Covid-19 Covid-19 in zmedeni starši/šolarji/uČiteLji

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.915
6.974
113
Tudi če se cepim mi ne bo nič spremenio lajfa, še vedno se bo rabilo nagobčnike povsod, še vedno bom širil virus, zbolel. Še vedno bo PCT omejitev.

Cepljenje je smiselno samo za rizične, da se prepreči težji potek bolezni, pri meni tega ne bo, cepivo gor al dol (ob trenutni delta verziji, mogoče bo pa kdaj kakšna hujša, what i highly doubt.)

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.915
6.974
113
Na svetu ne obstaja človek/bitje ki nikoli ne bi zbolelo. Ni point, da ne zboliš, point je, da zboliš z minimalnimi simptomi - kihanje, malo nosek poln, ipd.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.424
3.730
113
Tudi ne najbolj znanih slovenskih kriminalcev je zmeden starš, se zgodi...
(pa ne ve zakaj bi vzgojiteljica poklicala policijo ob grožnjah nekoga, ki samo po čudežu ni v zaporu)

E-qohQQX0AEkOeU.jpg

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.915
6.974
113
V tej zgodbi je sigurno kaj več, ne more se klicat policije zaradi driske otroka?
In potem pride polna marica, pred vrtec?

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.520
4.634
113
Glede na ton vpletene osebe in pametovanje si znam predstavljat, da je bila precej glasna in nasilna in je vzgojiteljica zaradi lastne varnosti raje poklicala policijo.
Mimogrede si tip ne zasluži, da bi dihal slovenski (ali katerikoli drugi) zrak. Dovolj žalostno, da tak podn od človeka in kriminalec sploh lahko driska naokoli in teži normalnim ljudem.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.520
4.634
113
No, to ja, ampak od kdaj je razlog da se otroka zavrne, ce ima drisko?
Tebi ne bi odprlo dekla?
Če ima otrok drisko, je otrok bolan. Lahko je samo kaj pojedel seveda, še bolj logično bi bilo, da je pobral kakšen rotavirus, ki se čudovito razširi naokoli in bo driskalo še pol ostalih otrok. Tak otrok pri normalnih starših ostane doma vsaj kak dan, da se vidi, če je bila samo hrana ali pa je res virus in potem ukrepaš dalje.