Kdo bo pa plačal teste?Krneki
Jaz bi se na vašem mestu najverjetneje malo potestiral (po potrebi 2x z nekaj časovnega presledka) in obnašal rezultatom testa primerno.
Ne. Doma je samo učenec, če ma brata ali sestro v drugem razredu je BP v šoli. Vsaj lani je bilo tako.A ni tako da če je šolar v karanteni bo tudi ti tvoja in ta otrok iz vrtca ?
Torej ucenec dobi obvestilo o stiku in to je to ? Je kaksen papir o karanteni?Ne. Doma je samo učenec, če ma brata ali sestro v drugem razredu je BP v šoli. Vsaj lani je bilo tako.
Vsaj lani je bilo tako, da si dobil obvestilo o stiku in navodilo, da na NIJZ izpolni spletni obrazec. Ko si sam izpolnil obrazec na NIJZ spletni strani si potem dobil elektronsko uradno odločbo o karanteni (ki je bila tudi podlaga za starše za službo in ostalo).Torej ucenec dobi obvestilo o stiku in to je to ? Je kaksen papir o karanteni?
Ker je to balkan. Ker bi vsak klical na šiht otrok ma karanteno?Fuck, se vidi balkanizem in zakaj še dolgo ne bomo iz tega sranja. Javijo ti, da je otrok potencialno bil v stiku z okuženim in se predlaga karanteno. Vsak normalno opravilen in odgovoren posameznik z IQ nad 45 bi to sprejel, opazoval otroka in se po potrebi samotestiral. Ne, pri nas je prvo treba vprašat, kje je odločba /odredba, ali so sploh pristojni izdati odločbo /odredbo, kdo bo plačeval te teste (medtem se v drugi temi sprašuje, ali kupit avto za, 15 ali 20k).
In ja, tudi mi smo v marčevskem valu dobili karanteno v vrtcu. Vzela sma dopust, vsak en dan, tretji dan otroka testirala in nato prosila stare starše za varstvo.
Fuck, se vidi balkanizem in zakaj še dolgo ne bomo iz tega sranja. Javijo ti, da je otrok potencialno bil v stiku z okuženim in se predlaga karanteno. Vsak normalno opravilen in odgovoren posameznik z IQ nad 45 bi to sprejel, opazoval otroka in se po potrebi samotestiral. Ne, pri nas je prvo treba vprašat, kje je odločba /odredba, ali so sploh pristojni izdati odločbo /odredbo, kdo bo plačeval te teste (medtem se v drugi temi sprašuje, ali kupit avto za, 15 ali 20k).
In ja, tudi mi smo v marčevskem valu dobili karanteno v vrtcu. Vzela sma dopust, vsak en dan, tretji dan otroka testirala in nato prosila stare starše za varstvo.
Iz te tvoje enačbe daj stare starše, pa ene trikrat ponovi stvar, pa ti bo dopusta hitro zmanjkalo. Če si ti enkrat poflikal z dopustom, še ne pomeni, da je s tako ureditvijo vse ok.Fuck, se vidi balkanizem in zakaj še dolgo ne bomo iz tega sranja. Javijo ti, da je otrok potencialno bil v stiku z okuženim in se predlaga karanteno. Vsak normalno opravilen in odgovoren posameznik z IQ nad 45 bi to sprejel, opazoval otroka in se po potrebi samotestiral. Ne, pri nas je prvo treba vprašat, kje je odločba /odredba, ali so sploh pristojni izdati odločbo /odredbo, kdo bo plačeval te teste (medtem se v drugi temi sprašuje, ali kupit avto za, 15 ali 20k).
Samotestiral? Boš jim ti plačeval teste?Fuck, se vidi balkanizem in zakaj še dolgo ne bomo iz tega sranja. Javijo ti, da je otrok potencialno bil v stiku z okuženim in se predlaga karanteno. Vsak normalno opravilen in odgovoren posameznik z IQ nad 45 bi to sprejel, opazoval otroka in se po potrebi samotestiral. Ne, pri nas je prvo treba vprašat, kje je odločba /odredba, ali so sploh pristojni izdati odločbo /odredbo, kdo bo plačeval te teste (medtem se v drugi temi sprašuje, ali kupit avto za, 15 ali 20k).
Ja, sam sem jih plačal. Če imam za vse bedarije, bom še plačal par setov testov za samotestiranje. To je še najmanj kar lahko naredim...Samotestiral? Boš jim ti plačeval teste?