Covid-19 Cepiva

Dualis

Fizikalc
30. nov 2008
407
239
43

Torej dokazano so dohtarji podkupljivi, zakaj jih vsi kar naenkrat kujete v zvezde kar se tice kovida in jih imate za verodostojen vir informacij?
Še enkrat te prosim, če je medicina tako slaba in ji ni za verjeti nič ob naslednjem kihcu ne teči k zdravniku. Prav tako pa te prosim, da osebnega zdravnica/o obvestiš o svojih nebulozah tu gor. Boš?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.082
4.080
113
Prosim poslušaj Intelekto in Tomaža Bratkoviča na linku, tam je lepo pojasnjeno da mRNA informacija pride iz mišice lahko zgolj do bezgavk. To je mit izmišljen na antivax sceni.

Zanimivo. Nisem vedel, da je japonski regulator antivax, ker je informacija prišla v razkritju dokumentacije Pfizerja japonskemu regulatorju.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen
19. jul 2007
2.834
1.553
113
Zanimivo. Nisem vedel, da je japonski regulator antivax, ker je informacija prišla v razkritju dokumentacije Pfizerja japonskemu regulatorju.
Spet lahko samo napišem, ja, seveda :bonk: :bonk: :bonk: :bonk:

Nobenega "razkritja" ni bilo.
- študije distribucije so del kliničnih študij in se jih rutinsko opravlja, zato jih je Pfizer tudi opravil
- rezultati študij so bili priloženi CTD*, ta je enak za FDA, EMA, PMDA
- vsa ta "razkritja" lahko mirno prebereš na EMA dokumentu (https://www.ema.europa.eu/en/docume...omirnaty-epar-public-assessment-report_en.pdf), stran 46

*https://www.ich.org/page/ctd

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.082
4.080
113
Do rakzritja dokumentacije japonskega regulatorja je prišlo preko FOIA requesta. To je razkritje, s katerim javnost ni bila seznanjena.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen
19. jul 2007
2.834
1.553
113
Do rakzritja dokumentacije japonskega regulatorja je prišlo preko FOIA requesta. To je razkritje, s katerim javnost ni bila seznanjena.
Res "šokantno razkritje" da z zamudo prideš do podatkov, ki so drugje že dolgo znani in dostopni.
Verjamem, da je bilo tistemu youtuberju to noro novo, vsi ostali so pa zazehali ob tem.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.082
4.080
113
A zeh?

Zanimivo potem, da nam nisi tega potem že prej povedal, dokler nisem tega jaz napisal.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.685
5.864
113

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.082
4.080
113
Jaz nisem, tko da veš kdo je in posledično, kdo ti ga bo ponovno. Očitno z razlogom.

Mene pa to itak ne gane, če tko misliš.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.313
-2.606
113
Še enkrat te prosim, če je medicina tako slaba in ji ni za verjeti nič ob naslednjem kihcu ne teči k zdravniku. Prav tako pa te prosim, da osebnega zdravnica/o obvestiš o svojih nebulozah tu gor. Boš?
In obratno, če je medicina tako dobra, in cepivo deluje tako kot trdijo, potem ko boš cepljen zbolel tudi ne teči k zdravniku, tako kot je tekla ministrica.
Ker če je medicina in cepivo dobra, nisi zbolel in se ti samo zdi.

19. jul 2007
2.834
1.553
113
A zeh?

Zanimivo potem, da nam nisi tega potem že prej povedal, dokler nisem tega jaz napisal.
prvič ko je to "razkritje prišlo na plano" sem vse to že razložil tukaj na Alter-ju, no, bodi faca pa najdi moj zapis na to tematiko (uporabi keyword CTD, ker sem prepričan da noben drug ni pisal o CTD), pa ga tukaj citiraj

Nazadnje urejeno:

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.082
4.080
113
Sej v bistvu to sploh ni važno, od koga je prišlo. O tem smo tukaj spet zato, ker je Ted objavil link, kjer naš 'strokovnjak' na Rtvslo razpreda, kako je to teorija zarote anti-vaxxerjev.

19. jul 2007
2.834
1.553
113
Od
Sej v bistvu to sploh ni važno, od koga je prišlo. O tem smo tukaj spet zato, ker je Ted objavil link, kjer naš 'strokovnjak' na Rtvslo razpreda, kako je to teorija zarote anti-vaxxerjev.
Odpri EMA dokument, in poglej kaj sploh piše, da ti pomagam, v jačnike pride manj kot 0,1 % celotnega odmerka cepiva (≤ 0,1 %). Se pravi tisočinko ali pa še manj kot tisočinko.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.082
4.080
113
Torej tole ne drži?

ovaries.png

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.082
4.080
113
Ta strokovnjak, ki je to ocenil, sem jaz na podlagi poslušanega :).
Je potem zgornji graf nateg?

Recimo, potem imaš pa še to raziskavo iz 2018:

Nazadnje urejeno:

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Ta tip grafov je lahko varljiv, skala in količine meni osebno ne povedo nič, nisem iz stroke. Mi je pa jasno, da je nano delček maščobe v primerjavi s kakšnimi drugimi "containerji", ki se uporabljajo pri cepivih najmanjše zlo. Izzove najmanj alergičnih reakcij in posledično stranskih učinkov, takšno cepivo je najbolj čisto. Ne hrani se brez razloga pri -40 ali -20 stopinj. Saj to je podobna stvar kot pri hrani - bolj zamrzneš, manj je potrebnih konzervansov.