Sam sem tudi zadovoljen s cepivom, samo vseeno še vedno vidim malo širše problem kot pa ti ki vidiš rešitev samo v cepivu.Ja ti in tebi podobni pač rabite čudež, ostali smo zadovoljni s cepivom.
Sam sem tudi zadovoljen s cepivom, samo vseeno še vedno vidim malo širše problem kot pa ti ki vidiš rešitev samo v cepivu.Ja ti in tebi podobni pač rabite čudež, ostali smo zadovoljni s cepivom.
S tem je narobe to, da tisti učitelji, ki so cepljeni se pa niso testirali, čeprav se tudi lahko okužijo, hodijo v šolo in širijo virus. Konec koncev je tudi cepljena učiteljica prinesla virus v zbornico.In, s tem je narobe kaj že?
Jaz ga vidim v cepivu in odgovornem obnašanju !! Da si ne boš pel preveč samohval kako široko gledaš !Sam sem tudi zadovoljen s cepivom, samo vseeno še vedno vidim malo širše problem kot pa ti ki vidiš rešitev samo v cepivu.
Jaz ga vidim v cepivu in odgovornem obnašanju !! Da si ne boš pel preveč samohval kako široko gledaš !
Pa v cem je tezava pri testiranju?Tocno tako, lahko bi uvedli dnevno testiranje s slino, ne pa da ocitno silijo v cepljenje, ceprav potem tak clovek prosto trosi virus
Utisevalec
Ce ima ucitelj kaj odgovornosti v svojem poklicu ima pri delu na daljavo vec dela kot pa v razredu. Vsaj na razredni stopnji.
Tako da je vprašanje kdo je bolj nejevoljen?
Sem pa slisal sedaj se nek drug "fenomen". Starsi ki so se odlocili za solanje doma, pricakujejo da bodo ucitelji iz sole ucili njihove otroke preko zooma.
Ja pa na športni dan bi jih pripelali, pa v šolo v naravi bi šli in učitelji bi jim vso gradivo pošiljaliUtisevalec
Ce ima ucitelj kaj odgovornosti v svojem poklicu ima pri delu na daljavo vec dela kot pa v razredu. Vsaj na razredni stopnji.
Tako da je vprašanje kdo je bolj nejevoljen?
Sem pa slisal sedaj se nek drug "fenomen". Starsi ki so se odlocili za solanje doma, pricakujejo da bodo ucitelji iz sole ucili njihove otroke preko zooma.
Dejansko bi za ustavitev večanja številk, ki štejejo, pomagalo samo eno.
A veš kaj je najbolj smešno? Točno ta oseba ima isto volilno pravico kot ti .Sem pa slisal sedaj se nek drug "fenomen". Starsi ki so se odlocili za solanje doma, pricakujejo da bodo ucitelji iz sole ucili njihove otroke preko zooma.
Pa še napiši, da so v karanteni samo necepljeni, skoraj 70 C in P pa normalno poučuje. Ni poročil o obolelih učencih. Če bi bili vsi učitelji cepljeni, ne bi bilo nobene panike.Na osnovni šoli Brežice v karanteni 31 učiteljev | 24ur.com
Na Osnovni šoli Brežice so potrdili, da je po konferenci, na kateri je bila v zbornici prisotna okužena učiteljica, v karanteni 31 učiteljev. Vsi učitelji v karanteni se zaenkrat dobro počutijo. V karanteni je tudi eden izmed razredov.www.24ur.com
učiteljica je bila cepljena!
Pa še napiši, da so v karanteni samo necepljeni, skoraj 70 C in P pa normalno poučuje. Ni poročil o obolelih učencih. Če bi bili vsi učitelji cepljeni, ne bi bilo nobene panike.
Ja glej kaj pa naj. Jaz to čisto podpiram. Ker niso nič razmišlali pred tem. Redko kdo od teh se zaveda kaj to pomeni šolanje na domu.luka51
Ena uciteljica je mami odgovorila da naj si na spletu poisce učni program za solanje od doma in se naj ravna po njem.
Vidimo se maja na izpitih.
Rad bi videl faco.mame