Menda vemo, zakaj je cepivo danes manj učinkovito kot pol leta nazaj ali ne? Če ne, si pa kaj preberimo. Lahko pa pod neke linke lepimo kratke komentarje, češ, kako smo na šanku pametni.Malo več kot predpostavka od tistih jebcev pa že...
Ker če bi veljala njihova cifra, bi cepivo preostale (tiste, ki zdaj še niso cepljeni) ščitilo 100%. Če imajo tako cepivo, zakaj ga že doslej niso uporabili?
Nekje ga imajo, to vemo že od prej:
Ihanov intervju januarja 2021
»Učinkovitost je fantastična. Od poletja naprej imamo videokonference s proizvajalci cepiv, tudi oni niso pričakovali tako izjemne učinkovitosti. Kdor se cepi, lahko danes gotovo računa, da ne bo dobil bolezni.«
Toporisic
Seveda vemo. Vemo pa tudi, da so ravno v tistem času, ko so se pojavljali prvi novi sevi, vladni janičarji opletali z izjavami, kako da je mRNA tehnologija super, ker se praktično v enem dnevu lahko prilagodi cepivo za nov sev.Menda vemo, zakaj je cepivo danes manj učinkovito kot pol leta nazaj ali ne? Če ne, si pa kaj preberimo. Lahko pa pod neke linke lepimo kratke komentarje, češ, kako smo na šanku pametni.
A y3bat ga, vsak se kdaj zmoti
Malo več kot predpostavka od tistih jebcev pa že...
Ker če bi veljala njihova cifra, bi cepivo preostale (tiste, ki zdaj še niso cepljeni) ščitilo 100%. Če imajo tako cepivo, zakaj ga že doslej niso uporabili?
Nekje ga imajo, to vemo že od prej:
Ihanov intervju januarja 2021
»Učinkovitost je fantastična. Od poletja naprej imamo videokonference s proizvajalci cepiv, tudi oni niso pričakovali tako izjemne učinkovitosti. Kdor se cepi, lahko danes gotovo računa, da ne bo dobil bolezni.«
Toporisic
To o cepivu sem jaz prvi napisal, kar poglej malo nazaj.Ti pasi bister kot kalna voda. Tebi so mozgani v glavi zrasli ocitno samo zato, da se skozi oci ne vidi tilnika, ostalih funkcij zgleda nimajo. Nobeno cepivo ni 100%. Tko kot se marsikaj druzga ne.
khm*bullshit*khmTo o cepivu sem jaz prvi napisal, kar poglej malo nazaj.
Nekdo drug, s katerim se očitno strinjaš bolj kot z mano, je štel, kot da nihče cepljen ne bo več zbolel.
Toporisic
khm*bullshit*khm
Ne, jeba bo ker bo kovid passport ostal se nekaj let, tudi ko kovida ne bo vecPodlegel boš FOMO efektu.
So ga(fajzr)Pa bi ga takrat naredili vsaj za angleški sev in reševali življenja!
So ga(fajzr)
Pa je še v postopku registracije.
A kljub cepivu ?Ni problema, za tebe okužiti bi ga že našli
Lepo, da si delaš skrbi na rezervo.Ne, jeba bo ker bo kovid passport ostal se nekaj let, tudi ko kovida ne bo vec
Zadevo je potrebno spraviti vate, da se preveri odziv, torej se te bo izpostavilo virusu(okužilo) in nato gledalo kakšna bo reakcija.A kljub cepivu ?
Toporisic