BiontechAprila pride bojda Pfizer za omikron.
Pfizer samo trži.
BiontechAprila pride bojda Pfizer za omikron.
A prvegaAprila pride bojda Pfizer za omikron.
Uh-oh... Pa ne, da te je dejansko zmotil realen povzetek tvojega članka, ki da vedeti, da se ne dogaja prav nič dramatičnega/kritičnega?Matey bos se tole tako lepo pokomentiral, kot si moj prejsnji link? Ker sigurno velika vecina alterašev ne bo kliknila in jih bolj zanima hitra obnova
Video sem dal zato, ker je mozakar kompetenten vir. Je za cepljenje in ni antivaxer (ne vem zakaj si takoj uporabil to besedo?), ampak rad tudi pogleda drugo stran.Uh-oh... Pa ne, da te je dejansko zmotil realen povzetek tvojega članka, ki da vedeti, da se ne dogaja prav nič dramatičnega/kritičnega?
In ne, ne bom pokomentiral. Resne članke in raziskave večinoma preberem, no, priznam, da kdaj tudi kakšnega manj resnega ampak to običajno ugotovim šele med branjem, z ogledi yt filmčkov na to tematiko pa ne izgubljam časa. Če bi gledal takšne stvari, bi lahko bil po zaslugi premnogih objav forumskih antivaxxerjev po cele dneve samo na YT.
Preberi še enkrat moj post, ki si ga citiral pa ti bo morda jasno zakaj sem to uporabil oziroma na koga dejansko je to letelo.Je za cepljenje in ni antivaxer (ne vem zakaj si takoj uporabil to besedo?)
The trial will involve 1,420 people aged 18-55.
Moderna CEO Stephane Bancel was previously CEO of BioMerieux until 2011. BioMerieux is owned by French billionaire Alain Merieux, who was instrumental in the creation of the P4 laboratory at the Wuhan Institute of Virology, and is a close friend of Xi Jinping.
JaČlani skupine so za to cepivo predlagali tudi pripravo odmevnejše promocijske kampanje. Vodja skupine Bojana Beović je pozneje pojasnila, da bi lahko dostopnost cepiva Novavax vodila v povečanje zanimanja za cepljenje.
"Povečanje zanimanja za cepljenje" v državah EU z evrom pomeni stiskati ljudi v kot z idiotskimi ukrepi dokler ne pride do protestov z nekaj tisoč udeleženci, in potem malce popustiti za kakšen milimeter
In kdo mu brani, da se gre še dvakrat cepit, da bo končno polno cepljen?A Slovenian homeless guy who was caught for being vaccinated 8 times pretending to be another person for cash couldn’t enter the court for his hearing because he was not vaccinated under his name
Saj Poklukar je lani ob smrti Katje z nasmeškom rekel prav to. - Da se je cepila prostovoljno in da jo nihče ni silil. in da ni zakonske osnove za kakšno odškodnino.
Od kod klošarju denar, da si plača cepljene?A Slovenian homeless guy who was caught for being vaccinated 8 times pretending to be another person for cash couldn’t enter the court for his hearing because he was not vaccinated under his name
In zakaj bi torej nekdo plačal nekomu, da se cepi namesto njega, če kot pravite ne gre za nobeno prisilo in siljenje da si cepljen?Od kod klošarju denar, da si plača cepljene?
A ja, od tistih, namesto katerih se je cepil.
Kakorkoli, NE cepljenje je še ZMEROM lastna izbira!