Vse v redu? Voda? Blato?Citat:
Uporabnik dsf pravi:
POLO,ostalo so avtomobilski nadomestki....
Vse v redu? Voda? Blato?Citat:
Uporabnik dsf pravi:
POLO,ostalo so avtomobilski nadomestki....
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Klima se na mojem mondeu se zažene sama in sklepam, da je tako tudi pri fiesti, tempomat pa stane pri titanium opremi 75 eur, kar je nič.
Zanimiva sta mi motorja 82 in 96 KM, ki imata enako porabo, v kar malo dvomim. Polo pa ne vem, če bo imel ESP, a/c...
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik lager pravi:
Imamo pa doma ta novo fiesto 1.4 97 konjski motor, z njo sem pa naredil cca 2000 km pa lahko kaj več povem.
Vratni predali so dolgi skoraj po celotni dolžini vrat in res dosti stvari lahko spraviš notri..
http://www.avto-magazin.si/avtomobilski-testi/?n=22089
Tule pa ravno grajajo, da je premalo odlagalnih površin v avtu.
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Glede avtomatske klime...jaz jo imam na svojem, pa je večji del enostavno ugasnjena in moram priznat da mi je bolj všeč brez avtomatike... pri navadni regulaciji imaš nastavljivo temperaturo (torej pregreješ se ne) ventilator, ter kam naj piha pa nastaviš kot sam hočeš...ne avtomatika, ko se vsedeš v mrzel/leden avto, pa se zažene ko svinja v buče (s hladnim zrakom)...in na koncu moraš več tipkat po njej kot pri ročni, kjer je ventilator na 1 (ali kar na 0) in to je to.
Citat:
Uporabnik lager pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik lager pravi:
Imamo pa doma ta novo fiesto 1.4 97 konjski motor, z njo sem pa naredil cca 2000 km pa lahko kaj več povem.
Vratni predali so dolgi skoraj po celotni dolžini vrat in res dosti stvari lahko spraviš notri..
http://www.avto-magazin.si/avtomobilski-testi/?n=22089
Tule pa ravno grajajo, da je premalo odlagalnih površin v avtu.
Lej imaš dolg predal v vratih in predalček za ročno zavoro med sedežema. In je čisto zadosti. Telefon, denarnico, ključe, mp3 ali torbico za CD-je komot pospraviš. Več pa ne vem kaj rabiš, mi grejo rahlo na k... s temi odlagalnimi površinami, kakor da lego kocke okoli prevažam in rabim čimveč predalov da se mi modeli ne zamešajo med sabo
Tudi kako so jo skurcali glede ESP-ja zamerim, je dober komentar na članek...
To imaš ti nekaj pokvarjeno. Še moj korejec najprej začne pihati v sprednje steklo z najnižjo hitrostjo ventilatorja, šele po 1-2 km, ko se začne avto segrevati preklopi v gretje nog z najnižjo močjo ter počasi dodaja hitrost ventilatorja glede na temp. motorja ter šele po 3-4km pride do max., ko že lepo toplo piha. Nato vzdržuje temp. 80% v noge ter 20% v sprednje steklo.Citat:
ko se vsedeš v mrzel/leden avto, pa se zažene ko svinja v buče (s hladnim zrakom)
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
To imaš ti nekaj pokvarjeno. Še moj korejec najprej začne pihati v sprednje steklo z najnižjo hitrostjo ventilatorja, šele po 1-2 km, ko se začne avto segrevati preklopi v gretje nog z najnižjo močjo ter počasi dodaja hitrost ventilatorja glede na temp. motorja ter šele po 3-4km pride do max., ko že lepo toplo piha. Nato vzdržuje temp. 80% v noge ter 20% v sprednje steklo.Citat:
ko se vsedeš v mrzel/leden avto, pa se zažene ko svinja v buče (s hladnim zrakom)
Ne vem no meni avtomatska klima zakon.
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Klima se na mojem mondeu se zažene sama in sklepam, da je tako tudi pri fiesti, tempomat pa stane pri titanium opremi 75 eur, kar je nič.
Zanimiva sta mi motorja 82 in 96 KM, ki imata enako porabo, v kar malo dvomim. Polo pa ne vem, če bo imel ESP, a/c...
Tempomat torej nima smisla razglabljat
Kolikor imam sam izkušenj z motorji...ima običajno motor ob isti kubaturi z večjo močjo manjšo porabo...torej da je enaka je povsem OK.
Polo in ESP...je pa prvi malček kjer je serijski...AC pa kot povsod stvar doplačila.
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Ne vem no meni avtomatska klima zakon.