Covid-19 Cepiva

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Malo več kot predpostavka od tistih jebcev pa že...
Ker če bi veljala njihova cifra, bi cepivo preostale (tiste, ki zdaj še niso cepljeni) ščitilo 100%. Če imajo tako cepivo, zakaj ga že doslej niso uporabili?

Nekje ga imajo, to vemo že od prej:

Ihanov intervju januarja 2021

»Učinkovitost je fantastična. Od poletja naprej imamo videokonference s proizvajalci cepiv, tudi oni niso pričakovali tako izjemne učinkovitosti. Kdor se cepi, lahko danes gotovo računa, da ne bo dobil bolezni.«

:cheer:

Toporisic
Menda vemo, zakaj je cepivo danes manj učinkovito kot pol leta nazaj ali ne? Če ne, si pa kaj preberimo. Lahko pa pod neke linke lepimo kratke komentarje, češ, kako smo na šanku pametni.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Posnetek zaslona 2021-09-08 180245.png

• Haha
Reactions: zino in Matey

Toporisic

Fizikalc
6. apr 2019
111
84
28
Menda vemo, zakaj je cepivo danes manj učinkovito kot pol leta nazaj ali ne? Če ne, si pa kaj preberimo. Lahko pa pod neke linke lepimo kratke komentarje, češ, kako smo na šanku pametni.
Seveda vemo. Vemo pa tudi, da so ravno v tistem času, ko so se pojavljali prvi novi sevi, vladni janičarji opletali z izjavami, kako da je mRNA tehnologija super, ker se praktično v enem dnevu lahko prilagodi cepivo za nov sev.

Kje je zdaj to cepivo? A?

Aja, vsako prilagojeno cepivo se šteje za NOVO cepivo in potrebuje PONOVNO testiranje itd...

A januarja to še ni veljalo? Pa bi ga takrat naredili vsaj za angleški sev in reševali življenja!

In ja, pri šanku in na forumu smo mi lahko pametni. Forum kot forum, izmenjava mnenj. Samo zanima me, zakaj so pri državnih šankih pametni tisti, ki ne bi smeli biti? Ko jih ujameš na laži, pa cvilijo, kak narod da smo, ker jim ne zaupamo.

Toporisic

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

damirj

Guru
9. maj 2012
5.238
2.378
113
Malo več kot predpostavka od tistih jebcev pa že...
Ker če bi veljala njihova cifra, bi cepivo preostale (tiste, ki zdaj še niso cepljeni) ščitilo 100%. Če imajo tako cepivo, zakaj ga že doslej niso uporabili?

Nekje ga imajo, to vemo že od prej:

Ihanov intervju januarja 2021

»Učinkovitost je fantastična. Od poletja naprej imamo videokonference s proizvajalci cepiv, tudi oni niso pričakovali tako izjemne učinkovitosti. Kdor se cepi, lahko danes gotovo računa, da ne bo dobil bolezni.«

:cheer:

Toporisic

Ti pasi bister kot kalna voda. Tebi so mozgani v glavi zrasli ocitno samo zato, da se skozi oci ne vidi tilnika, ostalih funkcij zgleda nimajo. Nobeno cepivo ni 100%. Tko kot se marsikaj druzga ne.

Toporisic

Fizikalc
6. apr 2019
111
84
28
Ti pasi bister kot kalna voda. Tebi so mozgani v glavi zrasli ocitno samo zato, da se skozi oci ne vidi tilnika, ostalih funkcij zgleda nimajo. Nobeno cepivo ni 100%. Tko kot se marsikaj druzga ne.
To o cepivu sem jaz prvi napisal, kar poglej malo nazaj.
Nekdo drug, s katerim se očitno strinjaš bolj kot z mano, je štel, kot da nihče cepljen ne bo več zbolel.

Toporisic

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.039
1.259
113
42
V Ameriki imajo tiste zvezne države z največjo precepljenostjo najmanj novih primerov okuženih in hospitaliziranih.
Just sayin...