Ej! Ne vlaci tenstanega krompirja v te neumnosti!jedci tenstanga krompirja
Maturantski izlet je v 3 letniku (na koncu).Čak, čak.
Pa bo treba na maturantski izlet na Grčijo, s starimai na Hrvašk.
Če jim palčka paše, naj bo.
Zaradi mene brez težav, ker jih ne porinem starim staršem za 2 meseca, ampak morava z mojo kombinirat dopust + dejavnosti, da prebrodimo čisto predolge počitnice.Kako je sedaj s tem da bi podaljšali pouk za mesec dni da sončki ne bodo prikrajšani znanja.
Ali pa da mesec dni prej začnejo novo šolsko leto.
Samomori med učitelji?
A bi ti rada, da samomori narastejo za 500%?
Ne vem zakaj tole kar naprej ponavljaš? Si bolj kratke pameti, spomina ali kaj tretjega? Naslovi idejo pristojnim, jaz sem takoj za, bo manj kolebanja z dopusti in varstvi.Ja kaj se sedaj , počasi bo junij, a bo podaljšanje pouka za mesec dni ? Da sončki nebodo prikrajšani.
Predlagam tudi da se v jeseni pouk začne mesec prej .
Ja, ker froci noro rabijo 2 meseca in 1 teden počitnic + parkrat po 1 teden čez leto. Prasci v tujini, kjer imajo tega precej manj. Ti pač obesiš starim staršem, jaz ne.Ti moraš bit nek hud meneđer....da ne moreš 2 meseca poskrbet za otroke. Slišal sem že marsikaj, ampak da bi pa kdo želel svoje otroke prikrajšat za počitnice.... Svaka čast!
Čez 5-10 let mulci ne bodo vedeli, kako je, če greš v šolo.Ja vse za sončke in njihove starše. Si predstavljaš kakšne travme bodo imeli čez 5 10 let ker niso morali v šolo in so drajsali na daljavo.
Ali pa jih bo kdo vprašal kje je južna imerika oni pa bodo gledali in se jokali ker tega niso jemali pri pouku. Tako da podaljšat pouk oz. prej začet.
Ker nekak se mi zdi da se bo jeseni ponovilo in seveda bo kup hude krvi že zato ker nebodo morali na morje ker bo mami in oči dobala samo eno dozo AZ.
Če smo v epidemiji smo vsi ne ...
Kvalitetno izobraževanje v vsej svoji veličini!Ja vse za sončke in njihove starše. Si predstavljaš kakšne travme bodo imeli čez 5 10 let ker niso morali v šolo in so drajsali na daljavo.
Ali pa jih bo kdo vprašal kje je južna imerika oni pa bodo gledali in se jokali ker tega niso jemali pri pouku. Tako da podaljšat pouk oz. prej začet.
Ker nekak se mi zdi da se bo jeseni ponovilo in seveda bo kup hude krvi že zato ker nebodo morali na morje ker bo mami in oči dobala samo eno dozo AZ.
Saj!!! Otroc morajo ostati u šolah da vse not prnesejo!Kvalitetno izobraževanje v vsej svoji veličini!
To ti po svojih sončkih sodiš, al po sebi? Ker moji bodo počas zaključil z ocenami. Tastarejši gre s 1.7.delat, nima on časa za tvoje glupe ideje.Ja vse za sončke in njihove starše. Si predstavljaš kakšne travme bodo imeli čez 5 10 let ker niso morali v šolo in so drajsali na daljavo.
Ko spregovorijo izkušnjeČez 5-10 let mulci ne bodo vedeli, kako je, če greš v šolo.