Meni? Jaz pišem, da bi bilo koga treba kam zapirati dokler se ne cepimo?Dolgo te nisem (no nobenega) bral, ampak tebi se resno slabša.![]()
Impfung macht frei?
Imamo 27 hospitaliziranih in 7 na ICU. To ni nič.
Meni? Jaz pišem, da bi bilo koga treba kam zapirati dokler se ne cepimo?Dolgo te nisem (no nobenega) bral, ampak tebi se resno slabša.![]()
A to je vse kar premoreš od komentarja? Tudi tebi se zgleda slabša.Dolgo te nisem (no nobenega) bral, ampak tebi se resno slabša.![]()
Še kar plitvo dihaš, daj zajemi sapo, mogoče možgani dobijo kaj sveže krvi.Sploh vsi isti ki še ne marajo palčke v nosu pa raje slino pljuvajo ker jim palčka lahko možgane poškoduje.
kaj vse se mota po glavi nekomu, ki ve da se bo moral prej ali slej cepiti. In ja cepljen sem pa še vedno živim.... Tko kot prej z malo manj skrbi glede covid-19. Saj nobeden ne sili v cepljenje edino prav bi bilo zdaj ko je možnost preprečevanja, da se uvede plačilo stroškov zdravljenja Covid-a. 1, 2, 3 pa bo 100% cepljenost. Dokler te ne udari po žepu se lahko delaš junaka. Ampak res ne vidim v čem je problem cepljenja proti covidu?? Poznam vsaj 200 ljudi, ki so se cepili in nimajo nobenih posledic in ne poznam nobenega v živo, ki bi imel kakršne koli posledice cepljenja.So to že naredili za velikonočni teden. Ustavno sodišče je že reklo, da je to neustavno. Obnašate se kot mali Hitlerčki.
In potem kalbo sprašuje le kdo od vas pa nas sili v cepljenje. Samo poglejte kakšne pišete.
Pa kaj vam je, da nas tako silite v cepljenje.
Ste cepljeni, ste zaščiteni? Pravite, da ste.
Ste cepljeni in greste lahko kamorkoli? Lahko. Tudi ko je bil velikonočni lockdown? Ja.
Zakaj se počutite tako ogrožene pred nami? Obnašate se kot sadisti.
Ko pogledamo nazaj na 2. sv. vojno in se ne moremo načuditi, kako so nemški civilisti pristali na holokaust in kar so delali židom. Pa sej postajate enake zverine.
Sem prebolel in prijavljen na cepljenje, pa se mi vseeno zdijo te komentarji v smislu "pikica buba" nesmiselni in bedasti.ne, gre se za princip, kanede? iz inata, ker te noben ne bo silo v pikico, kanede. bodi ded, pa sam idi, brez da te kdo sili.
In edino samo vi imate prav, zato ker je stroka oz. vlada tako rekla? In če se vsi precepimo bo suprdupr life spet??? Ne verjamem nobenmu več, še najmanj pa vladi in podkupljeni stroki! Sej stroka itak ne ve, kaj naj bi bilo prav in kaj ne. Skoz ena ugibanja, zato pa je folk skeptičen. Men je tud dohtar reku, naj se ne cepim, ker sem prebolelnik. No, kaj pa zdej?jaz pa nisem prebolel, sem se pa cepil, nihče me ni silil, kr sam od sebe, preživel. če bi vsi tako naredili, bi mogoče bilo bolje, ker pa ne naredijo, pa še dolgo ne bo normalnega lajfa. razen če bo kolektivna imonost prevladala, kot je Andy že napovedal, lani.
Kaj si ti naiven. A v tistih ključnih 14 dni iz lanskega leta, jim tudi še verjameš? pa v semafor ? ko bomo zeleni bodo prenehale vse omejitve?jaz pa nisem prebolel, sem se pa cepil, nihče me ni silil, kr sam od sebe, preživel. če bi vsi tako naredili, bi mogoče bilo bolje, ker pa ne naredijo, pa še dolgo ne bo normalnega lajfa. razen če bo kolektivna imonost prevladala, kot je Andy že napovedal, lani.
Ti boš zarad covida zblaznel. Res. Sami ČE,ČE, ČE, ČE, ČE kaj pa varianta, da je vse kar pravi vlada res tudi ta močnost obstaja vi filozofi ampak ta je preveč resna, da bi ji verjeli kajne? Pa saj SLOVENIJA ni edina, ki ima problem z covidom. Cel svet ima problem s covidom. Nikomur ni v interesu zajebavat državljanov razen slovenski levi politiki njihovim somišljenikom žal tak vtis imam. Za vsak ukrep je kriv Janša. Kaj pa v državah, ki imajo iste in podobne ukrepe kot mi pa tam nimajo Janše. Kdo je tam kriv????Kaj si ti naiven. A v tistih ključnih 14 dni iz lanskega leta, jim tudi še verjameš? pa v semafor ? ko bomo zeleni bodo prenehale vse omejitve?
Glej, če bi se vsi cepili, ne bo nič boljše, takrat bi si izmislili še nove omejitve, ki bi še bolj teptale človekove pravice in naše dostojanstvo.
In tudi če bo virus izginil, bodo rekli, da je to posledica ukrepov, in je nujno, da se to nadaljuje.
Lani so zaostrovali ukrepe zaradi mrtvih, zaradi preobremenjenih bolnišnic, potem so zaostrovali zaradi števila okuženih (ki so 2x kihnili), sedaj ko tudi okuženih skoraj ni več, pa zaostrujejo ukrepe, ker je premalo cepljenih. Ko bodo prisilili dovolj ljudi, da se bo cepilo in jih naščuvali proti necepljenim, bodo bolj v miru kradli. Nato si bodo imislili nove seve pa nove ukrepe..... in tako dalje. Svobodo smo zapravili in ne bo je več nazaj.
Če je vse res, kar pravi vlada, bi bilo epidemije konec že po tistih ključnih 14-tih dneh. Pa cepivo bi že vse rešilo, pa ko smo prišli v zelen semafor, bi tudi vsi ukrepi prenehali ali ne?Ti boš zarad covida zblaznel. Res. Sami ČE,ČE, ČE, ČE, ČE kaj pa varianta, da je vse kar pravi vlada res tudi ta močnost obstaja vi filozofi ampak ta je preveč resna, da bi ji verjeli kajne? Pa saj SLOVENIJA ni edina, ki ima problem z covidom. Cel svet ima problem s covidom. Nikomur ni v interesu zajebavat državljanov razen slovenski levi politiki njihovim somišljenikom žal tak vtis imam. Za vsak ukrep je kriv Janša. Kaj pa v državah, ki imajo iste in podobne ukrepe kot mi pa tam nimajo Janše. Kdo je tam kriv????
A to za Avstralijo misliš?Če je vse res, kar pravi vlada, bi bilo epidemije konec že po tistih ključnih 14-tih dneh. Pa cepivo bi že vse rešilo, pa ko smo prišli v zelen semafor, bi tudi vsi ukrepi prenehali ali ne?
Aja, leto in pol nam vlada s svojimi plačanimi "strokovnjaki" laže, od danes nam pa kar naenkrat resnico govori, ja, če verjameš.
A enodnevni ukrepi niso zajebavanje državljanov, pa ukrepi, ki ne delujejo proti virusu, samo krši nam človekove pravice in svobodo....
In najbrž vsem vladajočim ustreza, da se demontira demokracija, skrčijo človekove pravice in uvede dikratura.
Teb se resno slabša. Mogoče bi te pa kolega tomi vzel pred mano.Meni? Jaz pišem, da bi bilo koga treba kam zapirati dokler se ne cepimo?
Impfung macht frei?
Imamo 27 hospitaliziranih in 7 na ICU. To ni nič.
Dej ti še Švedsko poglej tam kjer ti ne sede.Dej mal Švedsko poglej. Neki se ne piše preveč od tam. Zgleda, da bo moral spet Potrč malo reklame narest,![]()