Covid-19 Cepiva

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113

Matey bos se tole tako lepo pokomentiral, kot si moj prejsnji link? Ker sigurno velika vecina alterašev ne bo kliknila in jih bolj zanima hitra obnova

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.765
2.594
113
1644652988524.png

Govora je o cepljenih s cepivom, ne konjskim urinom.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.076
16.214
113
Matey bos se tole tako lepo pokomentiral, kot si moj prejsnji link? Ker sigurno velika vecina alterašev ne bo kliknila in jih bolj zanima hitra obnova
Uh-oh... Pa ne, da te je dejansko zmotil realen povzetek tvojega članka, ki da vedeti, da se ne dogaja prav nič dramatičnega/kritičnega?

In ne, ne bom pokomentiral. Resne članke in raziskave večinoma preberem, no, priznam, da kdaj tudi kakšnega manj resnega ampak to običajno ugotovim šele med branjem, z ogledi yt filmčkov na to tematiko pa ne izgubljam časa. Če bi gledal takšne stvari, bi lahko bil po zaslugi premnogih objav forumskih antivaxxerjev po cele dneve samo na YT.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Evo link:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Uh-oh... Pa ne, da te je dejansko zmotil realen povzetek tvojega članka, ki da vedeti, da se ne dogaja prav nič dramatičnega/kritičnega?

In ne, ne bom pokomentiral. Resne članke in raziskave večinoma preberem, no, priznam, da kdaj tudi kakšnega manj resnega ampak to običajno ugotovim šele med branjem, z ogledi yt filmčkov na to tematiko pa ne izgubljam časa. Če bi gledal takšne stvari, bi lahko bil po zaslugi premnogih objav forumskih antivaxxerjev po cele dneve samo na YT.
Video sem dal zato, ker je mozakar kompetenten vir. Je za cepljenje in ni antivaxer (ne vem zakaj si takoj uporabil to besedo?), ampak rad tudi pogleda drugo stran.
Ampak OK, razumem da bi rajsi prave studije zato sem zgoraj dal linke so tocno teh, o katerih on potem razpreda.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.991
113
Preizkušanje Pfizer biontech omikron cepiva:

The trial will involve 1,420 people aged 18-55.

Bonus:
V dobrem mesecu pričakujejo gotovo odobritev.

Kdor bo tole kupil, imam eno letališče za prodati - cena sitnica.
Zraven dobite tudi čivavo.

• Všeč mi je
Reactions: AndY1 in jendomen

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.991
113
A new CDC study has found that vaccine efficacy for the mRNA booster plummets to just 31% after 5 months.

During the Omicron-predominant period, VE against COVID-19–associated ED/UC encounters was lower overall compared with that during the Delta-predominant period and waned after the second dose, from 69% within 2 months of vaccination to 37% at ≥5 months after vaccination (p<0.001). Protection increased after a third dose, with VE of 87% among those vaccinated within the past 2 months; however, VE after 3 doses declined to 66% among those vaccinated 4–5 months earlier and 31% among those vaccinated ≥5 months earlier, although the latter estimate is imprecise because few data were available on persons vaccinated for ≥5 months after a third dose. The decreasing trend of VE with increasing time since vaccination was significant (p<0.001).

Prej

Because they make everything up and their lies are constantly changing.

• Všeč mi je
  • Wow
Reactions: AndY1 in javr

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.991
113
Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: jendomen in AndY1

javr

Guru
6. dec 2011
1.930
1.147
113
  • Všeč mi je
Reactions: mirsi

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.630
4.356
113
Člani skupine so za to cepivo predlagali tudi pripravo odmevnejše promocijske kampanje. Vodja skupine Bojana Beović je pozneje pojasnila, da bi lahko dostopnost cepiva Novavax vodila v povečanje zanimanja za cepljenje.

"Povečanje zanimanja za cepljenje" v državah EU z evrom pomeni stiskati ljudi v kot z idiotskimi ukrepi dokler ne pride do protestov z nekaj tisoč udeleženci, in potem malce popustiti za kakšen milimeter
Ja
Bo povečanje, ker bodo potrdila o prebolelosti skrajšali na 3 mesece.

• Všeč mi je
Reactions: darjan in Gonzo

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.520
-3.599
113
A Slovenian homeless guy who was caught for being vaccinated 8 times pretending to be another person for cash couldn’t enter the court for his hearing because he was not vaccinated under his name
In kdo mu brani, da se gre še dvakrat cepit, da bo končno polno cepljen?

hehe, in če mu bodo na sodišču dokazali, da je 8x cepljen, ali mu bo to tudi nijz priznal in v zvem in qr kodo napisal 8(2) :evil:

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.765
2.594
113