ja, zato, ker bolj zdrav umrešŠtudije pravijo, da imajo 2x cepljeni 40% lažji potek smrti kot necepljeni.
ja, zato, ker bolj zdrav umrešŠtudije pravijo, da imajo 2x cepljeni 40% lažji potek smrti kot necepljeni.
Če se odločiš za cepivo ga 100% dobiš....Kaj pa če boš mrtev od virusa!!!!
Kaj 100% dobiš? A virus?Če se odločiš za cepivo ga 100% dobiš....
Ja cepivo ane!Kaj 100% dobiš? A virus?
To seveda ni res, ker za cepljenje tudi rabiš pct pogoj.Ja fak no...eni so pa res obsedeni s posiljevanjem s palico v nos
Mi napoveš še številke za Euro jackpot ta vikend?Ko se greš cepit zavrtiš revolver s stranskimi učinki....
Korono pa ni nujno da kdaj fašeš....
Ko se greš cepit zavrtiš revolver s stranskimi učinki....
Hmnja, glede na celotno situacijo naj bi jo dal vsak (vsaj) enkrat čez tako da je v bistvu na voljo revolver s stranskimi učinki cepiva ter revolver s posledicami covida...Ko se greš cepit zavrtiš revolver s stranskimi učinki....
Nea ti meni o fasanju korone. Obstajamo še mi , ki smo imuni.korono bodo fasali do pomladi vsi necepljeni in tudi nekateri cepljeni, to je fix
Ne govori tega na glas..... Bodo uradniki prišli in te odpeljali za potrebe raziskav za katere potrebujejo imune ljudi!Nea ti meni o fasanju korone. Obstajamo še mi , ki smo imuni.
Država nas namerno pozablja.
Nea ti meni o fasanju korone. Obstajamo še mi , ki smo imuni.
Država nas namerno pozablja.
Imunost na dejstva in razum, te ne obvaruje bolezniObstajamo še mi , ki smo imuni.