kliničnega in jim že laufajo odpovedni roki? Aja, o tem se ne sme pisat, sej res, sem pozabil.
Izpad bodo z lahkoto nadomestili, saj baje nove že čakajo pred vrati.
Hojsu naj v petek zjutraj namesto dokaza o PC pogoju cetrtina policajev (polovica od ne cepljenih) prinese odpoved, pa da vidimo. Seveda lahko to naredijo tudi v vojski. Ampak tam ze majo clen da rezerva ne potrebuje pct pogoja ce se prav spomnim.
Kaj bo naredil ravnatelj ce mu to v soli naredijo ucitelji?
Kaj bo naredil zdravstveni minister, ko mu ze sedaj manjka 2k sester pa pol toliko druzinskih zdravnikov.
Res me zanima kako se bo tole odvijalo. Ali bo mrtva crka na papirju, ali se bo narod vdal ( in svtem bodo hojsu se dodatno zrastla krila) ali pa bodo zadevo ukinili.

tommek

Pripravnik
21. feb 2008
36
16
8
Dal bo razpis na katerega se bo v trenutku prijavlo dovolj kandidatov ;) (ker jih je več brez službe kot je razpisanih mest).
Tistih par dni bojo pa ostali jejža jebali z nadomeščanji.
Kaj eni res mislite, da je učiteljev kot smetja na ulici? Ja mogoče razrednega pouka, kakih jezikov in podobno. Matematikov, fizikov, biologov, kemikov in podobno pa ni in jih bo vedno manj.
Čez par let bo v šolstvu zazevala takšna luknja v teh področjih da je kar groza.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

luka51

Guru
16. avg 2007
14.494
5.790
113
Zanimivo, da mamo na vsakem razpisu več kandidatov, da se kemiki in biologi za opb prijavljajo, da se vozijo po 100km daleč na šiht eni. Eni flikajo neka nadomeščanja že več let. Kak to pol? Če pravite, da dobiš bp šiht. Neka tu zaj neja štima ne.