ja, sem zraven s 1.dozo, zato lahko pišem na podlagi lastnih izkušenj. Bo pa moralo biti prekleto hudo da bom šel po 2.Misliš rerčt zavedamo
ja, sem zraven s 1.dozo, zato lahko pišem na podlagi lastnih izkušenj. Bo pa moralo biti prekleto hudo da bom šel po 2.Misliš rerčt zavedamo
pod NUJNO je treba zaustaviti objavljanje števila cepljenih na oddelku ali bognedaj na intenzivni ker to močno spodnaša noge zagovornikom cepljenja ! Napletimo nekaj v smislu varovanja osebnih podatkov , itd !!! Recimo STOP objavljanju nepreverjenih - pardon - nefiltriranih podatkov !!!!Samo v tej tvoji pravljici nekaj ne štima, ker če bi pravljica držala, nebi imeli cepljenih v bolnici.
Verjemi, da bom peljal svoje sončke po dozico. In to brez slabe vesti, navkljub tvojemu trolanju.
Sem jih že velikokrat od rojstva dalje peljal po svojo dozico. Kaj pa ti tvoje? Še ležijo v nekem zlepljenem robčku?
Currently, 0.00013% of all children in DE are in an intensive care unit with pos. Corona test. Data from Pfizer study for 5-11 yrs. Children promise: This micro-risk CANNOT be reduced any further: Neither in the vaccination nor in the control group there were severe courses.
No tu si se lepo sam popredalčkal, ti živiš v pravljičnem svetu. Vsi ostali v v svetu kjer lahko znanost svoje trditev dokaže in večkrat ponoviMogoče je pa bolje v moji pravljici. Bomo videli spomladi.
Evo tvojo znanost in tvojo pravljicoNo tu si se lepo sam popredalčkal, ti živiš v pravljičnem svetu. Vsi ostali v v svetu kjer lahko znanost svoje trditev dokaže in večkrat ponovi
:* ajde zaj pa je konec dolgčasa in sma zaključla.
Ireland now has the highest number of patients in hospital with Covid-19 since March, despite over 91% of the population over-12 being vaccinated – the highest jab rate in the EU.
Highest Covid numbers in hospital since March despite 91%+ jabbed - Gript
101 are in ICU this week - an increase from the 74 seen last week.gript.ie
Ja nič, po 17ti dozi in 160% cepljenih bo vse drugače.
Tale epidemija je razkrila ogomno Mengelejev.FDA odobrila uporabo Pfizerjevega cepiva za otroke od 5 do 11 let | 24ur.com
Ameriška Uprava za hrano in zdravila je odobrila izredno uporabo Pfizerjevega cepiva proti covidu-19 za otroke, stare od pet do enajst let. Tak ukrep je FDA v torek priporočil neodvisni panel strokovnjakov.www.24ur.com
Dr. Ruben on the FDA panel: "We're never gonna learn about how safe the vaccine is until we start giving it. That's the way it goes."
Zdaj si pa vzami še dodatne 3 minute in poglej koliko ima Irska dejansko prebivalcev.Sem si vzel 3 minute in prebral članek. Povzetek: Irci so zelo zaskrbljeni, pri skoraj 7 milijonih prebivalstva imajo kar 500 hospitaliziranih in nekaj čez 100 pacientov na intenzivni negi...
Škoda da tudi v Sloveniji nimamo takšnih skrbi, npr. 180 hospitaliziranih in kakih 30 na intenzivni negi.
Ne vem, meni se Irska dejansko zdi zgodba o uspehu ali se motim? Verjetno so hospitalizirani bolj kot ne cepljeni z imunskimi pomanjkljivostmi. Zdravstveni sektor zagotovo ni preobremenjen.
Zanimivo, nihče od proticepilcev nič ne napiše o situaciji v kakšni Romuniji ali Bolgariji. Tudi Rusija gre v lockdown, zelo slabo so precepljeni in vsak dan so novi rekordi.
FDA je glasoval 17 za in 0 proti.Tale epidemija je razkrila ogomno Mengelejev.