Ciciban

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Z eno besedo vam bom povedal. Kreteni ste, da sploh pišete o takih stvareh. Kaj koji qurac briga koga kdo s kom živi in kako. IDIOTI.

imamo 10000000 problemov s katerimi bi se moral ukvarjati mi pa se z CICIBANOM!
Pogrelo me je včeraj po tv ko so rekli v mladi sloveniji da morajo pazi MORAJO normalni pari imeti otroka! Se pa jaz vprašam a pol s punco nisva normalna ker otrokov ne bova imela?
bonk.gif

Upam da jim referendum pade v vodo!

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Z eno besedo vam bom povedal. Kreteni ste, da sploh pišete o takih stvareh. Kaj koji qurac briga koga kdo s kom živi in kako. IDIOTI.

imamo 10000000 problemov s katerimi bi se moral ukvarjati mi pa se z CICIBANOM!
Pogrelo me je včeraj po tv ko so rekli v mladi sloveniji da morajo pazi MORAJO normalni pari imeti otroka! Se pa jaz vprašam a pol s punco nisva normalna ker otrokov ne bova imela?
bonk.gif

Upam da jim referendum pade v vodo!
Zanimivo. Potem tudi njihova kandidatka za županjo Ljubljane ni normalna, ker nimata z možem otrok?

13. jul 2011
2.677
626
113
Tej zgodbi manjka uvod. Namreč, kako sta očka Tjaž in očka Danči odšla v Ameriko, kjer sta anini mamici plačala, da sta ji lahko Ano dobesedno od prsi utrgala.
Če že učimo otroke, potem jih učimo dosledno.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
kdo ji jo je iztrgal od prsi?
Še en od kritičnih očitno. A misliš da geyev pri nas ni? Zakaj si zatiskate oči? In ja tudi oni lahko imajo otroka zakaj ne? Je bolje da je otrok v družini kjer se starši prepirajo skoz in niso za skup?
bonk.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
vsi ki mislite da geyi niso upravičeni do otrok predlagam eno skupinsko romanje na Brezje in par rožnih vencev in zravih marij pa bo bolje!
Je bolje da župnik nadleguje otroka a to je pa OK za vas zveste ovčice?
bonk.gif

13. jul 2011
2.677
626
113
Če osveščamo otroke o tem, da nekateri njihovi vrstniki živijo v drugačnih družinah, potem jih moramo osveščati tudi zakaj in kako do take situacije pride. To v vsej tej debati namreč pogrešam.
Nadalje, mi je zelo žal, da se je vsa debata okrog družinskega zakona zataknila na tej točki (posvojitve v partnerskih skupnostih).
Tretja stvar, ki me moti, ko si že ravno omenjal družinsko nasilje, je, da se posplošuje in demonizira heterospolno zvezo, istospolno pa idealizira. A ti misliš, da se v vseh družinah prepirajo? A pri istospolnih pa to absolutno ni možno?

13. jul 2011
2.677
626
113
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
vsi ki mislite da geyi niso upravičeni do otrok predlagam eno skupinsko romanje na Brezje in par rožnih vencev in zravih marij pa bo bolje!
Je bolje da župnik nadleguje otroka a to je pa OK za vas zveste ovčice?
bonk.gif

No, tu se pa vsa konstruktivna debata dokončno neha.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
kaj se neha a ko se izpostavi nek problem pa si zatiskamo oči? Boš rekel da ni res?

13. jul 2011
2.677
626
113
Bom rekel, da romanje na Brezje, rožni venec, Zdrava Marija in nadlegovanje otroka s strani župnika nimajo nikakršne zveze s tematiko.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.203
11.115
113
kod Džej-Zija
Kot sem že v debati o parlamentarnem podforumu pisal, je treba primerjati primerljivo. Ne govorim o argumentih za in proti, ne izbiram strani, govorim samo to, da je nedopustno vedno geje glorificirati kot ljubeče in najboljše mogoče starše, po drugi strani so pa heteroseksualci zapiti pretepači in nadlegovalci, vse skupaj začinjeno še z duhovniško pedofilijo, ki BTW tu ni predmet debate.

Če se gremo nekega tehtnega argumentiranja, potem primerjajmo dobro gejevsko IN dobro heteroseksualno skupnost ter slabo gejevsko in slabo heteroseksualno skupnost. Ne smemo si dovoliti predsodkov, da je gejevska skupnost a priori dobra, heteroseksualna pa slaba. Tudi je znano dejstvo, da razni odkloni vedenja v smislu nadlegovanja, pijančevanja, pretepanja itd. niso omejeni na heteroseksualno populacijo, ampak so enakomerno porazdeljeni po celotni populaciji ne glede na spolno usmerjenost.

Zato se v argumentaciji za ali proti držimo vsaj približno kulturnega nivoja diskurza in ne opletajmo s predsodki, ampak dejstvi.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Žal so take neumestne primerjave z nasilnimi hetero fotri tako koristne za DZ, kot so vsi 8888 posti koristni za nasprotnike DZ.
rolleyes-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
In kaj je potem narobe če imata gaya ali pa lezbijki otroka? V čem so oni drugačni od "normalnih" kot ljudi deluji v Mladi Sloveniji?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.153
-8.771
113
Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
Tej zgodbi manjka uvod. Namreč, kako sta očka Tjaž in očka Danči odšla v Ameriko, kjer sta anini mamici plačala, da sta ji lahko Ano dobesedno od prsi utrgala.
Tako ja! Pa zihr sta jo tudi pretepla, posilila ter grozila z orožjem.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
467716-post_slo.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:

In ji napolnila trebušček
hysterical-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Še en od kritičnih očitno. A misliš da geyev pri nas ni? Zakaj si zatiskate oči? In ja tudi oni lahko imajo otroka zakaj ne? Je bolje da je otrok v družini kjer se starši prepirajo skoz in niso za skup?
bonk.gif

A geji se pa ne prepirajo in so vedno za skp?

Floki

Guru
6. sep 2007
10.145
3.196
113
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
bonk.gif

Tako se mi zdi da je tole edina stvar ki jo vsi mečejo naprej da se družine kjer sta mati in oče skos kregajo in otroci trpijo geji se imajo pa radi vse življenje in ni nobenih prepirov
bonk.gif
.
Jaz poznam dva ki sta super človeka ampak skregata se pa glih vsak mesec tko kot babe, sicer to traja dan, dva ampak imata konstanto ene ker sta oba trmasta. In kaj sta onadva drugačna od ene navadne familije.

Samo primer ker onadva seveda ne želita otrok.