Covid-19 Cepiva

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.035
1.255
113
42
Evo, še jaz dam en link za katerega si je vredno vzeti nekaj več časa (da ne bo samo YT linkan).

Vsem priporočam poslušanje Intelekte, med drugim farmacevt Tomaž Bratkovič lepo (in iskreno) pojasni dileme in težave, hkrati pa odpravi tudi marsikateri dvom v zvezi z aktualnimi mRNA cepivi:

Izpostavil je protitelesa in spominske celice v povezavi s padanjem zaščite pred (ponovno) okužbo, predvsem v povezavi z delta sevom. Odgovarja tudi na dilemo ali je smiselno cepljenje z (nespremenjenim) tretjim odmerkom npr. Pfizer/Moderne cepiva...
Tu maš še en članek od Tomaža.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.794
5.919
113
Zakaj je treba tebi žalit vse cepljene z ovcami, cepljenčki, idioti, itd. Konc koncev, kaj tebe sploh briga, če se je kdo cepil ali ne. A te kateri od cepljenih tiši v cepljenje oziroma ovira pri čemerkoli? Res ne zastopim, zakaj ste tako nastrojeni. Ne se cepit pa basta, cepljenih pa tud ni treba žalit in jih pustite na miru. Live and let live. Oziroma po antivaxersko za cepljene: Live and let die. :norec: :nazdravje:
Seveda me silijo.Si ravno iz jame pokukal ?
Od 14 dni 'flatten the curve' smo prišli do obvezno 'prostovoljnih' cepiv za (pred)lanski sev, qr pasušev in pctja.Brez vsake debate, kako, zakaj, do kdaj, kakšen je plan b.
Problem je tem, ker oni mene nočejo pustiti pri miru in mi vsiljujejo omejitve/restrikcije, ki nimajo nobene pravne podlage, so neučinkovite, nesmiselne, nevarne zdravju in denarnici.

Jaz samo povem, kaj čaka cepljene.Da se potem ne boste čudili.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.394
5.674
113
Ti pa nisi prebral, da so v ZDA označevali EUA cepivo na viali drugače kot v Evropi. Še 1x si poglej fotke, ki sem jih objavil. Sicer pa to isto piše v FDA odobritvi, ki sem jo tudi polinkal.
Torej si...
Pa kaj boš še kr rinil naprej? Trdil si, da v evropi piše fajzer dokažemo ti da piše Comirnati. Ne ti boš svoje dalje. Ker internet tak pravi

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.037
832
113
ksz...
Gremo se neko napredno državo. Smo pa točno tamkjer nam je mesto :) Al smo tak napredni al pa ....

1629976825860.png

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.082
4.080
113
Torej si...
Pa kaj boš še kr rinil naprej? Trdil si, da v evropi piše fajzer dokažemo ti da piše Comirnati. Ne ti boš svoje dalje. Ker internet tak pravi
To seveda ni res. Jaz sem trdil, da v ZDA piše Pfizer/BioNTech in da so očitno drugače označene viale za EUA Pfizer cepivo v Evropi (Comirnaty), kot v ZDA (Pfizer/BioNTech).
Odobreno cepivo v ZDA bo pa tudi Comirnaty, tako kot je bilo do sedaj v Evropi.

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.603
997
113
48
KR
Seveda me silijo.Si ravno iz jame pokukal ?
Od 14 dni 'flatten the curve' smo prišli do obvezno 'prostovoljnih' cepiv za (pred)lanski sev, qr pasušev in pctja.Brez vsake debate, kako, zakaj, do kdaj, kakšen je plan b.
Problem je tem, ker oni mene nočejo pustiti pri miru in mi vsiljujejo omejitve/restrikcije, ki nimajo nobene pravne podlage, so neučinkovite, nesmiselne, nevarne zdravju in denarnici.

Jaz samo povem, kaj čaka cepljene.Da se potem ne boste čudili.
Nisi zastopil in ne nisem iz jame pokukal. Sem govoril da te od cepljenih noben ne sili k cepljenju, sili te stroka in vlada. Kaj pa čaka cepljene?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.152
3.615
113
Marlbor
K tej statistiki je potrebno samo dodati, da vsi, ki so hospitalizirani po prvem odmerku ali manj kot 14 dni po drugem, uradno veljajo za necepljene.

To seveda ni res. Če pogledaš Sledilnik, tam razlikujejo med Cepljeni in Polno cepljeni.
Pri statistiki učinka so
ksz...
Gremo se neko napredno državo. Smo pa točno tamkjer nam je mesto :) Al smo tak napredni al pa ....

Poglej priponko 47928
Kje so pa kaj Finci in Norvežani, kot države vzornice pri boji proti virusu?

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.037
832
113
Pri statistiki učinka so

Kje so pa kaj Finci in Norvežani, kot države vzornice pri boji proti virusu?

Odgovore na vse dobim vedno z raziskavami na večjem številu populacije in ti podatki so javno dostopni.
Ti YubiTubi linki antivaxerjev pač niso informacije s karerimi bi človek lahko operiral.

Vsi podatki:

1629982585920.png

Dualis

Fizikalc
30. nov 2008
407
239
43
Vsi podatki:

Poglej priponko 47931
Ampak res točno tja spadamo, pa po moje po vsem kar gledam in tu preberem spadamo še mnogo nižje. Na dno!!! Butast narod nimaš kaj. Sam tragično pa je to, da se imamo za oh in sploh najboljše in najpametnejše.

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.923
2.633
113
Jaz je še ne potrebujem, drugi jo pa verjetno brez problema nabavljajo. Sem pa za kužka kupil kar nekaj zdravil prek spleta, ker se v primerni obliki pri nas niso dobili. Nikoli nisem dobil nobenega vprašanja o legalnosti uvoza.
Ja če te še niso "dobil" še ne pomeni da je legalno. Saj zakonca Karner sta tudi dolgo nemoteno poslovala, preden so jih dobil.
Je pa res da če boš ti nekaj zase ali psa naročil da ti bodo v primeru da te dobijo zadevo zaplenili in to bo to.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.882
6.961
113
Odgovore na vse dobim vedno z raziskavami na večjem številu populacije in ti podatki so javno dostopni.
Ti YubiTubi linki antivaxerjev pač niso informacije s karerimi bi človek lahko operiral.

Vsi podatki:

Poglej priponko 47931
Glede na zemljevid v tem clanku:

Gre tem drzavam slabse(ki si prilimal graf precepljenosti), kot nam. Zakaj bi se želeli primerjati z njimi?

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.923
2.633
113
Tukaj piše da so od leta 2008 kazenski zakonik obravnava tudi anabolične steroide. Ne bom pa nič trdil zagotovo, ker teh zadev ne poznam. Tako da odgovor zakaj sta se kmalu svobodno sprehajala verjetno tiči drugje. Mogoče bi znal Apollo8, kaj več povedat, če sme seveda.

Novosti v Kazenskem zakoniku RS​

1. novembra 2008 je začel veljati nov Kazenski zakonik Republike Slovenije, ki obravnava tudi nedovoljene snovi v športu - anabolične steroide. V 186. in 187. členu opredeljuje kazniva dejanja v zvezi z rastlinami ali s snovmi, ki so uvrščene kot prepovedane droge ali nedovoljene snovi v športu.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.082
4.080
113

Potential adverse effects of nanoparticles on the reproductive system​

nanoparticles.png

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.082
4.080
113

Half of the seriously ill COVID patients currently hospitalized in Israel were fully vaccinated five or more months ago. Most of them are over 60 years old and have comorbidities, putting them at a higher risk of developing severe illness.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.082
4.080
113

But you won’t find 10 month follow-up data here. While the preprint is new, the results it contains aren’t particularly up to date. In fact, the paper is based on the same data cut-off date (13 March 2021) as the 1 April press release, and its topline efficacy result is identical: 91.3% (95% CI 89.0 to 93.2) vaccine efficacy against symptomatic covid-19 through “up to six months of follow-up.”