Res je škoda, da ne probaš kdaj tudi sam. Te ne bo bolelo.To ti misliš.
Nisi na tekočem.To seveda ni res, ker za cepljenje tudi rabiš pct pogoj.
Danes še drži, da za cepljenje potrebuješ PCT. Je pa v današnjih novicah da je Poklukar namignil, da se to utegne spremenit do drugega tedna. Torej zaenkrat je še in sem na tekočem.Nisi na tekočem.
Preverjeno iz prve roke, da to ne velja, ker odlok je res malo butasto napisan ampak če prebereš do konca rabi PCT pogoj samo zunanji mehanik, potnik itd ki pride v bolnico brez zdravstvenih težav, oziroma ne potrebuje terapije.
Če pa tebi nekje niso preverili pct-ja, še ne pomeni, da ni zakonsko potreben.Preverjeno iz prve roke, da to ne velja, ker odlok je res malo butasto napisan ampak če prebereš do konca rabi PCT pogoj samo zunanji mehanik, potnik itd ki pride v bolnico brez zdravstvenih težav, oziroma ne potrebuje terapije.
Zdravstveni dom dr. Adolfa Drolca Maribor
Množično cepljenje poteka: - v ponedeljek, od 14.00 do 19.00 v ZD Maribor, ... Občanke in občani, ki se želijo cepiti, morajo izpolnjevati PCT pogoj ...
Kje si to preveril iz prve roke? A ker je pa minister rekel pa ne velja al kako si to predstavljajo? Odlok je zakonska zanka. Vodijo nas amaterji.Preverjeno iz prve roke, da to ne velja, ker odlok je res malo butasto napisan ampak če prebereš do konca rabi PCT pogoj samo zunanji mehanik, potnik itd ki pride v bolnico brez zdravstvenih težav, oziroma ne potrebuje terapije.
Ja, to še ne pomeni, da to ne velja, ker je odlok napisan bedasto. Tudi jaz že od maja izpolnjujem pogoje, beri, sem polno cepljen. To pa še ne pomeni, da me ne motijo gluposti, ki se jih gredo.Noben ni preverjal, ko sem šel z kolegom k zdravniku.
BTW jaz izpolnjujem pogoje trajno že od maja.
No po mojih praktičnih izkušnjah sodeč to ne drži. Ne za cepljenje, ne za obisk zdravnika.Danes še drži, da za cepljenje potrebuješ PCT.
Vladni odlok je še v veljavi, če ga pa v praksi ne upoštevajo (beri=kršijo) pa ne pomeni da ni več v veljavi.No po mojih praktičnih izkušnjah sodeč to ne drži. Ne za cepljenje, ne za obisk zdravnika.
Kaj pa če bi kdo dal prijavo, da na cepilnem mestu ne preverjajo PCT pogoja? Ki je po veljavnem odloku danes obvezno.Potem pa daj namesto direktorja ZD vodjo cepilnega mesta. Saj se še spomniš, kako je užaljeni Kaco pošiljal inšpekcijo v Kočevje.....