Covid-19 Covid-19 in zmedeni starši/šolarji/uČiteLji

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.915
6.974
113
Zaradi mene je dovolj 80+, ampak očitno so 60+ rizični, čeprav je glavnina smrti višje.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.324
-2.658
113
In, s tem je narobe kaj že?
S tem je narobe to, da tisti učitelji, ki so cepljeni se pa niso testirali, čeprav se tudi lahko okužijo, hodijo v šolo in širijo virus. Konec koncev je tudi cepljena učiteljica prinesla virus v zbornico.
V bistvu PCT omogoča, širjenje virusa. Očitno ima siljenje k cepljenju prioriteto, zdravje otrok pa v zadnjem planu.

No pa saj prejšnji mesec si inšpektorji tudi spustili v državo 66 okuženih maturantov in vedeli so (jim je bilo javljeno), da so nekateri med njimi že s simptomi. . Spustili so jih, ker so izpolnjevali PCT pogoj. testirali jih pa niso, ker so se bali, da bi se pokazali, da so okuženi cepljeni.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: zino in AndY1

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.915
6.974
113
Tocno tako, lahko bi uvedli dnevno testiranje s slino, ne pa da ocitno silijo v cepljenje, ceprav potem tak clovek prosto trosi virus

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.642
6.700
113
pri taščici
Utisevalec
Ce ima ucitelj kaj odgovornosti v svojem poklicu ima pri delu na daljavo vec dela kot pa v razredu. Vsaj na razredni stopnji.
Tako da je vprašanje kdo je bolj nejevoljen?
Sem pa slisal sedaj se nek drug "fenomen". Starsi ki so se odlocili za solanje doma, pricakujejo da bodo ucitelji iz sole ucili njihove otroke preko zooma.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.095
4.064
113
Utisevalec
Ce ima ucitelj kaj odgovornosti v svojem poklicu ima pri delu na daljavo vec dela kot pa v razredu. Vsaj na razredni stopnji.
Sem pa slisal sedaj se nek drug "fenomen". Starsi ki so se odlocili za solanje doma, pricakujejo da bodo ucitelji iz sole ucili njihove otroke preko zooma.

Dobro slab primer. Pa namesto učitelja lahko vzamemo tule delavca za trakom, ki dela v firmi kjer je direktor dal 200 eur vsakemu cepljenemu. En od teh cepljenih pride okužen in cela izmena je izpostavljena. Cepljeni normalno delajo dalje, medtem ko necepljeni gredo po odločbi NIJZ domov in 10 dni dobivajo 100% plačo za nič delat (ker so se okužili na delovnem mestu jim pripada 100% nadomestilo plače, delo na domu ni mogoče za tako obliko dela).

luka51

Guru
16. avg 2007
14.396
5.678
113
Utisevalec
Ja pa na športni dan bi jih pripelali, pa v šolo v naravi bi šli in učitelji bi jim vso gradivo pošiljali :valjamse: :valjamse: :valjamse:

Pri nas so za celo občino sprejeli, da je vse ali nič. Ali si v šoli skos al pa šolanje od doma brez vsega. Kar je edino pravilno.

• Všeč mi je
Reactions: Matey, Hanzi in sad

sad

Guru
24. avg 2007
21.033
9.668
113
A veš kaj je najbolj smešno? Točno ta oseba ima isto volilno pravico kot ti :).
Baje je pri nas ena mamica lani zahtevala v šoli, da bi šla njena hčerkica skupaj z razredom na izlete in v šolo v naravi. Pa so ji v šoli razložili, da je to njena dolžnost, ne od šole.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska

učiteljica je bila cepljena!
Pa še napiši, da so v karanteni samo necepljeni, skoraj 70 C in P pa normalno poučuje. Ni poročil o obolelih učencih. Če bi bili vsi učitelji cepljeni, ne bi bilo nobene panike.

• Všeč mi je
Reactions: jest5 in zino

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.452
1.906
113
Pa še napiši, da so v karanteni samo necepljeni, skoraj 70 C in P pa normalno poučuje. Ni poročil o obolelih učencih. Če bi bili vsi učitelji cepljeni, ne bi bilo nobene panike.
XnPgg8APzCQMoUzJnO_8X990TfigJ9NeLYyA45UclzP55XrCMm3j-efvJwOtwT1XXxK33CrZzOKrfGO2WbSFXdXJ5PGs4aC8HLPPS7L4TCWZgpiufWW2wMGVzCpuvvBEVFl9y8kF2jLj5ygX8HKuZuR9kc6Hu2MNV00

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Sj je povsem jasno. Necepljenci se na vse pretege trudijo da bi si doma jajca praskali namesto da bi delali...

luka51

Guru
16. avg 2007
14.396
5.678
113
luka51
Ena uciteljica je mami odgovorila da naj si na spletu poisce učni program za solanje od doma in se naj ravna po njem.
Vidimo se maja na izpitih.
Rad bi videl faco.mame
Ja glej kaj pa naj. Jaz to čisto podpiram. Ker niso nič razmišlali pred tem. Redko kdo od teh se zaveda kaj to pomeni šolanje na domu.
Na koncu je pa valda spet froc žrtev tupih staršev.