ja, sem zraven s 1.dozo, zato lahko pišem na podlagi lastnih izkušenj. Bo pa moralo biti prekleto hudo da bom šel po 2.Misliš rerčt zavedamo![]()
ja, sem zraven s 1.dozo, zato lahko pišem na podlagi lastnih izkušenj. Bo pa moralo biti prekleto hudo da bom šel po 2.Misliš rerčt zavedamo![]()
pod NUJNO je treba zaustaviti objavljanje števila cepljenih na oddelku ali bognedaj na intenzivni ker to močno spodnaša noge zagovornikom cepljenja ! Napletimo nekaj v smislu varovanja osebnih podatkov , itd !!! Recimo STOP objavljanju nepreverjenih - pardon - nefiltriranih podatkov !!!!Samo v tej tvoji pravljici nekaj ne štima, ker če bi pravljica držala, nebi imeli cepljenih v bolnici.
Verjemi, da bom peljal svoje sončke po dozico. In to brez slabe vesti, navkljub tvojemu trolanju.
Sem jih že velikokrat od rojstva dalje peljal po svojo dozico.Kaj pa ti tvoje? Še ležijo v nekem zlepljenem robčku?
![]()
Currently, 0.00013% of all children in DE are in an intensive care unit with pos. Corona test. Data from Pfizer study for 5-11 yrs. Children promise: This micro-risk CANNOT be reduced any further: Neither in the vaccination nor in the control group there were severe courses.
No tu si se lepo sam popredalčkal, ti živiš v pravljičnem svetu. Vsi ostali v v svetu kjer lahko znanost svoje trditev dokaže in večkrat ponoviMogoče je pa bolje v moji pravljici. Bomo videli spomladi.
Evo tvojo znanost in tvojo pravljicoNo tu si se lepo sam popredalčkal, ti živiš v pravljičnem svetu. Vsi ostali v v svetu kjer lahko znanost svoje trditev dokaže in večkrat ponovi
:* ajde zaj pa je konec dolgčasa in sma zaključla.
Ireland now has the highest number of patients in hospital with Covid-19 since March, despite over 91% of the population over-12 being vaccinated – the highest jab rate in the EU.
![]()
Highest Covid numbers in hospital since March despite 91%+ jabbed - Gript
101 are in ICU this week - an increase from the 74 seen last week.gript.ie
Ja nič, po 17ti dozi in 160% cepljenih bo vse drugače.
Tale epidemija je razkrila ogomno Mengelejev.![]()
FDA odobrila uporabo Pfizerjevega cepiva za otroke od 5 do 11 let | 24ur.com
Ameriška Uprava za hrano in zdravila je odobrila izredno uporabo Pfizerjevega cepiva proti covidu-19 za otroke, stare od pet do enajst let. Tak ukrep je FDA v torek priporočil neodvisni panel strokovnjakov.www.24ur.com
Dr. Ruben on the FDA panel: "We're never gonna learn about how safe the vaccine is until we start giving it. That's the way it goes."
Zdaj si pa vzami še dodatne 3 minute in poglej koliko ima Irska dejansko prebivalcev.Sem si vzel 3 minute in prebral članek. Povzetek: Irci so zelo zaskrbljeni, pri skoraj 7 milijonih prebivalstva imajo kar 500 hospitaliziranih in nekaj čez 100 pacientov na intenzivni negi...
Škoda da tudi v Sloveniji nimamo takšnih skrbi, npr. 180 hospitaliziranih in kakih 30 na intenzivni negi.
Ne vem, meni se Irska dejansko zdi zgodba o uspehu ali se motim? Verjetno so hospitalizirani bolj kot ne cepljeni z imunskimi pomanjkljivostmi. Zdravstveni sektor zagotovo ni preobremenjen.
Zanimivo, nihče od proticepilcev nič ne napiše o situaciji v kakšni Romuniji ali Bolgariji. Tudi Rusija gre v lockdown, zelo slabo so precepljeni in vsak dan so novi rekordi.
FDA je glasoval 17 za in 0 proti.Tale epidemija je razkrila ogomno Mengelejev.